Originally Posted by
giorgos panou
Παρα πολυ καλο!! ειναι απο τα θρεντ που με κανουν να μην θελω να φυγω απο το φορουμ. Μειτε ο ποιοτικος του ηρμος μειτε η ποιητικη του ροπη!!
Φιλε μου, Αυτο το "κενο" οπου λες , μαλον θα το συναντησουν οι ανθρωποι οπου αναζητουν την ουσια στα υλικα και στις χαρες οπου αναφερεις, τα υλικα φυγουρας και οι συντροφοι οπου προσπαθουν να φουσκωνουν και να τονιζουν την περιοχη των γενιτικων τους οργανων οπως κανουν δλδ μερικα ζωα στην αγρια φυση , οι σαυρες κ.α. εκει ειναι το "κενο" οι υπολοιποι οπου αναζητουν κατι πιο βαθυ! η κατι υπεραπλουστερο δεν ειναι στο κενο, Τα υλικα αγαθα ,φιλε μου οσο ακριβα και αν ειναι υπαρχει τιμη για αυτα, υπαρχει ανταλλαξιμη αξια χρησης. και κοστολογιση ποσου. Αντιθετος τα αυλα αγαθα, επειδη ειναι "ανεκτιμιτης αξιας" , δεν εχουν συγκεκριμενη ανταλαξιμη αξια!
Οσο για την μοναξια που γραφεις, θα σου πω, οτι καπωτες,μεχρι πριν λιγα χρονια! φοβομουν να μεινω μονοςμου, λογο των σκεψεων που θα ερχονταν! πλεον, δεν υπαρχει αυτο το προβλημα, διοτις επιχειρισα να τα βρω με τον εαυτο μου! δυσκολο κι επικυνδινο, εφτασα σε σημειο αποπειρας να του βαλω τελος, εγκλειστικα στο Δαφνη κιολας για αυτην την παρεξηγηση με τον εαυτομου! Ομως, τ βρηκ μαζι του! Αρχισα να καταλαβαινω το τι θελω καιτι σναζητω απο την ζωη μου! με αυτον τον τροπο καταφρνω εξαλου πλεον να μπορω και να αντιλαμβανομαι τους γυρο μου, τοσα χρονια που δεν μπορουσα να τα βρω με εμενα πως θα εβγαζα ακρη με τους αλλους? η μοναξια λοιπον μερικες φορες και με την λογικη οτι δεν θα γινει αυτοσκοπος αλλα το εργαλειο για να βρεις τοον σκοπο στην ζωη σου, με αυτη την λογικη λοιπον ειναι παρα πολυ σημαντικη!!