Παιδιά έχει καιρό που ώρες ώρες μου μυρίζει καμένο ο φίλος μου μου λέει ότι αυτό είναι σημάδι εγκεφαλικού είναι δυνατόν;;;; πρώτη φορά το ακούω
Printable View
Παιδιά έχει καιρό που ώρες ώρες μου μυρίζει καμένο ο φίλος μου μου λέει ότι αυτό είναι σημάδι εγκεφαλικού είναι δυνατόν;;;; πρώτη φορά το ακούω
Μέσα σε ένα μήνα περίπου πονεσες σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος σου?
Μήπως ξεχάσατε το φαί στον φούρνο;
Εγώ ξέρω για όγκο στο κεφάλι, όχι για εγκεφαλικό. Υπάρχει μία λογική, με την έννοια ότι υπάρχουν κάποιες αισθητήριες ανωμαλίες του εγκεφάλου, αλλά αν δεν έχεις σύνοδα συμπτώματα, δεν βλέπω πώς μπορεί να είναι από μόνο του σύμπτωμα. Αν έχεις ελεγχθεί νευρολογικά, τότε δεν ξέρω γιατί να ασχοληθείς.
Αυτό που κάνει ο φίλος σου ωστόσο, δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Αν δλδ το κάνει για να σε φοβίσει. Αν είχατε απλώς μία εγκυκλοπαιδική συζήτηση ή θεωρεί πως όντως είναι ένα πολύ σοβαρό σύμπτωμα που πρέπει να κοιτάξεις, οκ.
Ένας όγκος δεν έχει μεμονωμένα συμπτώματα, μπορεί να έχει διάφορα αισθητήρια συμπτώματα, ανάλογα με τη θέση του. Δεν της βάζω κάποια ιδέα, της λέω ότι εφόσον δεν υπάρχουν σύνοδα συμπτώματα, είναι κάτι που δεν είναι σοβαρό για να ασχοληθεί.
Καρκίνος στον οισοφάγο... Πονοκέφαλος πριν να κοιμηθείς. Πριν περίπου 10 μέρες. Να δω κι άλλα θέματα ή θες να τα πεις μαζεμένα εσύ?
Κι αυτό με τον όγκο μου το είπε όχι δεν έχω ελεγχθεί νευρολογικά. Μου μυρίζει καμένο σε άσχετες στιγμές για 2 δευτερόλεπτα κ μετά φεύγει.
εχεις παρατηρησει να εχεις ενα σφιξιμο στο κεφαλι η καποιο πονο πριν η μετα? επισης οπως λες ειναι για 2δευτερολεπτα... ποσο καιρο συμβενει αυτο? και να σε ρωτησω... ειναι εντονη αυτη η μυρωδια καμενου που λες?
Μα δεν έχουν όλοι οι όγκοι τα ίδια συμπτώματα, κάποιοι μπορεί να το αναπτύξουν και αυτό:
https://www.healthline.com/health/sm...cal-conditions
Ναι, τα σχόλια του φιλου της ήταν άκυρα και επίσης το έψαξα και είναι μύθος ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.
Γενικά έχω πονοκέφαλο σαν ημικρανία αλλά δεν έχω παρατηρήσει να σχετίζεται με αυτό
Ακόμα και προσωπικη εμπειρία να έχεις, ο κάθε άνθρωπος νοσεί διαφορετικά και επίσης υπάρχουν διαφορετικού τύπου όγκοι σε διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου. Τι πάει να πει "όσα λινκ και να βάλεις ξέρω καλύτερα". Λινκ ιατρικής κοινότητας βάζω, προφανώς αυτοί ξέρουν καλύτερα και είτε σου αρέσει είτε όχι,είναι σύμπτωμα σε κάποιους όγκους εγκεφάλου.
Εντάξει θα πάω για μαγνητική
Εμένα μου είχε γράψει ο νευρολόγος λόγω της ορθοστατικής. Ευτυχώς δεν είχαν κάτι περίεργο και δεν χρειάστηκε να πιω το σκιαγραφικό που μπορεί να σου κάνει αλλεργία. Μόνο δυο κενούς χώρους.
Μου είχαν πει ότι είναι δύσκολη εξετσση, αλλά δεν είχα καθόλου θέμα, μου είχαν και μουσική. Μετά την κολονοσκόπηση χωρίς αναισθητικό,όλα σου φαίνονται παιχνιδάκι.
1) θα σε παρακαλουσα να μιλας πιο ηρεμα.....
2) ανοιξες ενα τοπικ εσυ η ιδια γιατι προφανως ηθελες καποιες απαντήσεις.......
3) δεν ειναι χωρις λογο...
4) νομιζω δεν ακους κανεναν....
5) κανε οτι θελεις.....
δεν μπορω να σου πω κατι αλλο..... απο την στιγμη που το μονο που κανεις ειναι να θελεις να παρεις απάντηση του τυπου << α απο το ανχος ειναι το επαθα και εγω>> γιατι αυτο περιμενεις να δεις για να νιωσεις πιο ηρεμη...! η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να δεις εναν νευρολογο... απο εκει και περα δεν μπορω εγω να σου πω η καποιος αλλος τι θα κανεις... εσυ ξερεις καλυτερα τον ευατο σου...