Καλησπέρα σας είμαι 28 χρόνων κ πριν 5 μήνες γνώρισα ένα παιδί στην ίδια ηλικία με μένα αυτός έκανε την πρώτη κίνηση κ κατευθείαν δημιουργήθηκε κάτι πολύ όμορφο ανάμεσα μας.... Μέτα από ένα μισή μήνα όμως έμαθα ότι εχει σχέση κ μου το παραδέχτηκε κ όλας ο ίδιος ή σχέση του εμενε σε άλλη πόλη... Παρόλα αυτά όταν έμαθα ότι έχει σχέση δεν ήθελα να χαλάσει αυτό που έχουμε γτ είχα είδη αισθηματα για τον άνθρωπο αυτόν κ έτσι συνέχισαμε ακόμα μέχρι κ πριν μερικές εβδομάδες κοιμόμουν σπίτι του κάθε βράδυ περνούσαμε πολλές ώρες μαζί είχαμε αυτό που λένε παράλληλη σχέση... Με ημερομηνία λήξης όμως γτ αυτός θα μετακόμιζε 15 Μαρτίου με την κοπέλα του στην πόλη που έμενε λίγο πριν γίνει αυτό έμαθα ότι είμαι έγκυος από τον άνθρωπο αυτόν κ όταν του το είπα κατευθείαν μου είπε να κάνω έκτρωση εννοείται εμένα δν μ πέρασε λεπτό από το μυαλό μου αυτό το πράγμα.... Είμσι σχεδόν 1 μίση μηνών κ αυτός ακόμα προσπαθει να με πείσει να το ρίξω.... (μου είχε πει ποιο παλιά πως αν γινόταν κ μείνω έγκυος καταλαθος θα το έριχνα οπωσδήποτε εγώ δεν μιλούσα δν έλεγα τίποτα όταν το έλεγε αυτό) Εντομεταξυ δεν έφυγε ακόμα έφερε την άλλη εδώ πέρα κ μένουν σπίτι του λόγω της κατάστασης που επικρατεί κ εδώ κ 3 εβδομάδες έχει έρθει 2 φορές σπίτι μου στα κρυφά και καλά νοιάζεται για μενα κ το μέλλον μας κ πως αυτό το παιδί θα μας καταστρέψει δεν το θέλει με τίποτα... Εγώ την απόφαση μου δεν την αλλάζω όσο κ να χτυπιέται μάλιστα σκέφτομαι σε κανένα μήνα να τα πω όλα στην δικιά του εσείς τι λέτε; Η να εξαφανιστώ από την ζωή του;