Quote:
Originally posted by weird
Έχετε συζητήσει καθόλου με την ψυχίατρο για ποιούς λόγους το κάνεις;
ναι το έχουμε συζητήσει.εγώ της έχω εξηγήσει ότι χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα και εκείνη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κάνω,επειδή είμαι εξαρτητική προσωπικότητα(με φάρμακα,αλκοόλ,καφέδες,κόκ� �-κόλες,τσιγάρα)
Απο την άλλη, είσαι ευχαριστημένη με την ψυχοθεραπεία σου και την σχέση που έχεις αποκτήσει με την θεραπεύτριά σου? Πόσο καιρό κάνεις; νιώθεις οτι βοηθιέσαι;
στην ψυχοθεραπεύτριά μου,πάω εδώ και ένα μήνα.είναι αξιόλογη αλλά με πιέζει και αυτό με αγχώνει.την δεύτερη μέρα που πήγα,μου είπε χαρακτηριστικά \"δεν είσαι διατεθημένη να κάνεις το παραμικρό για να θεραπευθείς\".ίσως σε βάθος χρόνου να βοηθηθώ.
Τέλος, τα λόγια που λέμε ουρλιάζοντας, συχνά δεν μας εκφράζουν όταν είμαστε εν ηρεμία, δεν εκφράζουν την αλήθεια μας, αλλά ένα συναίσθημα. Στην περίπτωση της μητέρας σου ποιο νομίζεις οτι είναι? Φόβος? Θυμός;
οργή απέναντί μου και απογοήτευση για τον ρόλο της ως μητέρα.
Σε τι πιστευεις οτι έγκειται η διαφορετική της στάση απέναντι στην αδερφή σου;
ίσως στο ότι έχει σοβαρότερο πρόβλημα από μένα(ψύχωση). ίσως όμως έγκειται στο ότι στην παιδική και εφηβική μου ηλικία ήμουν το αστέρι της(άριστη μαθήτρια κλπ)
Τέλος, ο πατέρας σου, τι στάση κρατα ειδικότερα, σε όλο αυτό;
ο πατέρας μου με καταλαβαίνει πολύ περισσότερο απ΄ότι η μητέρα μου και έχει συναίσθηση του μεγέθους του προβλήματός μου.λόγω αυτής της διαφορετικής θεώρησης του προβλήματός μου,έχουν άγριους καυγάδες με την μητέρα μου