Originally Posted by
Amm
Ναι τέτοιο άτομο είμαι. Έχετε δίκιο και συ κ ο Γιώργος ότι ο έρωτας δεν έχει έλεγχο και λογική. Μάλλον φοβάμαι γιατί έχω μεγάλες προσδοκίες απ τον εαυτό μου στον να μη απαγοητευσω τον άλλον στο να μαι εγώ εντάξει μέσα σε όλο αυτό. Και με αυτές τις σκέψεις νομίζω ότι δε θα μαι εντάξει. Ήμουν κάποιο καιρό με ένα φίλο, μιλάγαμε κάθε μέρα χωρίς ποτέ να το πάει στο πονηρό η πρόστυχο αυτός και οπότε βρισκόμασταν κάναμε και κάτι παραπάνω. Σα κολλητοί ειμασταν. Με αυτό το άτομο ας πούμε, λόγω του ότι ήταν έμπειρος από προηγούμενες σχέσεις(θα ταν λόγος να ξενερώσω αν ο άλλος έχει αλλάξει αρκετές σχέσεις πριν από μένα, και δε μιλάω για ξεπετες, αλλά σαν εμπειρία θα θελα έναν τέτοιο ) και λόγω του ότι ειμασταν σα κολλητοί , νοιαζομουν και νοιαζοταν και αυτός, θα θελα να χα κάνει παραπάνω πράγματα. Και όμως δε τα κάνα γιατί δεν ήμουν ερωτευμένη για να μπορώ να δώσω τη πρώτη φορά. Αν δεν ήταν η πρώτη φορά, δε θα το σκεφτόμουν. Θα το θελα σαν εμπειρία (με έναν αρκετά έμπειρο μιας και εγώ θα δυσκολευτώ να κοιτάξω σοβαρά κάποιον αρκετά έμπειρο) γιατί έτσι το ξεκινήσαμε ότι δεν θελω σχέση ακόμα λόγω έλλειψης εμπειριών. Αλλά και πάλι δε την ικανοποιήσα αυτή την ανάγκη τελικά. Και έτσι νιώθω ότι δε θα την ικανοποιήσω ποτέ αυτήν. Τέλος πάντων μη σας ζαλίζω. Πρέπει να συμβιβαστώ. Μάλλον δεν εμφανίστηκε το άτομο που θα με κάνει να κοιτάω μόνο αυτόν και να μη σκέφτομαι τίποτα αλλο σχετικά με εμπειρίες. Αλλά όταν θα περάσει ο έρωτας μετά από 3,5 η 12 μήνες?
Γιώργο δε ξέρω γιατί με ελκύουν μεγαλύτεροι. Ίσως γιατί μιλάνε πιο ώριμα, είναι πιο κατασταλαγμενοι, δε κάνουν σα χαζοί μόλις περνάει γκόμενά σε σχέση με τους 25αρηδες,θέλουν να σε γνωρίσουν σαν άτομο και δε σου πάνε τη συζήτηση αμέσως στο να τους στείλεις φώτο κ διαφορά αλλά. Πλέον πατάνε στα πόδια τους και δεν είναι σα το φύλλο στον αέρα.Δεν είναι ότι με ελκυουν μόνο εμένα. Αυτοί με πλησιάζουν πιο πολύ. Μου δίνουν την ευκαιρία δηλαδή να τους γνωρίσω χωρίς να χω κάνει κάτι ιδιαίτερο. Επιδιώκουν το να γνωριστούμε από μόνοι τους θέλω να σου πω. Και σαφώς και εγώ θα το προτιμήσω σε σχέση με αυτούς της ηλικίας μου που μόλις βραδιάσει θα με ρωτήσουν τι φοράω και θα πιεσουν χωρίς καν να έχεις δώσει δικαίωμα κιόλας.