Γεια σας . είμαι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ξεκίνησα με χασίς κόκα και τα τελευταία 2 χρόνια έμπλεξα με την πρέζα κάτι που ποτέ δεν περίμενα... Ξεκίνησα περιστασιακά μια στο τόσο να την κάνω καπνιστή. Δεν είχα στερητικά τίποτα... έπινα και μαύρο όλα καλά ας πούμε... Ξεκίνησα συστηματική χρήση καθημερινά τον τελευταίο 1.5 χρόνο είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 γραμμάρια.. το έριξα στα 2 γραμμάρια στο 1.. και πρίν κόψω λίγο πιο κάτω από 1. Να πω ότι είχα κάνει άλλη μια προσπάθεια αλλά την δεύτερη μέρα πήγα και ήπια... Τώρα έχω 9 μέρες καθαρός ξεκίνησα στεγνά της 2 πρώτες μέρες πόνοςς.. στερητικά σωματικά και ψυχολογικά όχι τόσο πολύ όσο τα σωματικά την δεύτερη μέρα δεν την παλευα καθόλου βρήκα σουμπο και πήρα.2mg την 1η μέρα 2mg δεύτερη τρίτη 4 mg Τετάρτη μέρα 4mg Πέμπτη μέρα 2mg και τέλος... Όσο έπαιρνα τα σουμπο ειμουν καλά.. τώρα έχω να πάρω 3 μέρες και πονάω πονάνε τα κόκκαλα μου κάνω υπομονή... Παίρνω lonarid και ηρεμώ λίγο.. βγάζω μάλλον στερητικά από το σουμπο.. πόσο θα πονάω ρε παιδιά δεν αντέχω συνέχεια πόνο... Ποσες μέρες θα διαρκούν τα στερητικά από το σουμπο;;; Σκέφτομαι να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο ψυχιατρική να μου δώσουν κάτι.. από την άλλη δεν θέλω αλλά φάρμακα.. θέλω να συνεχίσω καθαρός.. λέω στον εαυτό μου αύριο θα είσαι καλύτερα .. μπορεί να σηκωθώ ψιλό καλά το πρωϊ η να πονάω ολόκληρος χωρίς να έχω δύναμη για τίποτα.. και το βράδυ να είμαι καλύτερα κάπως έτσι περνάει η μέρα.. όσο αντέχω τόν πόνο κάνω υπομονή... Διάβασα ότι μπορεί να διαρκέσουν 10 μέρες τα στερητικά από τα σουμπο ότι αργουν πολύ να φύγουν... Καλό μήνα σε όλους!