Originally Posted by
Antonis8
Κοίτα, θεωρητικά το ξέρω, αστειευομαι κατά βάση , αλλά ξέροντας τον εαυτό μου, θα ένιωθα 100% ασφαλής αν είχα γκόμενα γιατρό, ειδικά αν κοιμόμασταν συχνά στο ίδιο σπίτι, εννοώ θα ένιωθα ασφαλής ότι αν συμβεί κάτι έκτακτο (που είναι κατά βάση αυτό που φοβάμαι, ότι θα πάθω κάτι ξαφνικά, για αυτό πχ δεν έχω τόσο έντονη φοβία με καρκίνους , γιατί φθίνεις χρόνια, ενώ η καρδιά σε σκοτώνει ξαφνικά συνήθως) . Εδώ ένιωθα ασφαλής όταν συγκατοικούσα με τη ξαδέρφη μου που σπούδαζε κτηνιατρική, χαχα. Έτσι ξεπέρασα και την πρώτη φάση αρρωστοφοβιας στα 23, είχα μόλις τελειώσει τις σπουδές μου, γύρισα στο νησί και πήγα να μείνω για ένα μήνα με τη θεία και τη ξαδέρφη μου και μου πέρασαν όλα γιατί ένιωθα ασφαλής. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να της λέω "αν κλείσει ο λαιμός μου, κάνε μου τραχειεκτομη". Αισθανομουν ασφαλής γιατί είχε ιατρικές γνώσεις. Θα ενιωθα επίσης ασφαλής αν έμενα κοντά σε καρδιολογο ή στο νοσοκομείο. Βλέπω ενοίκους σε διαμερίσματα που μένουν δίπλα σε καρδιολογικά ιατρεία και ζηλεύω. Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος ξέροντας ότι μπορώ να βρω βοήθεια άμεσα.
Από κει και πέρα για τα ερωτικά, είχα ένα ερωτικό ενδιαφέρον πρόσφατα αλλά δεν ευδοκίμησε. Τώρα ίσως παίξει κάτι με μια παλιά μου συμμαθήτριά που θα βγούμε κάποια στιγμή, αλλά ακόμα δεν κανονίσαμε κάτι.
Η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγεις κάπως με τα ερωτικά, αλλά επειδή στην πρώτη φάση αρρωστοφοβιας έτυχε να είμαι σε σχέση , δεν αισθανομουν καλύτερα λόγω αυτού,ίσα ίσα που τότε μου είχε κολλήσει ότι μπορεί να κόλλησα αφροδίσιο λόγω της κοπέλας μου και είχα κάνει εξετάσεις. Δεν της το είπα ότι το σκέφτηκα αλλά είχε περάσει από το μυαλό μου.
Σκέφτομαι επίσης αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε μια σχέση ή μια περιπέτεια τώρα. Απο άποψη κούρασης και ρουτίνας. Εδώ στον αυνανισμό πολλές φορές μετράω τους παλμούς μου, στο σεξ δεν ξέρω πώς θα το εκλάβει η κοπέλα κάτι τέτοιο :D