Νιώθω ότι με πήραν τα χρονια
Καλησπέρα σας, εδώ και ένα χρόνο είμαι στο εξωτερικό για δουλειά και παρατηρώ πολλές διαφορές με την Ελλάδα. Εντύπωση έντονη μου έκανε μεταξύ άλλων ότι οι άνθρωποι εδώ παντρεύονται και κάνουν παιδιά πολύ νέοι ή για να το πω καλύτερα νεότεροι από τους Έλληνες. Βλέπεις παντού μαμάδες και μπαμπαδες πολύ κάτω από τα 30. Ήμουν σε ένα γερμανικό σχολείο για να μάθω τη γλώσσα και με έβαλαν με τους άνω των 30. Οι συμμαθητές μου βέβαια ήταν ξένοι αλλά από τους 20 ήταν μόνο οι 2 ανύπαντροι όπως εγώ. Επίσης οι περισσότεροι είχαν τουλάχιστον 1 παιδί.
Όλοι στις εκθέσεις που κάναμε μιλούσαν για τα παιδιά και την οικογένεια τους. Εγώ μόνο μιλούσα για το σκυλί μου και πως το φροντίζω.
Πρόσφατα απέναντι μου μετακόμισε ένας πατέρας με την κόρη του γιατί χώρισε. Δεν πρέπει να είναι άνω των 28.
Δεν υπάρχει ελεύθερος Κόσμος πουθενά. Ξέρω ακούγεται αστείο αλλά παντού συναντάω δεσμευμένους. Εγώ δεν έτυχε να βρω ακόμα την σχέση της ζωής μου και δεν φαίνεται να γίνεται τώρα κοντά με ολους τους δεσμευμένους που κυκλοφορούν.
Στην Ελλάδα ένιωθα καλύτερα και περισσότερο νορμάλ στο θέμα των σχέσεων. Από τις φίλες μου μόνο 2 έχουν κάτι πολύ σοβαρο. Είναι κανείς σας άνω των 30 και ανύπαντρος/η Μην παρεξηγηθω ρωτάω για να νιώσω ότι δεν είμαι η μόνη. XD