Δεν έχω ξανανιώσει τόσο έντονο. Είναι κυρίως μετά το φαγητό αλλά γενικά και μέσα στη μέρα. Το νιώθω στο κέντρο του στηθους, στην πλάτη και στο στομάχι. Ακόμα και χωρίς ταχυπαλμια.
Printable View
Δεν έχω ξανανιώσει τόσο έντονο. Είναι κυρίως μετά το φαγητό αλλά γενικά και μέσα στη μέρα. Το νιώθω στο κέντρο του στηθους, στην πλάτη και στο στομάχι. Ακόμα και χωρίς ταχυπαλμια.
Εννοείς εκτατες;
Όχι, εννοώ κανονικός Ρυθμός καρδιάς που τον νιώθω συνέχεια. Χτυπάει πολύ δυνατά , ειδικά όταν σηκώνομαι, το νιώθω λες και είναι βήματα σε δάπεδο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω.
Καταλαβα στη κοιλια στην πλάτη παντου, μετρησες την πιεση σ;αν ειναι κανονικη η πίεση ειναι απλα παλμος εγω τους ακουω ακομα κ στα αυτια μ μερικες φορες, αβολο αλλα ακίνδυνο με την ορθοστατική μ συμβαίνει. Συχνα κ εμενα
Ναι η πίεση μου είναι κανονική όταν συμβαίνει, χθες ήταν στο 95 , σήμερα ήταν και στο 80, τώρα είναι στο 105. Το ίδιο το νιώθω. Κυρίως μετά το φαγητό ή αν σηκωθώ ή αν ειμαι ξαπλωμένος, λες και η καρδιά ανεβαίνει στον κέντρο του στηθους και χτυπάει πολύ δυνατά. Φοβάμαι μήπως είναι καμιά αρρυθμία. Δεν ξέρω, δεν θέλω να τρέχω για καρδιογραφημα στα επείγοντα, αλλά δεν αντέχω αυτό το συναίσθημα, φοβάμαι ότι θα σταματήσει.
Μίλησα με το γιατρό μου, μου είπε μπορεί να βοηθήσει ο β αναστολέας,αλλά σιγά μην το πάρω, φοβάμαι. Δεν κοιμήθηκα καλά χθες και επηρεάζεται παραπάνω.
Πολυ παραπάνω ειδικα στην Ορθοστατικη η αυπνια επηρεαζει πιο πολυ κ απ ολα... Εμενα παντως οι β αναστολείς βοηθησαν
Αντώνη μια απο τα ιδια. Κυρίως όταν σηκώνομαι αλλα καμια φορα και ξαπλωμενη . Φοβαμαι να περπατησω πλεον γιατι συνηθως ακολουθουν και εκτακτες. Και στον γιατρό δεν έχω πάει γιατι μένω 5ο όροφο χωρίς ασανσέρ και απλά θα πεθάνω στην προσπάθεια να τα ανέβω. Είναι μαρτύριο...
Σήμερα με τον καύσωνα είμαι χειρότερα,έχω και δυσπνοια. Αναγκαστικα πηγα με το πατινι μέχρι το χωριό και τώρα θα πάω να ταισω τις γάτες αν και ήμουν ημιλιποθυμος πριν.
Με πιανουν και σκοτιδινες όταν σηκωνομαι.
Λογικά ψυχοσωματικά θα ναι όλα. Το ελπίζω δηλαδή.
Πήρα χθες το βράδυ αντιισταμινικο κ μου ρίχνει την πιεση, ίσως επηρεαζει.
Λες να έχει να κάνει με πίεση? Γιατί εμένα είναι γενικά υψηλή για την ηλικία μου...
Ελενα ποσο ειναι η πιεση σ;κ η ηλικια αν επιτρέπεται;γενικα για τις γυναίκες να ξερεις κ λιγο ανεβασμενη να ειναι δε. Πειράζει
Εμένα μπορει γιατι έχω υποταση. Αλλά και η υψηλή μπορει να κάνει διαφορά περίεργα συμπτωματα.
Εχω στη χαμηλη εχω ατονια δυσπνοια κ παλμους στην υψηλη εχω παλι παλμους γενικα χαλια κ στα δυο
Είμαι 24 και σε κατάσταση ηρεμίας 13. Αν αγχωθω χτυπάω 18 αρια. Ο καρδιολόγος μου λέει ότι δεν είναι ιδιαίτερα θετικό αυτό και θα έχω πρόβλημα αργότερα.
Το γνωρίζω ότι εμάς μπαίνουν στην μέση ορμονικά κτλ αλλά δυστυχώς από την μεριά της μάνας μου είναι κληρονομικό. Απο αυτό πέθανε η γιαγιά μου, το ίδιο πρόβλημα η μητέρα μου από πολύ νέα και τώρα σειρά μου...
Οταν δν εχουμς πιεση η καρδια δουλευει πιο γρήγορα για να ανταπεξελθει κ για αυτο εχουμε Ταχυοαλμιες οταν εχουμε πιεση εντάξει κ εκει λειτουργει απο το αγχος νευρα ολα αυτα,...
Έχω κουραστεί...
Εχεις δικαιο... Κουραγιο ελενα
Αν μου έλεγε κάποιος ότι αυτό θα περάσει σίγουρα κάποια στιγμή ευχαρίστως να κάνω κουράγιο και υπομονή. Αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί...
Εγώ τώρα ένιωσα ένα μικρό φτερουγισμα κ ένα ελαφρύ πόνο στο στήθος τρομακτικό
Πόνο έχω κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα
Εμενα καποιες φορες που αγχωνομαι η θυμωνω,(δυστυχως εχω καποια ξεσπασματα θυμου)φτανω 110 για πλακα.Αν δω οτι επιμενει παιρνω μισο lopresor,κατοπιν συμβουλης καρδιολογου βεβαια...Το μονο που με φοβιζει ειναι η κολπικη μαρμαρυγη,λογω κληρονομικοτητας απο τους γονεις μου.Τωρα τελευταια που αθλουμαι παντως,(περπατημα,τρεξιμο,κ ολυμπι,βαρη)οι παλμοι μου εχουν πεσει απο κει που ειχα συνηθως 78-80 τωρα εχω 68-72.
εγώ περπαταω χλμ αλλα κ παλι οι παλμοι αυξημενοι
H πιεση μου ειναι στα πατωματα, 90/51. Είναι η ζέστη, πήρα και το αντιισταμινικο χθες. Πρεπει να σταματησω να παιρνω το ξοζαλ, συνέχεια μου ρίχνει πάρα πολύ την πίεση
Εχω και αυξημένους παλμους, 90 ξαπλωμενος,δεν με βλεπω καλα
Επεστρεφα σπιτι με το πατινι πριν κάνα δίωρο, ξαφνικά νιώθω έντονους πάλλους, σταματαω στην άκρη του δρόμου, μετραω με το οξυμετρο είχα 165 και ανέβαιναν. Ξαπλωνω ανάσκελα στο δρόμο και δεν επεφταν με τιποτα, εντελει σταμάτησε μια γυναίκα και με έβαλε στο αμάξι και με πήρε σπιτι μου, μετά απο ένα εικοσαλεπτο και πολυ νερό/ηλεκτρολύτες ,επεσαν. Πάρα πολυ δύσκολη αυτή η κατάσταση, πρεπει να αρχισω τους αναστολείς , πόσες ταχυπαλμιες να αντεξω. Ειναι και η ζέστη βέβαια, δεν κοιμηθηκα και παλι, αλλά ήταν πολυ υψηλοί χωρίς λόγο.
Δν γινεται δουλιτσα με τη ζεστη σημερα κ χθες δεν πήρα κ εγω το χαπι κ η καρδια με το που σηκωνομαι φτάνουν. 120 κ εχω κ υπερένταση... Οποτε σε νιωθω αντωνη κ ακομα δν πιασαν οι ζεστες
Οι ταχυπαλμιες αυτες δεν νομίζω οτι ειναι αποκλειστικά ψυχολογικές. Χωρις να θελω να σας αγχωσω, αν κατι ειναι τακτικό και επίμονο θελει διερεύνηση.
Εκτος αν πινετε 3 καφεδες , καπνίζετε και αγχώνεστε, οποτε η διαγνωση ειναι σχεδον σιγουρη
Αυτό σκέφτομαι, τι θα γίνει αργότερα το καλοκαιρι που θα είναι έτσι κάθε μερα. Αναγκαστικά θα πάρω τους αναστολείς γιατί αλλιως δεν θα μπορώ να λειτουργήσω. Το πρόβλημα εμένα ξεκίνησε την εκπνοή του καλοκαιριού πέρυσι, θυμάμαι ότι ακόμα και η ζεστή του Οκτωβρίου το μεσημέρι μου ήταν αφόρητη,φαντάσου τώρα. Και δεν τις μπορώ καθόλου τις ταχυκαρδίες, ειδικά αυτή ήταν πολύ τρομακτική γιατί μου συνέβη μες στη μέση του δρόμου και δεν είναι και πολυσύχναστος ,ευτυχώς έτυχε να περνάει μια γυναίκα και με πήρε σπίτι. Μετά ήπια ένα λίτρο νερό να πέσουν και ηλεκτρολύτες. Αλλά αφότου έφαγα ,έχω πάλι το αίσθημα παλμών. Εσύ πίνεις ηλεκτρολύτες;
Αν δεν πάρεις μια μέρα τον αναστολέα συνεχίζεις κανονικά; Δεν υπάρχει περίπτωση δλδ να σου κάνει προβλημα; Ρωτάω για να μαθαίνω πράγματα,να συνηθίσω στην ιδέα, θα τα αρχίσω μες στη βδομάδα, δεν έχω άλλη επιλογή.
Πινω νερο αλλα η αληθεια ειναι σημερα δν ηπια πολυ κ τωρα πλακωθηκα στο νερό,, θέλουν τρεις μερες περιπου για να ξεκινησει η δραση,, αν δν τους πάρεις δυο μερες δν πειραζει απλα γτ η δραση κραταει για κανα δυο μερες χθες δε το πήρα ημουν οκ σημερα κ λογω ζεστης ειναι πιο δυσκολο,,
Αυτά τα φάρμακα ρε παιδιά θα τα παίρνετε για πόσο καιρό? Φαντάζομαι δεν αποτελούν θεραπεία απλα βοηθάνε λίγο την κατάσταση...
Καλησπέρα. Ελπίδα με τ χάπι πόσο πέφτουν οι παλμοί περίπου όταν είσαι όρθια? Το χεις προσέξει? Αντί για 120 με τ χάπι θα εισαι 100? Πληροφοριακά ρωτάω.
80 κατι πανε ορθια
Ελενα δν εχουμε κ πολλες επιλογες εγω τλχ να μιλησω για μενα.. Οταν η καρδια τρεχει ανεξελεγκτα με η χωρις λογο τι αλλο να κανουμε;ολα τα εχω δοκιμάσει
Α πέφτουν πολλοί... Και στ περπάτημα να φανταστώ δν πας πάνω από 100 με 110.
Εκει πανε σε εντονο περπατημα εκει π έφταναν 150
Το ξέρω αλλά επειδή βιώνω το ίδιο δεν ξέρω αν αυτό που χρειάζομαι είναι τα αντικαταθλιπτικά που με περιμένουν να τα ξεκινήσω η κάνα τέτοιο χάπι