Δεν μπορώ να το διαχειριστώ
Καλησπερα, είμαι 24 χρονών ενστολος, δεν είχα ποτε μου σχέση φάση η οτιδήποτε σχετικό (aka παρθένος), εχω φαει τα άκυρα μου και με έχει επηρεάσει να προχωρήσω αποφευγω να έρχομαι σε επαφή με γυναίκες γιατί νιώθω χάλια όταν με απορρίπτει κάποια κοπέλα. Και το θέμα μου είναι ότι από τις αρχές του χρόνου μιλάω με μια κοπέλα απο την πολη μου,τωρα είμαι σε άλλη πολη.Φαινεται ότι παει καλα στα μάτια μου τουλάχιστον, είπαμε να βρεθουμε και μου είπε όταν έρθω να κανονίσουμε, πήρα 5 μέρες άδεια για να πάω αλλά της είπα ότι και καλά ήρθα για τους δικούς μου, δουλευει αρκετές ώρες την ημέρα και δεν διαθέτει πολυ χρόνο, αλλά είπε ότι αν βρει χρόνο θα βρεθουμε. Το θέμα μου είναι ότι επειδή έχω 0 ψυχολογία μου έχει πεσει η ψυχολογία φουλ και θεωρώ ότι δεν θα μου πει να βρεθουμε, και γενικά έχω πολλά αρνητικά vibes και το έχω μετανιώσω που ήρθα, αλλά έστω και μια στο εκατομμύριο να μου πει να βγούμε, δε ξερω πως να το διαχειριστώ, είμαι τόσο προκαταλήμενος που κάνει μπαμ και θα φανεί από χιλιόμετρα... Τι θα μπορούσα να κάνω γι'αυτό; αν μου πει τελικά να βγουμε να της πω ότι δεν μπορώ και γεια σας; ή να βρω κουράγιο και να βγω μαζί της;