Προβληματισμος. Θέλω τη γνώμη σας
Είμαι με ένα παιδί 6 μήνες.Αυτός με προσέγγισε. Αμοιβαίος έρωτας και κυλάει πολύ καλά. Ένα θέμα υπάρχει. Δε μένει μόνος του αλλά με τους δικούς του και κάποιες φορές έχει βγάλει κάποιες ανασφάλειες αλλά απ ότι καταλαβαίνω του περνάει όταν μιλήσουμε και καταλάβει ότι άλλο εννοούσα και άλλο κατάλαβε και γιατί βιάζεται καμία φορά να βγάλει συμπεράσματα. Παρά το ότι μένει με τους δικούς του μου είχε πει πολλές φορές έλα σπίτι μου αλλά ντρεπόμουν επειδή δεν είναι μόνος. Τις προάλλες πήγα και δεν έπεσα πάνω στους δικούς του. Οκ είχα ένα άγχος αλλά μετά πέρασε και μου λέει αφού στο έλεγα ότι δε θα γίνει κάτι και αγχωνοσουν δε με πίστευες. Ήσουν κάπως ξεροκέφαλη σ αυτό. Δεν είναι όμως αυτό και του το είπα απλά ότι πήγαινα πρώτη φορά και ντράπηκα λίγο στην αρχή επειδή δε μένει μόνος. Αν και πήγαμε στο δωμάτιο του. Εγώ όμως δε μπορούσα να ξέρω πως είναι το σπίτι για να καταλάβω τι εννοεί? Είναι παράλογο που ντρεπόμουν?
Επίσης έχω καταλάβει ότι έχει μια ανασφάλεια φοβάται μη με χάσει η θέλει την επιβεβαίωση ότι τον θέλω.Κι αυτό το λέω γιατί πολλές φορές με έχει ρωτήσει θέλεις να είσαι μαζί μου όσο κι εγώ και καμιά φορά λέω μήπως δε δίνεις πολύ σημασία και αγχώνομαι αν όντως θες να είσαι μαζί μου
Μετά μου λέει ότι σκέφτηκε μήπως ήθελε λίγο χρόνο να δει πόσο ασφαλής μπορώ να νιώσω μαζί του. Να με κάνει να νιώσω. Εκεί ετσι όπως το είπε λέω μήπως κάτι άλλο τρέχει αν και πότε δεν έχει δώσει δικαίωμα. Είναι αρκετά σοβαρό άτομο. Και μου είπε όχι. Δεν εννοώ αυτό και μη βγάζεις συμπέρασματα.σε θέλω όπως κι εσύ και να είμαστε μαζί και θεωρητικά αυτό ισχύει.με.μας.απλα να συνηδειτοποιησουμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί σε ολα απόλυτα ταίριαστοι και χωρίς οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι φερθηκα πολύ ψυχραιμα γιατί πάντα έχουμε πει να συζητάμε οτιδήποτε μας απασχολεί και να το λύνουμε και είπα πως ναι θέλω να μαι μαζί του όπως βλέπω και από κεινον και σε απόλυτη συνεννόηση για όλα.Και επίσης πως για μένα έχει σημασια όλο αυτό που έχουμε μαζί. Απ.οτι καταλαβα γιατί κι άλλες φορές έτυχε απλά παρερμηνευσε το ύφος που είχε αυτό.που είπα και απ.οτι μου είπε κιόλας γιατί δεν το εννοούσε ως παρατήρηση το ότι μου είπε αλλά ως σηζητηση. Βέβαια εκείνη τη στιγμή δεν αντέδρασα ως κάτι τέτοιο εφόσον κι εγώ απάντησα με ενα πιο χαλαρό τόνο. Ειναι άτομο που βγάζει συμπεράσματα βιαστικά και παίρνει αποφάσεις εν θερμώ ενώ μετά δε το εννοεί. Απ ότι κατάλαβα ήθελε να το συζητήσει μαζί μου και για να μου πει τι σκέφτεται αλλά και με τον τρόπο αυτό να με ταρακουνήσει έτσι ώστε να δώσω σημασία γενικά παραπάνω. Και εξέφρασε μια ανασφάλεια κάτι που είχε ξαναπεί όταν με ρώτησε εάν θέλω να είμαι μαζί του πάρα πολύ. Ο. Ίδιος έχει πει θέλω να περνάω πολύ χρόνο μαζί σου και έχω κάνει σχέδια για μας. Και ότι θέλει ουσιαστικά να είναι μαζί μου και.οχι.με.λογια μόνο.Με προβλημάτισε κάπως αυτό που είπε αν και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ μου λέει κάτι άλλο και να μη το σκέφτομαι καν αλλά ότι θέλει να το δει στην πράξη πόσο σοβαρά και παρακάτω παει με μας γιατί αυτό θέλει. Η ερμηνεία που μπορώ να δώσω ξέροντας τον είναι ότι έκρινε βιαστικά από μια παρεξήγηση που διευκρινησαμε μετά και ότι εξαιτίας αυτού φοβήθηκε και σκέφτηκε οτιδήποτε εν θερμώ. Εγώ τι νομίζετε ότι θα πρέπει να κανω? Μου λέει θέλω να σε δω μου έλειψες και να συζητήσουμε για ότι μας απασχολεί. Το θέλω λίγο χρόνο να δούμε ότι μπορούμε να είμαστε μαζί ταιριαστοι σε όλα πως ερμηνεύεται όμως? Δε θέλω να τον χάσω. Θα γίνω πειστική αν ρωτήσω πόσο χρόνο? Και αυτό σημαίνει ότι δεν επικοινωνούμε?