καλησπερα παιδιά της προάλλες μέσω fb είπα σε μια παλιά μου συμμαθήτρια να βγούμε για καφέ. και μου λεει ναι αμέ τις έδωσα και το κινητό μου να με πάρει. αλλά μου αρέσει κιόλας τι να κάνω??
Printable View
καλησπερα παιδιά της προάλλες μέσω fb είπα σε μια παλιά μου συμμαθήτρια να βγούμε για καφέ. και μου λεει ναι αμέ τις έδωσα και το κινητό μου να με πάρει. αλλά μου αρέσει κιόλας τι να κάνω??
Και με την νίκη φίλε μου... Όλα δεξιά να σου πάνε αλλα κοίτα να εισαι κύριος στο πρώτο ραντεβού
να βγεις. περιπου τι σχέση ειχατε στο σχολείο?
Να περάσετε όμορφα και μην κάνεις πλάνα, δεν παίζεις σε ταινία. Γνωρίσε την όσο περισσότερο μπορείς και αφησε να σε γνωρίσει και εκείνη.
Εαν θες προτασεις για καφεδακι γράψε. :)
Τι να κάνεις; να τη διεκδικήσεις φυσικά και όπου βγει
Νιωθω απωθηση προς τις γυναικες
μεσ στην βλακεια και την παραπληροφορηση εισαι...
η ποσοστωση δεν μπηκε επειδη δεν ενδιαφερονται οι γυναικες για τα κοινα, αλλα επειδη τις καρεκλες ολες τις κρατουσαν οι ανδρες και προωθουσαν λογω μισογυνισμου, συστηματικα ανδρες. η ποσοστωση ηταν μετρο υπερ της ΙΣΟΤΗΤΑΣ (αν εχεις ακουστα), ωστε να εχουν ευκαιρια γυναικες να εκλεγουν γιατι οι ανδρες τις φιμωναν συστηματικα.
https://www.thraki.com.gr/ponokefalo...a-psifodeltia/
το καταλαβες; οι γυναικες δεν θελουν να συμμετεχουν στα κοινα οπως δεν θελουν να παρακολουθουν μπαλα να γυμναζονται να ασχολουνται με τα πολιτικα στα καφενεια και να οδηγανε αεροπλανα.
μηπως πρεπει να βαλουμε και ποσοστωση για την σχολη ικαρων; τι λες θα βρεθουν γυναικες; γιατι ως τωρα μονο σε μια αρεσει αυτη η δουλεια
και παλι βλακειες λες. ουτε καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
η ποσοστωση ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ, γινεται για να υπαρξει καποιο προχωρημα προς την ισοτητα, διοτι το πατριαρχικο συστημα αποκλειει τις γυναικες απο την πολιτικη.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, η ανισοτητα που υπαρχει, στους ρολους και τις υποχρεωσεις μιας γυναικας (την ιδια ωρα που ο ανδρας εχει 1,5 ρολο, η γυναικα εχει 5) λογω πατριαρχιας και παλι, οδηγει τις γυναικες σε μικροτερη συμμετοχη.
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο.
Απο το σκέφτομαι να βγω για καφε με μια παλιά φίλη στο γιατι οι γυναικες δεν γίνονται πιλότοι, γιατι υπαρχει ποσόστωση, γιατι οι γυναικες δεν πάνε στρατό, οι άντρες λέει καθαρίζουν για ολα ( ποιοι αυτοί που ρίχνουν 3 βολές σε ολοκληρη θητέια, ναι ειμαι βέβαιος σωθήκαμε θα κοιμάμαι ήσυχος τις νύχτες). Δηλαδή για άλλο αναρωτιέται το παιδι, για αλλά θέματα διαβάζει. Ορεστη συνεχίζεις να επικεντρώνεται στα μαύρα πρόβατα, Καλα κανεις δικαίωμα σου ειναι αλλά το εχουμε εμπεδώσει ολοι εδώ μεσα, για ποσα χρονια θα διαβάζουμε την απέχθεια που εχεις απέναντι στις γυναικες; Ειλικρινή απορια ειναι.
Ορέστη νομίζω είναι καιρός να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο να μιλήσεις για όλα αυτά που σκέφτεσαι και έχεις ζήσει. Έχεις αναφέρει ποια ήταν η γνώμη των γονιών σου πάνω σε αυτό το θέμα και σου ακούγεται σαν κάτι ασχημο να πας ψυχολόγο αλλά τώρα δεν μιλάμε για τους δικούς σου αλλά για σένα. Είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ, έχεις διαβάσει και φαντάζομαι και έχεις δει τι δουλειά κανει ένας ψυχολόγος. Πας εκεί και μιλάς. Τι το κακό; Έχεις την δυνατότητα μέσα από τις ερωτήσεις του να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Πέρασε η εποχή που θεωρούσαν τους ψυχολόγους "τρελογιατρούς".
Για ότι αρνητικό σου συμβαίνει έχεις την τάση να ρίχνεις τις ευθυνες στους άλλους και εσύ ο ίδιος δεν παίρνεις καμία ευθύνη. Είσαι 40χρονων, δεν είσαι παιδάκι. Είναι καιρός να πάρεις ευθυνη για την ζωή σου, για τις επιλογές σου και για την συμπεριφορά σου.