Σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να μιλήσω για αυτό αλλα βλέπω ότι με επηρεάζει περισσότερο από ό,τι περίμενα γι αυτό και θα το μοιράστω.
Χθες λοιπον ήμουν καλεσμένη σε ένα σπιτι φίλων. Εκεί ήταν και κάποιος που του αρέσω μήνες τωρα και είναι γνωστός με τη παρέα. Γενικά ήταν ευχάριστα, συζητούσαμε όλοι μαζί, περνούσαμε χαλαρά και όταν πέρασε η ώρα και είχαμε πιει και τα ποτάκια μας, έκανα κάτι με αυτόν που του αρέσω.
Το πρόβλημα είναι πως αν και καλό παιδί και μια χαρά από εμφάνιση κτλ. δεν με ελκύει και το έχει καταλάβει γιατι μήνες τώρα έχει πει σε φίλους μου ότι του αρέσω και το έχει δείξει και σε μενα μέσα από τη συμπεριφορά του και από την επικοινωνία του που είναι συχνή μέσω μηνυμάτων. Εγω όμως παρόλο που διατηρώ μια επικοινωνία και τον βλέπω συχνά γιατί γνωρίζει φίλους μου...δεν του έχω δώσει δικαίωμα να θεωρεί ότι μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω μαζί μου.
Χθες όμως μιλούσαμε γελαγαμε χαλαρωσαμε λίγο παραπανω και έγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Φασωθηκαμε δηλαδή.
Και το θέμα είναι ότι δεν το συνηθίζω να ξεφευγω τόσο....συνηθως ειμαι πολύ επιλεκτική με ποιον θα κάνω κάτι και ειμαι ανθρώπος της σχέσης, δεν μου αρέσουν τα περιστασιακα πράγματα καθόλου.
Τώρα μετά από αυτό νιώθω πολύ άσχημα....νιωθω ότι τον χρησιμοποίησα. Εκείνος από χθες φαίνεται ενθουσιασμενος, μου στέλνει και μιλάει λες και έχουμε σχέση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν του έχω απαντήσει σε κανένα μνμ μέχρι στιγμής για να σκεφτώ πως θα το αντιμετωπίσω. Αν και το ξέρω ότι η στάση μου δεν είναι ωραία.
Δεν μου αρέσει για σχέση ......το σκέφτηκα πολύ........και αν και καλό παιδί τι πάει να πει αυτό; η σχέση είναι συμβιβασμός; βρίσκεις απλά κάποιον καλό σε χαρακτήρα και κάνεις σχέση μαζί του είτε νιώθεις χημεία μαζί του είτε όχι; δεν είναι κρίμα να υποβαθμίζουμε έτσι τον έρωτα και να συμβιβαζόμαστε;
Τώρα λοιπόν δεν ξέρω τι να του πω.....πως να του εξηγήσω ότι ήταν μια στιγμή που πρέπει να ξεχάσουμε και ότι καλύτερο θα ήταν να μην υπάρξει συνέχεια; δεν θέλω να τον στεναχωρήσω.....
Δεν μου αρέσει καθόλου να στεναχωρώ έτσι ανθρώπους μέσω της απόρριψης.....
Έστω και αν είναι στο μυαλό μου ότι με θέλει και ότι το έχει πάρει σοβαρά ....και στη πραγματικότητα να μην με θέλει τόσο πολύ. Μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι είμαι σε αυτή τη θέση και ότι μπορεί να στεναχωρηθεί δεν νιώθω ωραία. Μου είπαν από τη παρέα μου ...που το είπα σε ένα δύο άτομα... ότι ίσως να βρήκε και εκείνος την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει κάτι μαζί μου.
Τώρα έγινε η βλακεία. Νιώθω και άσχημα γιατί θα θεωρήσει ότι εκμεταλλεύτηκα το ενδιαφέρον του και γιατί παρόλο που στιγμιαία πέρασα καλά....δεν μου αρέσει να κάνω κάτι αν δεν ειμαι ερωτευμένη με τον άλλον...νιώθω κενη.