Παιδιά το θέμα έχει παιχτεί πολύ εδώ μέσα αλλά θα γράψω το κλασικό. Θέλω να κάνω σχέση, βαριέμαι μόνος με την μοναξιά να μου. Μπήκα σε ένα σάιτ συνοικεσίων και βρήκα μια κοπέλα νοσηλεύτρια με καλό μισθό, αλλά εγώ είμαι άνεργος δεν τολμώ να στείλω!?
Printable View
Παιδιά το θέμα έχει παιχτεί πολύ εδώ μέσα αλλά θα γράψω το κλασικό. Θέλω να κάνω σχέση, βαριέμαι μόνος με την μοναξιά να μου. Μπήκα σε ένα σάιτ συνοικεσίων και βρήκα μια κοπέλα νοσηλεύτρια με καλό μισθό, αλλά εγώ είμαι άνεργος δεν τολμώ να στείλω!?
Παιδιά το εμπόδιο είναι ότι αυτή έχει τα χρήματα εγώ είμαι κατά μία έννοια άνεργος, γιατί μόλις τελείωσα το ΙΕΚ κομμωτικής και κάνω πρακτική και δεν έχω χρήματα και όσα μου δίνουν στην ψυχολόγο τα δίνω, με αυτή την έννοια είμαι άνεργος!
Ανδρεα πατησε την κι εσυ την πεππονοφλουδα μπορεισ κι εσυ
32χρονη, Νοσηλεύτρια, γλωσσομαθής, καλλίγραμμη, με πράσινα μάτια, διάχυτη φινέτσα, πολύ γλυκιά, καλόψυχη, ευαίσθητη, από άριστη οικογένεια, οικονομικώς ευκατάστατη, με σπίτι και 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, λατρεύει την κατασκευή αντικειμένων διακόσμησης, τα ταξίδια και τη μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με σκοπό ον γάμο και την οικογένεια με κύριο με αντίστοιχα ενδιαφέροντα. Γραφεία Γνωριμιών “MARRIAG
Και; τι έγινε που είσαι άνεργος; παντρεμένος είσαι μαζί της και έχεις παιδιά να μεγαλώσεις;
Να βγεις μαζί της και αν έρθει η κουβέντα στη δουλειά σου πες της ότι ψάχνεις νέα δουλειά και ότι έφυγες από τη προηγούμενη. Αν έχεις δλδ τέτοιο θέμα...τι ηλικία έχεις;
Έλα ντε....! .
Κοίταξε το ότι είναι καλιγραμμη και ότι έχει πράσινα ματιά δεν σημαινει απαραίτητα ότι είναι και όμορφη. Χαχαχαχ ....
Πλάκα κάνω.
Αλλά έχε τύχει να δω ασχημουλες που ήταν αδύνατες με μπλε μάτια. Αν τις έκανες περιγραφή θα έλεγες ότι είναι νέα,αδύνατη και με μπλε μάτια...
Σου πάει κατευθείαν το μυαλό στο ωραίο...αμ δε
34 χρονών ειμαι
Το δελφινι ειναι
Τα δικα σου στοιχεια ποια ειναι 34χρονοσ κομμωτησ που εχει μοτο το παμε για τρελλεσ στισ σευχελεσ
Η αλήθεια είναι ότι έχω τα ψυχολογικά μου και φοβάμαι να κάνω την κίνηση αφού επιθυμεί και γάμο, και με όλα αυτά που γράφει για τον εαυτό της μπλοκάρω λίγο!!
Παράξενο δεν είναι όμως μια γυναίκα που λέει ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά με εισόδημα 2.000 το μήνα δικό της σπίτι να βάζει αγγελία για να βρει γαμπρό!!
Βρήκα και άλλη 27 ετών δασκάλα!(
Ετσι σε προτιμω κι εγω
Εννοειται απο οπου μπορει ας το ψαξει δεν ειναι ντροπη τα συνοικεσια.Απλα το προφιλ της γυναικας που μας παρουσιασε δεν ειναι αυτο που ταιριαζει σε καποια που ψαχνει σε συνοικεσιο,οπως και να χει μπορει να βρεθει κατι νορμαλ αλλα οχι το κελεπουρι που μας ανεφερε.
Μήπως να έβαζα για εμένα ότι αναζητώ γυναίκα, εξάλλου ξέρω πως είμαι εμφανισιακά
Έχω μια υποψία ότι την αγγελία την έβαλαν οι γονείς της. Πάντως, αν δεν καίγεσαι για γάμο, μην της απαντήσεις καν.
Το δελφινι ειναι καλο κομματι
Ο γαμοσ ειναι λεφτα γτ κανενασ δεν ειναι καλοσ στο να αγαπαει ολοι χανουμε στην αγαπη κ σε μερικα κοριτσια αν τα ρωτησεισ θα σου πουν δεν υπαρχει αγαπη κι αυτο ειναι ενα προβλημα των γυναικων κ πρεπει να αλλαξει μαζι με το μεγαλωμα