Ξεκινανε απο τα 15 το σεξ μεχρι τα 25 τα εχουν κανει ολα και μετα δεν μπορουν να δουλεψουν και αρα γινονται κατωτερεσ γτ ολο το θεμα στα 40 ειναι τα λεφτα ποιοσ φταιει γι αυτη τη μαλακια κι αν κανω λαθοσ πειτε μου αυτα
Printable View
Ξεκινανε απο τα 15 το σεξ μεχρι τα 25 τα εχουν κανει ολα και μετα δεν μπορουν να δουλεψουν και αρα γινονται κατωτερεσ γτ ολο το θεμα στα 40 ειναι τα λεφτα ποιοσ φταιει γι αυτη τη μαλακια κι αν κανω λαθοσ πειτε μου αυτα
Οι γονεις φταινε. Τις αφηνουν να οργιαζουν.
Οι γονεισ καλα κανουν οταν μεγαλωσουν πρεπει να ειναι γεματεσ απο εμπειριεσ οι μαλακεσ που το παιζουν τιμωροι τι χωνονται εχουν ολοι μυαλο σκλαβου και δεν παραγει κανενασ τιποτα με τισ μαλακιεσ σασ μη σασ χεσω ολουσ αμα τα παρω
γιατι , δεν μπορει να δουλεψει η γυναικα στα 25 αν εχει κανει σεξ; δεν το πιασα.
το θρεντ των μισογυνηδων ειναι εδω; πως του ξεφυγε του νικου δυου;
Ενδιαφέρον..
Γιατι δεν πηγαινουν για δουλεια μετα πεσ μου ρεμ πρεπει να μεγαλωνουν οπωσ οι αντρεσ τι γινεται πειτε μου
Το θέμα δεν είναι με πόσους έχουν πάει και πότε ξεκινάνε το σεξ, το πρόβλημα (στην Ελλάδα) είναι ότι τις μεγαλώνουν με τη νοοτροπία "ισότητα στα δικαιώματα αλλά ο άντρας πρέπει να πληρώνει" και να επιθυμούν ταξίδια σε ακριβά μέρη και 5αστερα ξενοδοχεία αντί να ικανοποιούνται με τα απλά. Και μετά, αν οι άντρες δεν τους τα προσφέρουν αυτά όπως τους τα πρόσφερε ο μπαμπάς τους, λένε ότι "στην εποχή μας δεν υπάρχουν άντρες".
Αλλο λεω εγω γιατι δε μεγαλωνουν οπωσ οι αντρεσ λεω εγω εσυ αυτο που λεσ ειναι θεμα αγαπησ αν κανεισ δικο σου παιδι θα καταλαβεισ
Υπάρχει και μια άλλη νοοτροπία.. Ότι με τα παιδιά πρέπει να ασχολείται η μαμά περισσότερο, η μαμά πρέπει να είναι η δούλα μέσα στο σπίτι, η μαμά πρέπει να έχει καθαρό σπίτι - αλλά να πηγαίνει και δουλειά, αν η μαμά κάνει γκόμενο αμέσως όλοι λένε "δεν σκέφτηκε τα παιδιά της" ενώ αν κάνει ο μπαμπάς μπορεί να πουν ότι είναι και μάγκας. Πολλά ακούγονται και για τις δύο πλευρές το θέμα είναι ποια από τις δύο θα υιοθετήσεις.
Αυτο που θεωρείτε οι περισσότεροι ότι το σεξ είναι απόλαυση μόνο για τον άντρα και για την γυναίκα είναι μέσο για να κερδίσει κάτι είναι απλά αστείο. Και το λέω και για τα 3 άτομα που έγραψαν στο θέμα (εκτός remedy). Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το σώμα του και το σεξ δεν εμποδίζει κανένα να βρει δουλειά (????). Ένας άντρας έχει δικαίωμα να κάνει σεξ νωρίς και με όσες θέλει ενώ η γυναίκα όχι; Γιατί;
Ε αυτο λεμε ρε φιλε πρεπει να μεγαλωνουν με τισ ιδιεσ ελευθεριεσ πραγμα που σημαινει οτι στα 18 δουλεια για να μην τρωσ λεφτα και κανεισ οτι θεσ αυτο ειναι ευρωπη εμεισ τι κανουμε εδω
Σίγουρα, μετά το γάμο και τα παιδιά οι υποχρεώσεις είναι πολύ περισσότερες για τις γυναίκες που "πρέπει σαν μάνες και νοικοκυρές να τα κάνουν όλα". Μέχρι να φτάσουμε όμως στο γάμο τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα για τους άντρες, άσε που πολλές γυναίκες πλέον δεν κάνουν ούτε γάμο ούτε παιδιά. Δικαίωμά τους βέβαια, αλλά αν γεράσουν μόνες να μην παραπονιούνται
Ποιες μωρε δεν πηγαινουν για δουλεια; καποιες γνωστες σου;
εγω ξερω εκατονταδες γυναικες που και σεξ εχουν κανει πολυ, και σχεσεις εχουν υπεροχες και σπουδες κανουν, και δουλευουν και ελευθερες και παντρεμενες, μεχρι την συνταξη.
ο,τι κουλαμαρα σας ερθει στο μυαλο, σημαινει οτι ισχυει;
γιατι ειναι πιο δυσκολα για τους ανδρες, μεχρι τον γαμο;
για τους ανδρες, παντα ειναι ολα πιο ευκολα, και πριν και μετα τον γαμο. το μονο πιο δυσκολο για τους ανδρες, ειναι να βρουν να πηδηξουν, χωρις συνεχεια... αυτο ναι, αν το ηθελαν οι γυναικες, θα το ειχαν αφθονο... αρκει να μην ηθελαν και συνεχεια.
ΜΑΚΑΡΙ οσες και οσοι δεν εχουν διαθεση να κανουν παιδια, να μην εκαναν!!! θα ειχαν σωθει πολλα κατεστραμμενα παιδια που τρεχουν τωρα στους ψυχιατρους, αν δεν εκαναν και παλιοτερα παιδια, οσοι δεν ειναι για παιδια.
Μακαρι να ειναι ετσι ρεμ αυτα θελω κι εγω
Κι εμεισ στον ψυχιατρο πηγαινουμε ρεμ
Ολα ειναι πιο δυσκολα για τους αντρες. ΟΛΑ. Να τελειωνει αυτο το στερεοτυπο οτι οι αντρες θελουν μονο σεξ και οι γυναικες ερωτες. Ας καγχασω. ΧΑ! Οι περισσοτερες θελετε να το γλεντατε ρωμαικα μεχρι τα 30 και μετα να σας φορτωθει ενα πλουσιο κοροιδο ή εχσω καποιος βολεμενος, δεκοτζης, δικηγορος, επιχειρηματιας κλπ..
αυταποδεικτη μπαρουφα. καθως δεν υπαρχουν πολλοι πλουσιοι, ενω υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ γαμοι.
σε συντριπτικα ποσοστα, φτωχων και μικρομεσαιων.
αν εχεις βγαλει συμπερασματα για τις σχεσεις απο 10 μοντελα που δειχνουν τα μεσημεριαναδικα, που μετα κυνηγουσαν επιχειρηματιες για να συνταξιοδοτηθουν, σε πληροφορω, οτι η ζωη ειναι διαφορετικη απο την τηλεοραση.
αγαπητε ελις, δεν φταιει κανεις για αυτο που συμβαινει ουτε η κοινωνια ουτε η πατριαρχια ουτε κατι αλλο.
απλα ετσι τις επλασε ο Θεος.
τις γυναικες για να περνουν
και τους αντρες για να δινουν ως τα βαθια γεραματα.
οταν γενιουνται τα μωρακια αγορακια και κοριτσακια εχουν λιγο πολυ τις ιδιες ικανοτητες.
εχεις σκεφτει ποτε σου γιατι δεν εχεις δει μια γυναικα να αλλαζει το λαστιχο του αυτοκινητου της η ιδια;
γιατι υπαρχει παντα ενας αντρας για να το κανει. ακομα και αν δεν ειναι ο συζυγος ο πατερας η ο αδερφος της για να την βοηθησει, αυτη θα βρει ευκολα εναν αγνωστο απο τον δρομο για να της το αλλαξει.
και ετσι γινεται σε ολη τους την ζωη,παντα υπαρχει ενας αντρας για να τις βοηθησει στα παντα.απο το να της δωσει λεφτα για να αγορασει παιδικες πανες, καθε παρασκευη η μεσω κοινωνικων επιδοματων η μεσω διατροφης κτλ κτλ
ως και να της ανοιξει την πορτα για να περασει η απλα να της καθαρισει τον βοθρο οταν βουλωσει.
Παλιά όμως γιατί δεν ήταν έτσι? Ήταν άλλη η φύση τους? Όχι, ήταν άλλη η κοινωνία. Ναι, και τότε έφερνε τα λεφτά ο άντρας στο σπίτι, αλλά αντικειμενικά οι γυναίκες δούλευαν περισσότερο (είχαν πολλά παιδιά να φροντίσουν, είχαν το καθάρισμα και τις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα χωρίς μηχανές τότε κλπ). Για να μη μιλήσω για το πόσοι άντρες παρατούσαν τα παιδιά και τη γυναίκα τους και πήγαιναν με άλλες. Αν είναι να μιλάμε για αδικίες να τα λέμε όλα! Όχι μόνο του ενός φύλου.
Ορεστη δεν φταις εσυ γι αυτη την αποψη που εχεις για το ολο θεμα....
Φταιει μονο το ολο συστημα μας που ειναι το μονο που πλασαρει...
Όμορφες γυναικες που ψαχνουν απεγνωσμενα ενα καλο ¨χορηγο¨για να κανουν τον χλιδατο γαμο και την ανετη ζωη ..
Σε αυτες τις περιπτωσεις ομως ποιος φταει?
Η γυναικα ?η οικογενια της που την μεγαλωσε με τετοιες αξιες ? ή ο αντρας που επικρωτει ολη αυτη την κατασταση και μαλιστα επιχειρη να φερει στον κοσμο παιδια με τετοιες γυναικες προσπαθοντας να διαιωνίσει αυτο το σπανιο ¨ειδος" ηθικων αξιων και παλι λεγοντας ...
ολα απο καπου ξεκιναν και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταει μονο ενας.........
ας επωμιστεί ο καθενας το μεριδιο ευθυνης που του ανάλογή, ειτε λέγετε αντρας, ειτε γυναικα και τοτε ουτε βολεμενες γυναικες χωρις αξιες θα υπαρχουν οπως λες ,αλλά και ούτε αντρες που το μονο που τους νοιαζει ειναι η εξωτερικη τους εικονα και τα υπέρμετρα θελω τους....
Αρα φταινε τα προτυπα καλα το λενε
Προφανώς και ξεκινανε από τα 15 και στα 25 τα έχουν κάνει όλα.Εφοσον υπάρχουν χιλιάδες άντρες που προσεγγίζουν γυναίκες μόνο για την διασκέδαση. Και καλά κάνουν. Αυτό δεν σας αρέσει; αυτό δεν ψάχνετε;
λοιπόν; γιατι χαλάμε τις καρδιές μας;
στην κοινωνια μας, ενας αντρας ειναι πολυ ευκολο να ειναι αποτυχημενος, αρκει να ειναι ανεργος, η πολυ κοντος η να ντρεπεται να κανει το πρωτο βημα για την δημιουργια μιας σχεσεως.
πραγματα που δηλαδη για μια γυναικα δεν εχουν καμμια σημασια, γιατι μια κοντουλα η ανεργη η που ντρεπεται να πλησιασει εναν αντρα μια χαρα θα κανει σεξακι και θα καλοπαντρευτει.
για αυτο οταν συγκρινεις αντρες και γυναικες να το κανεις με τα ιδια μετρα και σταθμα
θα μπορεσεις;
εγω νομιζω πως οχι, δεν θα το καταφερεις ποτε σου
Έχω τρομαξει πραγματικά με τα μυαλά που κουβαλάτε κάποιοι. Μάλλον η μόνη σας συντροφιά είναι η μοναξιά και η μιζέρια.
Θέλετε απλά να ρίξετε κάπου ευθύνες που είστε μόνοι. Φταίει που είστε άνεργοι, φταίει που οι γυναικες μπορούν να πάρουν ότι θέλουν χρησιμοποιώντας το σεξ, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, φταίει ο ήλιος, η ζέστη και όχι εσείς. Όπως μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα της για να κερδίσει κάτι έτσι μπορεί και ένας άντρας να χρησιμοποιήσει το δικό του σώμα. Αλλα μάλλον θεωρείτε όλους τους άντρες τόσο χαζούς που μπορούν οι γυναίκες να τους κάνουν ότι θέλουν. Στην ουσία δεν υποτιμάτε τις γυναίκες αλλά το δικό μας φύλο.
Η συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το φύλο του αλλά με την προσωπικότητα του, τα βιώματα του και τις εμπειρίες του.
Για τις αποτυχίες μας φταίμε εμείς και μόνο εμείς. Ποια γυναίκα θα σταθεί δίπλα απο ένα άντρα που σκέφτεται έτσι; Μόνο οι γυναίκες που περιγράφετε, γιατί μόνο αυτό θα κοιτάξουν σε εσάς.. Δεν βλέπετε κάτι άλλο στον εαυτό σας που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή μιας γυναίκας οπότε ποντάρετε εκεί. Ναι υπάρχουν γυναίκες που σκέφτονται και φέρονται έτσι.. Αλλα υπάρχουν κι άντρες που το κάνουν. Βγείτε έξω στην κοινωνία, ανοίξετε τα μάτια και το μυαλό σας.. Ισως έτσι θα μάθετε να σέβεστε πρώτα τους άντρες (αφού τους θεωρείτε ηλιθιους που τρέχουν πίσω από ένα μ....) και μετά τις γυναίκες που νομίζετε ότι με το μ.... τους κερδίζουν ότι θέλουν.
χμ.....
πιστευω καταλαβαινεις οτι στο σεξ νικα αυτος που το εχει μικροτερη αναγκη. και αυτες ειναι οι γυναικες. για αυτο παντα περνουν οτι θελουν μεσω του σεξ, για αυτο αυτες αποφασιζουν ποτε θα γινει σεξ και οχι ο αντρας. για αυτο υπαρχουν πορνες και οχι πορνοι.
γιατι ο μεσος αντρας ως τα 25-30 εχει συνεχως στυση δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδια για αυτον τον λογο, ξυπνα με στυση το πρωι για σχολειο η την δουλεια και οταν δει γυναικειο σωμα η απλα το φανταστει του ξανασηκωνεται.
το μονο και πολυ σημαντικο οπλο του αντρα στις σχεσεις του με τις γυναικες ειναι η δεσμευση.
οσο για το σωμα του, τι να σου πω, εαν ηταν ετσι θα εβλεπες γυναικες να κοιταζουν τους ωραιους στον δρομο αλλα δεν συμβαινει ποτε αυτο.
ενας αντρας με το σωμα του δεν μπορει να κερδισει σχεδον τιποτα μια γυναικα τα παντα για αυτην και τους απογονους της.
εδω να κανω την διευκρινηση οτι μια γυναικα μπορει να ειναι επιθυμητη η οχι απο καθαρη τυχη, γιατι ετσι γεννηθηκε ας πουμε ομορφη και οχι ασχημη, ενας αντρας για να ειναι επιθυμητος πρεπει να κοπιασει πολυ με διαφορους τροπους.
Λες βλακείες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ως συνήθως... Μια χαρά απαιτήσεις έχουν κι οι άντρες απ' τις γυναίκες και δεν τις ταΐζει κανείς αφού δουλεύουν...
Αυτό που δεν θα καταφέρεις εσύ ποτέ σου είναι να βρεις γυναίκα λόγω του παλιοχαρακτήρα σου...
Κάτσε να κλάψεις τώρα πάλι με την ανεπάρκεια σου, εγώ σε βαρέθηκα...
περαν απο την σιωπη μου που πιστεψε με ειναι καλυτερα απο τα αρχισω να μιλαω θα εχεις και το γελιο μου τωρα....
πραγματικα συνεχισε να εκφραζεις τις αποψεις σου μου φτιαχνουν την μερα ....
ειλικρινα τωρα πες μας κανεις πλακα ....δεν γινεται την σημερων ημερα να υπαρχουν τετοια μυαλα ....
;)ενταξει, παιδια, παντως εγω συμφωνω με τον ............εαυτο μου και τα βρισκω ολα πολυ λογικα, τωρα εαν εσεις τα βρισκετε ολα λαθος τι να γινει!
;)ενταξει, παιδια, παντως εγω συμφωνω με τον ............εαυτο μου και τα βρισκω ολα πολυ λογικα, τωρα εαν εσεις τα βρισκετε ολα λαθος τι να γινει!
ΥΓ ναι γιωργο εχει δικιο σχετικα με την μοναξια
το να συμφωνεις με τον ευατο σου οπως λες ειναι δικαίωμά σου .
αλλα καλο ειναι οταν εχουμε θεματακια και νοιωθουμε μονοι ή δεν ειμαστε ικανοποιημενοι απο την ζωη μας να εχουμε τις κεραίες μας ανοιχτες και να επεξεργαζομαστε και μια διαφορετικη αποψη, που οπως βλεπεις δεν την εχουν και λιγοι...
Ισως ετσι τοτε αλλαξουμε λιγακι αποψεις ,ωστε να μας βοηθησουν πολυ στο να δουμε καποια πραγματα κομβικα για την ζωη μας, με αλλο ματι.