Quote:
Originally posted by Sofia
Εσωτερικη σήψη, (με το βαθυ κ βαρυ νικ:)), καλως ήρθες:)
εχω ακουσει τις ιδιες φρασεις την εποχη που ημουν πολυ ασχημα...πλεον σκεφτομαι πώς οι ανθρωποι οταν νιωθουμε ανημποροι να βοηθησουμε ισως να μην βρισκουμε κατι καλυτερο να πουμε. Ισως να νιωθουμε οτι πρεπει να καλυψουμε το κενο του άλλου, με δικα μας λογια, ισως κ διαικπεραιωτικα....
Εχει μεγάλη αξια να εχεις διπλα σου καποιον...που ναι μπορει να υποφερει κ αυτος διπλα σου, αλλα να θελει να ειναι εκει. ο φιλος σου ειναι εκει γιατι νοιαζεται. κι αυτο μαλλον του φτανει για να ναι διπλα σου.
Μια ζωη δεν θα σαι στην εξαρτηση.Ουτε θα σαι ετσι, εφοσον οσο χαζο κ αν σου ακουγεται ειναι στο χερι σου να νιωσεις καλυτερα. Δεν θα σου πω να γινεις αισιοδοξη, ουτε να ζησεις για καποιον αλλο. Θα σου πω πως σιγουρα η διαδρομη που σ εφερε στο σημειο που βρισκεσαι ηταν κουραστικη. Το να ησουν χαλια ειχε λογο. Κ πώς δεν χρειαζεται να κανεις αλλη υπομονη. Ουτε χρειαζεται να αντεχεις τα παντα. Εχεις καθε δικαιωμα κ να κουραστεις κ να σκασεις.
Και αυτο κανεις...Και ολο αυτο το χαος κ η απελπισια μπορουν να σταθουν σαν ενας καθρεφτης για να δεις τί δεν πηγε καλα μεχρι τωρα. Κι αυτο απο μονο του, μπορει να βοηθησει πολυ για την επανοδο σου, στην ζωη που προσδοκας.
Πιστεύω πολυ στην \"επιστροφη\" σε μια καλυτερη, πιο δυνατη ζωη...
Καλη δύναμη:)...
ευχαριστώ πολύ σοφία μου!δεν ξέρω αν πιστεύω σε μια επιστροφή παντως σιγουρα ένα μικρο κομμάτι του εαυτού μου ελπίζει σ΄αυτήν.γι\'αυτό δεν έχω παρατήσει τις θεραπείες αν και πολλές φορές το σκέφτομαι