θα ηταν ολα γαματα για μενα
πως αντιλαμβανεστε τον κοσμο χωρις προβληματα?
θα ζουσαμε σε αλλον κοσμο ;)
τι ενοεις?
αληθεια εχετε σκεφτει ποτε οτι θα κσεπερασοθμε τα προβλιματα μας και ολα θα ειναι μια χαρα?
sabb σε παω ρε φιλε απο τα μινιματα πυ εχεις γραψει εισαι πολι σοβαρος ανθρωπος εχεις σκεφτει οτι θα τα ξεπερασουμε ολα?
Σ\'ευχαριστώ πάρα πολύ για την εκτίμηση σου Tomas...Quote:
Originally posted by tomasliak
sabb σε παω ρε φιλε απο τα μινιματα πυ εχεις γραψει εισαι πολι σοβαρος ανθρωπος εχεις σκεφτει οτι θα τα ξεπερασουμε ολα?
Για το πως θ\' ανέβει την ανηφόρα του ο καθένας μόνο να ελπίζω μπορώ...Άλλος με κόπο κι άλλος πιο εύκολα.
Για το ότι κάποτε όλοι θα φτάσουν στην κορυφή γι\' αυτό ναι, είμαι σίγουρος. Κι όταν κοιτάξουν πίσω, τότε μόνο θα καταλάβουν πως ό,τι πέρασαν, δεν ήταν τίποτε σ\' όλα αυτά που θα έρθουν...
να σαι καλα sabb
νομιζω ολα γινονται για καποιο λογο, τα προβληματα εχουν το δικο τους ρολο υπαρξης κατι σαν το μαυρο και το λευκο,το φως και το σκοταδι,οπου εκει καταλαβαινουμε και εκτιμουμε τις διαφορες
θα νιωσω σαν ελευθερο πουλακι ικανη και αξια να κανω τα παντα και το ελπιζω και το πιστευω ακομα και στην απελπισια που ειμαι τωρα.Φανταστειτε!!!!
Με τι θα απασχολουμε το μυαλο μας αν δεν υπηρχαν προβληματα να λυσουμε?
Απο το στοιχειωδες 1+1 μεχρι το προβλημα της κοινωνικης φοβιας πχ?
Νεκρα ατελειωτο νιρβανα?
Υποθετικες ερωτησεις,δεν ειναι στην φυση μας να μην εχουμε προβληματα.
Tomasliak δεν ξέρω να σου απαντήσω με ακρίβεια αλλά θα σου κάνω μια σχετική με την δικιά σου ερώτηση. Πως θα ήταν ο κόσμος αν οι άνθρωποι εξαφανιζόντουσαν?
υπαρχουν προβληματα και προβληματα.Quote:
Originally posted by tomasliak
θα ηταν ολα γαματα για μενα
εγω συμφωνω με σενα tomas οτι ολα θα ηταν γαματα αν δεν ειχαμε σοβαρα προβληματα.
συμφωνω και με σενα κηπ μου, οτι δεν ειναι στη φυση μας να μην εχουμε προβληματα.ΟΜΩΣ οπως θα προσεξατε παραπανω,τονισα με bold την φραση σοβαρα προβληματα.με αυτο θελω να πω οτι για αλλους(προνομιουχους) τα προβληματα τους περιοριζονται στο οτι ο μισθος τους δεν φτανει για να βγαινουν εξω καθε μερα.για αλλους παλι(επισης προνομιουχους) προβλημα ειναι οτι ο νοικαρης τους δεν βαζει εγκαιρως το ενοικιο,οτι εχουν καραφλα ή οτι δεν εχουν και τοσο πολλες κατακτησεις κλπ...
και για αλλους(οχι και τοσο προνομιουχους) προβλημα σημαινει διπολικη διαταραχη,σχιζοφρενεια,κρι ση πανικου,καρκινος,το να μην εχεις να φας.
οποτε συνοψιζοντας πιστευω οτι ναι θα ηταν γαματη η ζωη μας αν δεν υπηρχαν τα τελευταια προβληματα που προανεφερα,ακομη και αν ειχαμε ενα καρο απο τα παραπανω μικροπροβληματα των \"προνομιουχων\".
χωρις φοβο,χωρις δυσκολιες,χωρις ορεξη να παλεψουμε και πανεμορφος αν μπορουσαμε να εκτιμησουμε το γεγονος πως θα ειχαμε τα παντα