Originally Posted by
Kapa
Ειμαι σε μια φάση μπερδεματος. Συγκατοικω με τον υποτιθέμενο "σύζυγό" μου 1 χρόνο και είχαμε πει προς τον Οκτώβρη να κάνουμε πολιτικο Γάμο δλδ βγάλαμε άδειες ημερομηνίες και ολα. Ο οποίος μπορεί και να μην θέλω να το καταλάβω προτιμά έναν λίγο διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτά δυστυχώς τα εντόπισα από τα μάτια αλλου..της μητέρας μου. Είναι λογικό λίγο πριν παντρευτούμε να βρω μήνυμα να στέλνει σε "φίλη του "πάμε για μπανάκι την οποία δεν την έχω γνωρίσει σημειοτεον και είναι συναλφος από παλιά στο Στρατό και γενικά ως κοινωνικός άνθρωπος να έχει και άλλες φίλες..που δε τις ξέρω. Επίσης να θέλει να πηγαίνει για μπάνιο τις καθημερινές (ενώ εγώ δουλεύω) με φίλους εργένηδες να δει τι στη παραλία?? Κοριτσοπαρεες ελεύθερες και μπικίνι ανενοχλητος (προέρχεται από νησί το καταλαβαίνω θέλει να κολυμπάει αλλά δε του φτάνει το ΣΚ που παμε )? Πάρα πολύ συχνά καθώς εκείνος είναι στον Στρατό και έχει πολλές κενες ώρες κλπ. Στο συμβάν αυτό που βρήκα το μνμ μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα και πήγα 1 βράδυ πίσω στους δικούς μου εφόσον ο κύριος με είπε τρελή , ότι βλέπω φαντάσματα είμαι υπερβολική και γιατί ψάχνω το κινητό του. Μου μίλησε επειτα για να τα βρούμε , είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να μαστε μαζί και σε αυτό μας έσωσε ένας συνάδελφός του που του είπε ότι έχω δίκιο έτσι είναι όταν σοβαρευεσαι "δε μπορείς να έχεις φίλες" ο γάμος αναβλήθηκε από εμένα του το είπα μόλις είδα το μνμ . Ωστόσο εχει έναν φίλο καλό που του είπε ότι έτσι έκανε η πρώην του και τον έκοψε από παντού και χώρισαν και ότι πάρτε τον χρόνο σας γτ μπορεί να βγουν κ αλλά.. και μαντεψτε επηρεάστηκε.... Αλλά πώς θα γίνει να περιμένουμε πόσο δλδ 2 χρόνια είμαστε τι άλλο θα βγει !!!... Θα ήθελα εκείνοι που έχουν σοβαρή σχέση ,οι παντρεμένοι κλπ να μου πουν ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να στηρίξει ένα σπίτι ? Που θέλει γενικά να κάνει τις βολτιτσες του και μόνος. Διότι μου λέει εγώ δε θέλω να είμαι μούχλας. Προσπαθώ να διακρίνω τόσο καλός ηθοποιός είναι ? Ο οποίος επίσης να πω ότι είχε ξαναπαντρευτεί (με σύμφωνο ) τον γνώρισα παντρεμένο.