Χρειάζομαι κάποια συμβουλή η κάποιον που να έχει περάσει το ίδιο με εμένα , έχω κάθε μέρα άγχος δεν μπορώ άλλο έτσι
Printable View
Χρειάζομαι κάποια συμβουλή η κάποιον που να έχει περάσει το ίδιο με εμένα , έχω κάθε μέρα άγχος δεν μπορώ άλλο έτσι
Kαλησπερα Κώστα.
Το έχω βιώσει και τώρα μου ξανά ήρθε πάλι. Γενικώς είμαι αγχωμένη για το τίποτα χωρίς να υπάρχει λόγος. Απλός πρέπει να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι για να ξεχάσεις. Εγώ έτσι το είχα ξεπεράσει αλλά όταν ξανά έρχεται είναι δύσκολο να φύγει.
Μήπως σου έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και το παθαίνεις αυτό?
Ναι είχα γράψει και πριν κάτι μέρες αλλά Δεν μου απάντησε κανένας , είχαν πριστει 2 λεμφαδενες στον λαιμό , πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εμένα πάει συνέχεια το μυαλό μου στο κακό και από το άγχος και το σφίξιμο νιώθω συνέχεια βαρύ τον αυχένα μου και τον τραπεζοειδή από την δεξιά μεριά
Τώρα κατέβηκα Ελλάδα με
Άδεια και το Σάββατο φεύγω πάλι αλλά δεν εδώ γνώσεις για τους λεμφαδενες γιαυτο φοβάμαι
Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω για τους λεμφαδένες... Αλλά αυτό που σου συνιστώ να κάνεις, είναι να μην το σκέφτεσαι και φορτίζει το μυαλό σου. Άστο ας υπάρχει εε και? Αφού ο γιατρός σου είπε πως δεν είναι κάτι ανυσηχιτικο, δεν χρειάζεται να υπερφορτιζεσαι για άσχετο λόγο.
Έτσι είναι το σωστό αλλά δεν είναι εύκολο
Το κακό είναι ότι δεν έχω άτομα που να καταλαβαίνουν να μπορείς δλδ να συζητήσεις τους προβληματισμούς μου
Εμένα το μυαλό μου είναι συνέχεια έχει και πονάει το σβερκο μου από το σφίξιμο και θέλω μόνο να ξαπλώνω
Τι ακριβώς είναι αυτό ;
Έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν σκέφτομαι τίποτα και πονάω πουθενά ; Αλλά όταν τα σκεφτόμαι μετά με πιάνουν όλα
Είμαι διακοπές φαντάσου και πάλι δεν μπορώ να ξεχαστώ
Πιο παλιά είχα πάλι θέμα με το άγχος αλλά μπορούσα να το διαχειριστώ γιατί ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά αυτό είναι παθολογικό , βασικά είχε πεθάνει μια γνωστή μου από καρκίνο στους λεμφαδενες γιαυτο με έχει επηρεάσει τώρα
Κοίτα.. Να σου πω κι εγώ ένα παρόμοιο συμβάν. Πριν χρόνια ένα φίλος του αγοριού μου στην ίδια πολυκατοικία που έμενε, πέθανε από καρδιά και το αγόρι μου νόμιζε πως έχει και εκείνος. Είχε επιρεαστει ψυχολογικά αλλά κατά βάθος ήξερε πως ήταν όλα αυτά στο μυαλό του. Επειδή πέθανε μια γνωστή σου από λεμφαδενες δεν σημαίνει πως κι εσύ θα πάθεις το ίδιο. Οπότε... Μην ανυσηχεις.
Το ελπίζω , αυτό το θέμα το έχω 3 μήνες περίπου όποτε αν είχα κάτι θα είχε εκδηλωθεί πιστεύω
Καλησπερα Κωστα οι λεμφαδενες πρηστεκαν προφανως γιατι εχεις πιαστει, απο τι σφιξιμο που σου φερνει το στρες και πονας αυχενα και τραπεζοειδη. Οταν στρεσαριστω και χωρις να το καταλαβαινω το κανω και εγω. Μην φοβασε προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου καπου αλλου.
Το έχεις περάσει και εσυ ;
Να βρεις έναν ψυχολόγο να τα λες και να σε συμβουλεύει. Θα δεις μεγάλη βοήθεια.
Πιστεύεις ψυχολογικό είναι το θέμα ;
Κώστα εάν δεν μπορείς να ξεχαστης με άλλους τρόπους, αθλητικές δραστηριότητες, τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση! Δοκίμασε να πας σε ψυχολόγο δεν είναι κακό!!
Και μετά λες να φύγουν όλα ; Πιστεύεις από το στρες είναι ;
Ναι το παθαινω οποτε στρεσαριστω πολυ οποτε θυμωσω πολυ... Παντα με χτυπαει στον αυχενα
Αλλά καταλήγει και λεμφαδενες;
Πολλες φορες εχω κανει λεμφαδενες στο πλαι του αυχενα μου απο πιασιμο τους λενε αντιδραστικους λεμφαδενες
Εγω κάθε φορά που αγχώνομαι με χτυπάει στο σβερκο , γίνεται πέτρα και τους τελευταίους μήνες πέρασα τρελό στρες θα μπορούσε να είναι από αυτό ; Δλδ σβερκο πλάγιο από τον λαιμό και τραπεζοειδής
Θα σου πω εγω την δικη μου περιπτωση...εμενα η υπερενταση και το στρες και η κακη ζωη που κανω(γονεις χρονια βαρια αρρωστοι)συσσωρευονταν στους μυς του αυχενα,και σε συνδυασμο με την κακη σταση του σωματος και τα βαρη που σηκωνω οδηγησαν σε μια κηλη α5-α6 σπονδυλου με πιεση νευρικης ριζας.Και οπως παει θα αρχισει να πιεζεται κ ο νωτιαιος μυελος με αποτελεσμα το χειρουργειο.Οσο για λεμφαδενες,εαν ειχες κατι κακο θα ειχες και πυρετο,νυχτερινους ιδρωτες σε σημειο σε μουσκευεις σεντονια,φαγουρα ,εξανθηματα και απωλεια βαρους,πονο στις αρθρωσεις,αιμορραγιες.Αυτα ειναι ανησυχητικα.Αφου δεν τα εχεις μην ανησυχεις.Βαζε ζεστες πετσετες στον αυχενα η θερμαντικα τζελ,αμα πονας πολυ παρε κανενα μυοχαλαρωτικο.Και κατι ακομη,τυχον κομποι στο πλαι του αυχενα δεν ειναι παντα λεμφαδενες,μπορει να ειναι απο μυικους σπασμους.
Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λεμφαδενες 13 χιλιοστά αλλά δεν έχω τίποτα από αυτά που είπες μόνο κάποιες φορές ζεσταίνομαι υπερβολικά αλλά ξέρω ότι είναι από τον πανικό