Originally Posted by
Kiss
Ειχα καιρο τωρα που δεν ημουν καλα..... Ειχα ανησυχια μεσα μου ... Τρομερη ασταθεια..... Πονους στις κνημες και στα μπρατσα... Μουδιασματα στα ακρα και τσιμπηματα σε διαφορα μερη του σωματος μου.... Πανικο κΙ εκνευρισμο χωρις λογο... Αυξηση παλμων.... Κουραση ενω κοιμομουν κανονικα... Και μια περιεργη αισθηση την γλωσσα μου σαν να μην ειναι δικη μου... Ειχα ανορεξια δενμου αρεσε κανενα φαγητο και εχασα κιλα.... Ολοι μα ολοι γιατροι και γονεις το απεδιδαν στην αγχωδη διαταραχη που εχω και στον θυρεοειδη. Κατι με ετρωγε ομως και ενω συζητουσα με καποιον γνωστο μου ειπε οτι εχει ελειψη B12και νιωθει κουρασμενος. Πηγα εκανα εξεταση και ενω το κατωτερο φυσιολογικο ειναι το 250 εγω εχω 80!! Θα εκανα μονιμη νευροπαθεια μου ειπε ο νευρολογος αν δεν το ευρισκα.... Μονη μου. Εμαθα ποσο σημαντικη ειναι για την υγεια ου του νευρικου συστηματος... Των ερυθρων αιμοσφαιριων..... Της οξυγονωσης του οργανισμου και την συνθεση σεροτονηνης. Μου ξεκινησε ενεσεις γθατι δεν προλαβαινω να αναπληρωσω πια με χαπια. Ειμαι καλυτερα. Θελω να πω σε ολους μας να εμπιστευομαστε τον οργανισμο μας οταν μας δειχνει οτι κατι δεν παει καλα γιατι τελικα. Ο καλυτερος γθατρος του ειμαστε εμεις.