Πολυ περδεμα ρε παιδι μου
Οπως σας εχω ξανα αναφερει,ειμαι με καποιον εδω και 2,5 μηνες.Εχουμε χωρισει 2 φορες προσωρινα γιατι δεν ενδιαφεροταν για μενα..π.χ δεν με περνε τηλ και δεν επιδιοκε να βγουμε.Καπια στιγμη του ειπα που ασχημα πραγματα πανω σε ενα μεθυση μ κα χωρισαμε για 2 εβδομαδες.απο δικη μου προτοβουλια.Τεσπα τα ξαναβρικαμε και μου εδειχνε περισσοτερο ενδιαφερον για 1,5 εβδομαδα ομως.δλδ και τηλ επερνε και σιναντιομασταν πιο σιχνα μεχρι πριν απο 3 μερες ,συγκεκριμενα βρεθηκαμε την προιγουμενη τριτη ολα καλα φιλια αγκαλιες και ολα τα σχετικα.λοιπον μετα απο εκεινη την μερα τον εχασα παλυ.ουτε τηλεφωνο να με παρει ο δικος σου ουτε να σηκωνει τηλ.Οταν τον βρηκα την πεμτη τον επιασα στον υπνο.και μου λεει 8α σε παρω αυριο να τα πουμε.Την επομενη δλδ χθες ουτε τηλεφωνο παλυ τπτ αποιτος.τον ερνω εγω την μια το εχει κλεισο την αλλγ δεν το σηκωνει.Τι να συνβενει δεν μπορω να καταλαβω..ειληκρινα εχω χασει την μπαλα με αυτον τον ανθρωπο.η ειναι κοιμησμενος (γιατι οταΝ την επομενη δουλευει τον πιανει υπνιλια απο της 8) η εχει κ αλη και το παιζει σε 2 ταμπλο.Να προσθεσω οτι ειμαι αρκετα τσιμπιμενη μαζι του.