Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια παντελάκι μου...
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Παιδιά ειλικρινά πέρασα τις καλύτερες γιορτές της ζωής μου. Πολύ κέφι, πολύ έξω, πολύ κόσμος, πολλά τσιγάρα, πολλά ποτά, πολύ ξενύχτι, πολλές γυναίκες, πολλές τρέλες, πολύ AMSTERDAM. Πέρασα 8 καταπληκτικές μέρες. Ανανεώνεται το ραντεβού μας τώρα για την ημέρα της Βασίλισσας(Queen\'s day). Ο χαμός εκεί!!!!
:cool: Τα ειδικά μου χαιρετίσματα σε όλους εκείνους που είναι αντίθετοι με τη χρήση της κάναβης. Το έργο σας πιάνει τόπο!!!!:P
Σύντομα θα επισυνάψω και μία φωτογραφία από το ξενοδοχείο που έμενα απέναντι από την Dam Square,το βράδι που άλλαζε ο χρόνος. Ένας τεράστιος πανικός!!!!!!!!!!!!!!!!!Τρέλα:cool::co ol:
Dr A\'dam The Netherlands
Βλάκα αγράμματε Κρητικέ!!!!
Αντωνάκη δε κοιτάς πόσο βλάκας είσαι που από το χόρτο έπαθες διπολική μαλακοηλιθιότητα. Τώρα βγαίνεις εδώ το παίζεις μαμά Τερέζα και προστάτης. Νταβατζιλίκια πουλάς ρε γίδι; Μείνε στο νησί σου και ασχολήσου με τις καλλιέργειες σου! Ντοματοπαραγωγέ!! Βλάκα!! Στέλνε φιλάκια στους φίλους και δίνε τους κουράγιο που από το κολλημένο το χωριό σου εκεί στη Κρήτη νομίζετε οτί ο κόσμος σας ανήκει!! Αν θα ζούσε τώρα ο Χίτλερ θα έπρεπε να κυνηγάει Κρητικούς σαν εσένα και όχι εβραίους. Μαυροπουκαμισά αγράμματε!!:cool:
Dr A\'dam the netherlands
Γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γκρρρρρρρ
Και συνεχίζω γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γκρρρρρρ γαβ γαβ γουβ γουβ γκρρρ..........:D
Dr A\'dam The Netherlands
Tot ziens! Lang Leve Nederlands!