Τοξική αδελφική σχεση-διατροφικες διαταραχες
Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πένθος Μια και ο πατέρας μας πέθανε όταν ήμασταν μικρές......είμαστε δυο αδελφές .....πολύ δεμενες....κάποια στιγμή αυτό άρχισε να γίνεται πρόβλημα ....η αδελφή μου πάντα κολλημένη πάνω μου και πάντα να της λύνω τα προβλήματα ......χωρίς να το καταλάβω εγκατασταθηκε μια άρρωστη κατάσταση......αργότερα έκανα σχέση και έπεσε να με φάει ......τελικά μου χάλασε τη σχέση από ζήλεια ....η ίδια δεν έχει κάνει σχέση ποτέ με τη δήθεν δικαιολογία ότι δεν βρίσκει κάποιον καλό.......οπότε κάνω σχέση μου τη χαλάει .....αποτέλεσμα ??? Πέθανε και η μαμά μας και αυτή κολλημένη πάνω μου ......μένουμε μαζί και με πνίγει....ξεκίνησα διατροφικές διαταραχές ........βγάζω τη τροφή κλπ........έχασα 17 κιλά τη τελευταία φορά που μου χάλασε με τη βρωμιά τη ζήλεια και τα λόγια της μια σχέση .....τι να κάνω ? .......λυπάμαι να την εγκαταλείψω αλλά και το σπίτι που μένουμε το εχουμε 50-50......με έχει φάει η ζήλεια ο ανταγωνισμός και η κακία της μου μάλλον πλέον την τρέφουν και την ευχαριστούν .......της είπα να κάνει μια σχέση και να πάρει το δρόμο της.....λυσσαξε.......μου είπε το αναμενόμενο .....αν θέλεις να.παντρευτεις δεν σε εμποδίσω ο δρόμος είναι ανοικτός.....λυπάμαι να την αφήσω μόνη της αλλά κι αυτή η καταδίκη δεν είναι ζωή......σκέφτομαι ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα .....σεξουαλική ανικανότητα η κάτι τέτοιο.......τι να κάνω???