Originally posted by keep_walking
Quote:
Σε συνταγογράφησε σπίτι ε? Στη αρχή πείρες τα φάρμακα ασυζητητί? Η είχες καχυποψίες για όλα αυτά? Γιατί κάποιοι σχιζοφρενείς στην αρχή νιώθουν ότι και οι ψυχίατροι είναι \"στο κόλπο\" (τους μπλέκουν και αυτούς στην ψευδαίσθηση τους).
Εμπλεκα τα παντα μεσα σε ψευδαισθηση,παραισθησεις,ο μιλιες,ασχετες κουβεντες,προσωπα-πραγματα,ειχα φτιαξει μια τεραστια βαση δεδομενων την ελεγα και προσπαθουσα να βρω την \"λογικη\",πως συνδεονται ολα αυτα μεταξυ τους σαν την \"ενοποιηση των δυναμεων\" ενα πραγμα lol.
Φυσικα δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να σκεφτομαι διαρκως,πονουσα απο την πολλη σκεψη μονο και μονο,χωρια απο τα αλλα,ηταν φρικτα.
Το οτι οι παραισθησεις μου δωσαν το φως που χρειαζομουν και διελυσαν τις ψευδαισθησεις μου εσωσε τη ζωη.
Τις ζητησα της κοπελλας να βγουμε αλλα αρνηθηκε,φυσικα ουτε εγω δεν θα ηθελα να μπλεξω με εμενα ετσι οπως ημουν,την αφησα και μπηκα στις μεγαλες περιπετειες του μυαλου που ηδη ειχαν ξεκινησει.Δεν μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει και αυτο με σκοτωνε,ολα ηταν ενα μυστηριο,ειχα φτασει να ζω μονο απο περιεργεια κατα καποιο τροπο.
Φοβαμαι τον ερωτα? Δεν ξερω αλλα τωρα μπορω να \"δω\" πολυ καλυτερα τοτε ηταν πρωτογνωρο.
Οσοι εχουν φρικαρει με αυτα που γραφω να ξερουν οτι δεν εχω πειραξει ποτε ατομο και τρεφω παντα απειρο σεβασμο για την υπαρξη των \"αλλων\" οποιος και αν ειναι αυτος,χωρις να σημαινει οτι τους παω ολους.
Ειναι πραγματα που δεν καταλαβαινω οπως το να κανεις εσκεμμενα και χωρις κινητρο κακο σε καποιον,βλεπε χουλιγκανισμος σαν παραδειγμα.