Είναι εντάξει πιστεύετε σε φιλικό επίπεδο συνάδελφος (αντίθετου φύλου) του συντρόφου σας να μιλάει για τα σεξουαλικά του , οτι δηλαδη γουστάρει ξύλο και μαζοχισμό και λεπτομέρειες απο βιώματα τέτοια ?
Θα συμβιβαζόσασταν με κάτι τέτοιο ?
Printable View
Είναι εντάξει πιστεύετε σε φιλικό επίπεδο συνάδελφος (αντίθετου φύλου) του συντρόφου σας να μιλάει για τα σεξουαλικά του , οτι δηλαδη γουστάρει ξύλο και μαζοχισμό και λεπτομέρειες απο βιώματα τέτοια ?
Θα συμβιβαζόσασταν με κάτι τέτοιο ?
Ο ίδιος μου το ανέφερε οτι το συζητήσανε στην δουλειά και του είπε αρκετά αβολές για αυτά που άκουσα λεπτομέρειες, για κέρατο που έχει κάνει για μαζοχιστικές πρακτικές και πως το γουστάρει...
Λεπτομέρειες αρκετά άβολες. Εκεινός δεν συζητάει ανοιχτά για τέτοια θέματα.
Όχι δε μ αρέσει κ ούτε μ αρέσει ο άντρας που κάθεται κ τ ακούει μπορεί με τρόπο να το αποφύγει αλλά προφανώς γουστάρει να τ ακουει
Ήταν λίγο φρικαρισμενος όταν σου το έλεγε αυτό; πχ ρε συ έχω μια συνάδελφο και μου λέει συνέχεια λεπτομερειες για το τι κάνει στο κρεβάτι της; και μένα δεν με απασχολεί...και δεν με ενδιαφέρει και τέτοια.
Καταρχάς για να στο λέει πάει να πει ότι δεν κρύβει κάτι. Αυτή τώρα μπορεί να του τα εμπιστεύεται ως τι; ως φίλη; έχουν φιλική σχέση;
Ο άντρας σου είναι ο τύπος του άντρα που θα του άρεσαν πολύ αυτά τα σαδομαζοχιστικα που του περιγράφει;;
Δεν μπορώ να κρίνω και επιλήψιμο.
Δεν τον ρώτησες να σου πει γιατί τα συζητάει αυτή μαζί του;
εχει καποια εικοναο ανδρας σου, αν αυτα τα συζηταει και με αλλους συναδελφους αυτη;;
γιατι ειναι λιγο περιεργο να μην ανοιγεται αυτος κι εκεινη να λεει τετοιες λεπτομερειες χωρις να ερωτηθει.
μηπως ειναι μια χαζοβιολα που τα λεει παντου αυτα μηπως βρει εραστες;;
Δεν το επικροτούσε , δικαιολογούσε (όπως αυτή του εξήγησε ) οτι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά μικρή και τα υπολοιπα αργότερα προέκυψαν απο αυτό, όμως έλεγε αρκετές λεπτομέρειες, που όντως απο τους μορφασμούς του φαινόταν, ισως και λίγο λυπηρο. Εκείνη ξεκίνησε την κουβέντα οταν ήταν μια φίλη της ήδη μέσα αλλα μετά οταν έφυγε αυτή συνέχισε να εμβαθύνει περισσότερο αναλύοντας τα στον σύντροφο μου.
Δεν αντεδρασα, όμως δεν μου φαίνεται εντάξει. Μου ανέφερε επίσης, οτι έχει απιστήσει στον ένα χρόνο του γάμου της για να κάνει τέτοια "παιχνίδια" με άλλους.
Εγω μπερδευτηκα, ο αντρας σου ακουει σεξουαλικες περιγραφες απο αντρα συναδελφο του;
για τα σεξουαλικά του
ας ξεκινησουμε με την παροιμία: Μακρυα απο τον κωλο μας και ειναι και δυο μετρα. :D :D
Εαν το καλοσκεφτεις εσυ δεν εχεις να συμβιβαστεις με τιποτα γιατί δεν τα λεει σε σενα αλλα στον συντροφο σου ( εαν καταλαβα καλα γιατι ψιλομπερδευτηκα σε καποια φαση).
Εαν μαθεις οτι ο συντροφος σου λεει σε αυτον τα δικα σας τοτε εχεις καθε δικαιωμα να επεμβεις και να ζητησεις εαν δεν θελεις να μην λεει, απο εκει και περα;
Παντρεμενη είναι αλλά μολις στον ένα χρόνο κεράτωνε συνέχεια(μετά τον χρόνο σταμάτησε, είπε). Σε εκείνον μόνο έχει ανοιχτεί τόσο και του έχει πει τόσες λεπτομέρειες. Είναι "ντόμπρο" άτομο λες και είναι τοσο αξιοθαύμαστο, απο τα λεγόμενα του αλλα απο οτι ειπε επίσης εχει κάνει διάφορα ε πολλούς
ντομπροσυνη ειναι να δειχνει το βρακι της σε ανδρες συναδελφους;
μαλλον ο ανδρας σου περναει κριση αξιων...
αυτο δεν αλλαζει κατι στην σταση της συναδελφου και στην ολη συναλλαγη.
αν ελεγε οτι και αυτος της εκμυστηρευθηκε τα σεξουαλικα τους και το συζητησαν, θα μου ηταν κατανοητο, αλλα αφου αυτος δεν μοιραζεται τις δικες του σκεψεις, ποιος ο λογος να διατηρει μια συνομιλια για το κρεβατι της αλληνης;;;
το οτι τα συζηταει με την γυναικα του, δειχνει οτι ειναι ειλικρινης, αλλα ποιος ο λογος να την ενθαρυνει ακουγοντας την; θεωρω οτι πρεπει να το απαντησει στην γυναικα του, αυτο.
Η αρχαία ελληνική φράση "Τα εν οίκω μη εν δήμω" είναι η κατάλληλη πιστεύω στην προκειμένη περιπτωση.
Ότι γίνεται πάνω στο κρεβάτι ενός ζευγαριού δεν νομίζω να αφορούν ενα τρίτο άτομο και πολύ περισσότερο να γίνεται στόχος σχολιασμού.
Δεν μιλάω για περιπτώσεις που ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα και εκεί θα θελήσει να το συζητήσει με ένα πολύ δικό του άτομο εμπιστοσύνης για να προσπαθήσει να βρει μια λυση. Μιλάω για το συγκεκριμένο γεγονός. Οπότε στην προκείμενη περίπτωση δεν ισχύει κατι τέτοιο.
Σε τι θα ωφελήσει να αρχίσω να λέω αριστερά και δεξιά τις επιδώσεις μου και τα γούστα μου στο κρεβάτι ,Αυτό το κάνουν συνήθως άνθρωποι που αποσκοπούν να βγάλουν κάτι με αυτό τον τρόπο....
Συμβιβασμός για εμένα δεν υπάρχει σε τετοια θέματα......
Αν σε ενοχλεί το λες κατευθείαν να σταματήσει όλο αυτό ή αν είσαι σε θέση να το δεχτείς το κάνεις χωρίς να μπαίνεις στην διαδικασία προβληματισμου για το αν είναι σωστό ή όχι.
Σε αυτά τα θέματα δεν έχει μέση λύση δυστυχώς.
Ρώτα τον πως θα του φαινόταν αν ένας συνάδελφος δικός σου σου έλεγε για τις σεξουαλικες του επιδόσεις. Αυτός πως θ αντιδρούσε; το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχει εμπιστοσύνη η όχι.
Έλα μωρέ που τον ενοχλεί....
Εγώ πιστεύω ότι τη βρίσκει κιόλας αυτός λιγο.
Και μετά μπορει να κάνει εικόνα όλα αυτα που του διηγείται εκείνη.και ίσως να του έχει περάσει και από το μυαλό να κάνει σεξ μαζί της.
Το θέμα είναι κατά πόσο η θεματοθετρια εμπιστεύεται τον σύντροφό της. Καθένας θα μπορούσε στη συγκεκριμένη περίπτωση να φαντασιώνεται πράγματα με τη συνάδελφο εφοσον εκείνη ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Άλλο όμως μια απλή φαντασίωση της στιγμής και αλλο να φτάσει κάποιος στο σημείο να πράξει απιστια. Εσύ πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου θα μπορούσε να σε απατήσει μαζί της;
Μπορεί να την βρίσκει όπως λες δεν τον ξερω για να σου πω το αντίθετο.
Αλλά και να μην θέλει αργά ή γρήγορα αν συνεχίσει και άλλο η συγκεκριμένη με τις ανατριχιαστικες της περιγραφές και ο κύριος δεν τις κόψει τον αέρα, που αυτό έπρεπε να κάνει από την αρχή ,δεν θέλει και πολύ το μυαλό του να αρχίσει να κάνει περίεργα παιχνιδάκια και τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα παιχτεί...
Τώρα όσο αφορά τον δικό μου....
Κοίτα,λένε ότι η μόνη γυναίκα που είναι σίγουρη οτι δεν θα την απατήσει ο άντρας της είναι η χήρα ,αλλά υπάρχει και μια ακόμη εγώ ....
Είμαι τόσο απόλυτη σε αυτό γιατί ξέρω πολύ καλά ποιον έχω δίπλα μου τόσα χρόνια και αν υπάρχει λόγος για να οδηγηθεί σε κάτι τέτοιο....
Δεν πιστεύω οτι θα έκανε κάτι τέτοιο, όμως ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη όπως πολλά δεν μπορούμε να θεωρούμε γενικά δεδομένα.
Όμως το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια και αν θύγεις ένα τέτοιο θέμα , ναι στο τέλος φοβάμαι οτι ο άλλος θα αρχίσει να τα φαντασιώνεται.
Όταν ο άλλος μας αφηγείται κάτι ή λέει κάποιον προβληματισμό, στο μυαλό μας προσπαθούμε να ταυτιστούμε κάπως για να μπορέσουμε να καταλάβουμε.
Μετά λογικό κι αναμενόμενο να υπάρχει πρόβλημα.
Θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης δεν υπάρχει.
Όμως το συγκεκριμένο με προβλημάτισε.
Η γυναίκα αυτή φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα. Τι ακριβώς δεν μπορώ να φανταστώ. Πάντως, προσπαθώντας να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του συναδέλφου που άκουγε αυτές τις εξιστορήσεις, αντιλαμβάνομαι ότι θα ένιωθα ιδιαίτερα άσχημα. Μετά από μια τέτοια «εξομολόγηση» ή θα την απέφευγα ή, αν αυτό δε γινόταν, θα της έλεγα ότι δεν μπορώ άλλο.
Για να πω και την συνέχεια, εν τέλει το συζήτησα και καταλήξαμε κάπου. Του πρότεινα να μην συνεχίζει με κάποιο τρόπο την κουβέντα ή να μην δίνει έκταση. Δεν μπορώ να επιβάλλω να αποφεύγει αυτό το άτομο, όμως να αποφεύγεται τέτοιου περιεχομένου συζήτηση.
Εξήγησα ότι μπορείς να εξηγείς το πως τα τραυματικά παιδικά χρόνια (κακοποίηση απο πατέρα σεξουαλικά κλπ ) επηρεάζουν την τωρινή σου σεξουαλικότητα χωρίς να μπαίνεις σε λεπτομέρειες τέτοιου τύπου για το τι πρακτικές και βίτσια έχεις δηλαδή.
Αυτό που δεν μου άρεσε για να πω την αλήθεια μου είναι η όλη ανάγκη προς αιτιολόγηση.
Δηλαδή όσο εξηγούσα το πως αισθανόμουν είχε μια τάση να εξηγεί οτι αυτα συνδέονται με το παρελθόν της και έτσι έχουν κάποιο νόημα να τα αφηγείται. Επίσης μου είπε ο σύντροφος μου οτι διέκρινε απο πλευράς της μια προσπάθεια της να τραβίξει την προσοχή.
Το ουσιαστικό για μένα είναι πως δεν υποστηρίζω οτι τέτοια θέματα είναι άνετο να τα συζητάς έτσι ελεύθερα. Σε παρέα για χαβαλέ ίσως είναι γιατί τα λέει ο άλλος για να γελάσουν οι υπόλοιποι, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά και να γίνεται αφηγηματικός (όπως στην παρούσα περίπτωση και σε ένα άτομο μεμονωμένα, που δεν είναι και κολλητοί στο κάτω κάτω).
Ούτε καν. Δεν είμαστε όλοι για τέτοια. Το λέω γιατί πριν καιρό παραβρέθηκα σε κάποια συγκέντρωση συγγενών με μια guest star :P από τη γειτονιά. Το τι έλεγε το στόμα της δεν περιγράφεται. Δεν ήταν στο στυλ που αναφέρεις, αλλά ήταν γύρω από σεξουαλικά θέματα γενικώς. Είχα γίνει στήλη άλατος. Σε σημείο που ούτε θυμάμαι πλέον τι έλεγε τελικά. Είναι από τις μνήμες που σβήνουν από το μυαλό μέσω κάποιου μηχανισμού αυτοάμυνας.
Πιθανόν ο δικός σου να είναι πιο δεκτικός σ' αυτά.
νοημα, φυσικα και εχει να τα αφηγειται.
σε εναν ψυχιατρο ομως, που μπορει και να την βοηθησει να τα διαχειριστει.
αν οχι στον ψυχιατρο, σε εναν κοντινο φιλο που θα μπορεσει να την ακουσει και να της συμπαρασταθει.
στον χ ψ σχεδον_αγνωστο/ συναδελφο, πως εξηγειται;;;;;
διοτι καπως εξηγειται, δεν ειναι ανεξηγητο.
η γυναικα αυτη, μπορει να νομιζει οτι θα ανακουφισουν τους προβληματισμους της τυχαιοι εραστες.
του το ειπε κιολας, οτι αν και παντρεμενη, απαταει τον ανδρα της.
επομενως, αν ο ανδρας σου δεν ειναι κολλητος της, ουτε ψυχιατρος της, ως τι του εξομολογειται οτι ειναι διαθεσιμη για εκτος γαμου σεξ;;
μηπως ως υποψηφιο εραστη;;
λεω εγω τωρα, γιατι αλλον ρολο δεν του βρισκω για να του φορτωνεται να του μιλαει για τα βιτσια της και για τα κερατα που στολιζει τον ανδρα της..
αν και αφελης (νομιζω) ο ανδρας σου, καταφερε να διακρινει οτι η γυναικα αυτη προσπαθει να τραβηξει την προσοχη του. να την τραβηξει , να την κανει τι;;;
τα πραγματα ειναι απλα. αρκει να μπορουμε να τα δουμε.
αυτος, πιθανοτατα ετσι ακριβως το εκλαμβανει.
προς το παρον....
εκεινη ομως, με τι κριτηριο επιλεγει εναν αγνωστο της ανδρα, συνεργατη μαλιστα και ΟΧΙ φιλο, σε επαγγελματικο περιβαλλον, διακινδυνευοντας δλδ την εργασια της και την διαπομπευση της, την επαγγελματικη αξιοπιστια της κλπ.
εεε;;;
γιατι δεν επιλεγει εναν ψυχολογο, μια φιλη της κολλητη, η εναν φιλο κολλητο;
ε;;;
το λεγε_λεγε_το_κοπελι_ κανει_την_γρια_ και_θελει, το εχεις υποψη σου;
ναι, υπαρχουν ανδρες, που δεν θα καμφθουν οταν δεν θελουν πραγματικα μια γυναικα, απλα επειδη θα τους το δωσει στο πιατο, χωρις συνεχεια, χωρις απαιτησεις, χωρις συνεπειες.
ποσοι ειναι ομως;;
μηπως η γυναικα επενδυει στο οτι θα ειναι απο τους αλλους;
κι αν δεν ειναι, παει παρακατω. υπαρχουν πολλοι ανδρες, ουτε φιλοι της, ουτε ψυχιατροι. προφανως, δεν το κανει για πρωτη φορα.
Μερικες φορες καποιος ή καποια νιωθει πολυ πιο άνετα να τα πει σε καποιον που δεν ειναι ουτε ψυχιατρος ουτε ψυχολογος ουτε ψυχοθεραπευτής παρα σε καποιον τετοιον.. Εμένα για παράδειγμα το να καθομουν να συζητησω σεξουαλικά με τον Ασκητη που θεωρείται ειδικός μου προκαλεί γέλιο. Σκεφτομαι να τον έχω απέναντι και βάζω τα γέλια. Είναι το τι εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος και με αυτόν εκείνη νιώθει άνετα. Κλείνω σκεπτόμενος πως αν ο άνδρας της ειχε καποιου είδους περιέργεια στο να ζησει εστω σε ενα σεσσιον κατι με αυτη τωρα η γυναικα του δεν θα ειχε ιδέα. Ακομα ομως και αν διεγερθεί ο άνδρας απο αυτα που ακουει εχει γυναικα να τα δοκιμασει μαζι της, εκτος αν η γυναικα του ειναι μη δεκτική οπότε εκει περιπλεκεται η κατάσταση
Και για να το πω και σε ψυχιατρικούς όρους, αν εγώ σαν διπολικός ειχα την δυνατότητα να μπω σε ενα φαρμακείο και να του πω δώσε μου ένα κουτι modiodal (κοκκινη γραμμη ανεβαστικό) ένα κουτί concerta (κοκκινη γραμμή ανεβαστικό) ενα κουτί effexor (αυτο θα μου το πουλαγε) ένα κουτι stedon ( κοκκινη γραμμη αγχολυτικο) ενα κουτι seroquel (αυτο θα μου το πουλαγε) ενα κουτι lamictal (αυτό θα μου το πούλαγε) ορίστε κύριε τα φάρμακα σας 200 ευρώ παρακαλώ δεν θα πηγαινα σε ειδικό ουτε να μου βαλει ταμπελα ουτε να μου πει τι θα παρω ουτε να μου πει πως θα τα πάρω. Καλύτερο αποτέλεσμα θα ειχα συζητώντας με 5 διπολικούς για το πρόβλημα μου που θα με καταλαβουν γιατι το εχουν ζησει παρα με το να συζητησω με καποιον ψυχιατρο που δεν νιωθω ανετα και τον νιωθω ξένο, που εχει διαβασει για αυτο, εχει ακουσει για αυτό αλλά δεν το έχει νιώσει ποτε στη ζωή του. Ετσι εξαναγκαζομαστε να πηγαινουμε σε ειδικους (ευτυχώς ο δικος μου ειδικός ειναι φιλος μου του το έχω πει αυτό που σου λέω και έχει δειξει κατανόηση σε αυτό) για να παρουμε φάρμακα που διαφορετικά ο φαρμακοποιός δεν πρόκειται ποτέ να μας δώσει.
Περισσοτερη σημασια εχει να νιωσεις ανετα με αυτον που συζητας παρα με το να συζητάς με καποιον που δεν νιωθεις ανετα αλλα εχει τη ταμπέλα του ειδικού.
Πόσοι απο εδω μεσα παμε σε ειδικους βρηκαμε την υγεια μας; Ο ένας στους 10 δηλαδή τζίφος
Αναρωτιεμαι έχει βρεθει ποτε ενας ψυχιατρος στον πλανήτη γη που να είπε σε έναν ασθενή του που ακολουθούσε τις οδηγίες του κατα γράμμα και τελικά κλειστηκε σε ψυχιατρείο, λυπάμαι που παρόλο που ακολουθούσες τις οδηγίες μου κατά γράμμα πάρα ταύτα κλειστηκες μέσα και σου ζητάω συγγνώμη για αυτό που πέρασες. Υπάρχει άραγε κάποιος; Ένας;
Προσωπικά θεματοθέτρια δεν θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα το σκηνικό σαν προέκταση του αν είναι ο άντρας μου πιστός ή τι συμβαίνει με αυτήν, από τη στιγμή που με όποιον είμαι μαζί του έχω εμπιστοσύνη και δεν φταίει αυτός αν κάποια του την πέσει (που νομίζω ότι αυτή προς το παρόν δεν του την πέφτει, απλά διαίσθάνεται την αμηχανία του και της αρέσει να τον προκαλεί, ή απλά λέει εδώ κι εκεί τα δικά της) ούτε είναι δική μου δουλειά να ψυχαναλύω την κάθε άσχετη.
Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι που όταν κάποιος φέρνει τον άντρα μου σε αμήχανη/δύσκολη θέση, αυτός δεν κάνει αμέσως σαφή τα όριά του. Δηλαδή θα κάθομαι εγώ κι ο καθένας μας να ανέχεται την μαλακία του καθενός για να μην τον κακοκαρδίσει ή επειδή έχει σοκαριαστεί ή ξέρω κι εγώ τι; Αφού πρόκειται για συνάδελφο, πάει να πει ότι αυτή θα έχει την ευκαιρία να του ξανοίγει συνεχώς συζητήσεις του άντρα σου που δεν τον αφορούν και τον κάνουν να αισθάνεται άσχημα αν δεν της το ξεκόψει. Γιατί δεν της το ξεκόβει λοιπόν; Είναι από αυτούς που δυσκολεύονται να πουν όχι ή να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν;