Ειμαι ερωτευμενος με την κολλητη μου
Γεια σας. Ειναι πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ και δεν θα το κανα αν η κατασταση δεν ειχε φτασει στο απροχωρητο! Ειμαστε μια παρεα 8 ατομων, 4 αγορια και 4 κοριτσια, και κανουμε παρεα εδο και 1,5 χρονο. Στην αρχη ειμασταν χωρισμενοι τα αγορια με τα αγορια και τα κοριτσια με τα κοριτσια. Πριν παμε πενταημερη(πριν 1 χρονο) ενας απο μας τα αγορια "την επεσε" σε ενα απο τα κοριτσια αυτη τοθ εξηγησε πως τον αγαπουσε πολυ αλλα μονο φιλικα και αυτο ειχε ως αποτελεσμα την απομακρινση του απο την παρεα. Πριν 6 μηνες λοιπον ξεκινησαμε να κανουμε πολυ παρεα με αυτη την κοπελα και οσο την ανακαλυπτα τοσο πιο πολυ μου αρεσε και εχω φτασει στο σημειο να ειμαι φουλ ερωτευμενος και να μην ξερω τι να κανω. Αυτη η κοπελα πριν 4 χρονια εζησε τον μεγαλο ερωτα της ζωης της με τον οποιο ειναι ακομα κολλημενη. Δεν μπορω να το κραταω αλλο μεσα μου θελω να της το πω και ιδου οι φοβιες μου: 1)με το προηγουμενο αγορι της παρεας συνεχιζω να βγαινω και δεν ξερω πως θα το παρει οταν το μαθει, 2)αυτη εχει χαλασει 4 σχεσεις ακομα επειδη ειναι κολλημενη με αυτον που τα χε πριν 4 χρονια και φοβαμαι πως αν γινει κατι μην την χασω γι αυτο τον λογο, 3) δεν θελω να την χασω απο την ζωη μου επειδη θα χαλασει η φιλια μας, 4)εχω μιλησει σε 2 φιλες μας εκ των οποιων η μια ειναι η κολλητη της για τα συναισθηματα μου και η μια μου λεει να το πω και η κολλητη της μου λεει να μην το πω επειδη η κοπελα που με ενδιαφερει παντα ξεκαθαριζει σχεση φιλιας-δεσμου, αλλα οταν με παιρνει τηλ και μιλαμε 5 ωρες τι ειναι, οταν με ρωταει που ημουν και δεν της λεω και θυμωνει τι ειναι, 5)εγω ουτε ωραιος ειμαι, ουτε πλουσιος ειμαι(αν και δεν τη νοιαζει αυτο το θεμα) το μονο που μπορω να της δωσω ειναι η απεραντη αγαπη που νιωθω γι αυτην, 6) εχει περασει Γιαννενα και εγω Αθηνα, αν γινει κατι τελικα σιγουρα θα ναι πολυ δυσκολο να βρισκομαστε γιατι εγω δουλευω και Σαββατοκυριακα... Σας παρακαλω βοηθηστε με την αγαπαω τρελα θελω να την εχω παντα διπλα μου. Συγνωμη αν σας επρηξα με το μεγαλο μηνυμα αλλα ειναι πρωτη φορα που νιωθω ετσι για κοπελα και δεν θελω να πληγωθω! Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.