-
Συνεχης αγχος για hiv
Οπως εχω πει το τελευταιο διαστημα εχω παθει φοβια με το hiv,οτι και να γινει το θεωρω hiv.Μετα απο προοτροπη και εδω μεσα επισκεφτηκα ειδικο.Το θεμα μου ομως ειναι οτι φοβαμαι μηπως εχω κολλησει το ξερω οτι τα περισσοτερα που γινονται ειναι στο μυαλο μου αλλα με φοβιζουν.πχ σημερα πηγα να βαλω βενζινη στο παπακι μου και εκει που εβαζε το παιδι πεταχτηκε μια σταγονα που λογικα δεν ηρθε πανω μου αλλα λεω αν εμπαινε στα ματια μου τι θα γινοταν;;;;;Αλλα πιο πολυ με φοβιζει κατι που ειχα πει και τις προηγουμενες μερες οτι χρησιμοποιησα το αντισηπτικο ενος αγνωστου και μαλλον απο το καπακι πεταχτηκε μια σταγονα μεσα στο ματι μου,και με εχει φαει το αγχος αν ηταν απο το αντισηπτικο οντως αν ειχε τπτ η σταγονα η αν δεν ηταν απο το αντισηπτικο και μου πεταχτηκε κατι αλλο στο ματι.Προσπαθω να βαλω την λογικη να πω οτι δεν μπορει να ηταν κατι αλλο εκτος απο το αντισηπτικο,οτι δεν πετανε στο δρομο ουτε αιματα ουτε σπερμα,κολπικα πρωκτικα υγρα και μητρικο γαλα,αλλα παλι φοβαμαι.
-
Κοιτα επειδή υπεφερα χρόνια με αυτο το θέμα ξερω απολυτα πως νιώθεις. Κι ακόμα υπάρχουν φορες που φρικαρω με αυτα. Αλλα τωρα που τα βλέπω απεξω, μου φαίνονται τοσο τραβηγμενα απο τα μαλλια ολα αυτα, στα ορια της τρελας και της υστεριας. Η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη δε σε αφηνει να σκεφτείς καθαρα. Ο, τι και να σου πουν οι αλλοι για να ηρεμήσεις, θα είναι προσωρινο κ μετα απο λίγο θα σε ξαναπιασει η αμφιβολία και θα ψάχνεις διαβεβαιωση. Είναι φαύλος κυκλος που λυνεται ή εστω βελτιώνεται μονο με ψυχοθεραπεια και φαρμακευτικη αγωγη..
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση,μου κανει καλο να μιλαω με ατομα τα οποια με καταλαβαινουν,κανεις δεν μπορει να με καταλαβει,ολο αυτο που ζω τον τελευταιο διαστημα ειναι τοσο δυσκολο τοσο αληθινο που με πιανει τρομος,ειναι στιγμες που το νιωθω τοσο πραγματικα οτι το εχω παθει και τα χανω
-
Και να νοσουσες δεν ειναι τιποτα με τη σημερινη ιατρικη.
Πηγαινε κανε μια εξεταση, εχουν σημεια που γινεται δωρεαν -αν και δεν βρισκω το λογο να κανεις- και μετα πηγαινε σε ψυχιατρο. Αν εχεις οικονομικο θεμα, κλεισε στο δημοσιο. Οσο πιο νωρις, τοσο το καλυτερο.
-
Ναι θελω απλως πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα,η αληθεια ειναι επισκεφτηκα ειδικο
-
-
-
Καλα εκανες. Και ποιο ηταν το αποτελεσμα; θα κανεις συνεδριες;
-
Ναι αγωγη με ladoze,το θεμα μου ομως ειναι οτι οκ νιωθω οτιβτο εχω κολλησει,φοβαμαι παρα πολυ με πιανει τρομος,δεν ειμαι καλα
-
Επειδή τυχαίνει στον κυκλο μου να εχω οροθετικα άτομα να σου πω οτι δεν είναι πλέον κάτι.Ζουν φυσιολογικα και ουτε το μεταδίδουν.Μεχρι παιδί μπορείς να κάνεις χωρις να νοσησει το ίδιο μη σε πιανει πανικός τσάμπα.Και να είχες που δεν έχεις (γιατι δε κολλάει τόσο εύκολα)θα ζούσες μια αξιοπρεπεστατη ζωη
-
Ακουσε με. Εχω φαει μηνες ολόκληρους να σκέφτομαι την απειροελαχιστη πιθανότητα να κολλησα επειδή ακουμπησε καπου το χέρι μου που πιθανόν να ειχε αιμα, το οποιο μπορει να πετάχτηκε καπου, καπως και να το ακουμπησα με το συγκεκριμένο μέρος του δαχτυλου και... Και... Και... Και να ξυπνας και να κοιμασαι επι μηνες με αυτη την σκεψη και να ξαναφερνεις χιλιαδες φορές στο μυαλό σου το ιδιο σκηνικο, ξανα και ξανά προσπαθωντας να καθησυχαστεις κι εκεί που λίγο ανακουφιζεσαι ξυπνας την αλλη μερα πάλι αγχωμένος με μια σκεψη και ενα αλλο πιθανό αν. Τα ξερω, τα εχω ζησει χρόνια στο πετσί μου. Έτσι αρνιομουν κι εγώ το λαντοζ, κοροιδευα, το έπαιρνα για λθγο, ενιωθα καλύτερα κ το κοβα μετα και ξανακυλουσα. Ακόμα πιο άσχημα. Μεχρι που σε συνεννόηση με τον γιατρό μου αποδεχτηκα το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω μ αυτο αν θελω να λειτουργώ στην καθημερινότητα μου. Εκτοτε εκτος ελαχιστων λεπτων που μπορεί κατι να με χάλασε, εχω επιτέλους ηρεμησει...
-
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τις δυο,ξερετε δεν εχω θεμα εγω με το ladoze ας το παιρνω και μια ζωη και οτι αλλο αν ειναι να το κανω για να ειμαι καλα,απλως νιωθω πολυ εντονα οτι εχω εκτεθει σε αυτο,βεβαια το καταλαβαινω εν μερη οτι ειναι και ψυχολογικο γιατι φοβαμαι τα παντα μεχρι και το φαγητο που παιρνω απο εξω οπως και κατι αλλο που ντρεπομαι μονο που υο σκεφτομαι...
-
Δεν πετάχτηκε τίποτα. Αν είχε πεταχτεί μια σταγόνα βενζίνης ή αντισηπτικού στα μάτια το πολύ πολύ να ένιωθες τσούξιμο. Δεν μεταδίδεται το hiv με χημικά
-
Καλησπερα Νικολα οτι πεταχτηκε πεταχτηκε,το ενιωσα απλως με φοβιζει οτι δεν ηταν δικο μου το αντισηπτικο,και μετα κανει ιστοριες το μυαλο μου οτι μπορει να μου πεταχτηκε κατι γιατι δεν ειναι η καλυτερη περιοχη που ημουν εκει κυκλοφορουν αρκετοι περιεργοι.
-
Αυτά είναι ψυχαναγκαστικά. Τίποτα άλλο. Αν κολλαγαμε τόσο εύκολα κάτι με μια σταγόνα θα είχε αποδεκατιστεί ο μισός πληθυσμός της γης. Εσύ δεν είσαι εξωγήινος οπότε δεν αποτελεί εξαίρεση.
-
Μακαρι νικολα μου,το ξερω οτι κατα βαση ειναι ψυχαναγκαστικα εχω στο μυαλο μου μια λιστα με 50πιθανα γεγονοτα το τελευταιο 2μηνο στο οποιο μπορει να κολλησα,αυτο απο μονο του δειχνει οτι οντως υπαρχει ψυχολογικο θεμα,αλλα εκτος απο αυτο υπαρχουν καποια γεγονοτα 3 με 4 τα οποια με τρομαζουν μακαρι να ειναι και αυτα στο μυαλο μου
-
Ειδικά με το αντισηπτικό κιόλας που αναφερεις, ο, τι και να ηταν θα ειχε πεθάνει ακαριαια.
-
Γεια σου lloullou00 ξερω οτι θα με καταλαβεις,καθετε και κανει το μυαλο μου σεναρια και αν μια στο εκατομυριο δεν ηταν το αντισηπτικο και αν μου πεταξε καποιος αιμα,και καθομαι και σκεφτομαι τους τροπους να σου πεταξει καποιος αιμα οπως και τωρα με εχει πιασει ενα ποναλακι σε συγκεκριμενο σημειο στο χερι και ειδα καπου οτι ειναι συπτωμα
-
Καταλαβαινω ακριβως αυτο αισθημα κι εγω τον τελευταιο μηνα ειμαι χαλια , για παρα πολυ καιρο ταλανιζομαι με τις ιδιες σκεψεις σε σημειο που λεω φτανει δεν παιρνω ανασα.Παντα αντιμετωπιζα παρομοιες φοβιες και στο τελος τα καταφερνα αλλα τελευταια κατι λεμφαδενες στο λαιμο εκαναν τριγκερ τις χειρτοτερες φοβιες μου.Ο ορλ δν βρηκε κατι και ειπε εχεις απλα μια ιωση με ερεθυσμενο λαιμο αλλα ξερω οτι οι λεμφαδενες μου ειναι πρησμενοι γιατι τους πιανω ειδικα απο την αριστερη πλευρα βεβαια ξερω οτι οσο τους σκαλιζεις τοσο θα τπαρχξυν και θα ενοχλουν (εφοσον λογω ιωσης μπορουν να βγουν) αλλα η ολη κατασταση με σακατεψε δν μπορω να ηρεμησω νομιζοντας πως κολλησα hiv απο μη αποστειρωμενα εργαλεια για πιρσινγκ. Εχω και τη γλωσσα μου ασπρη καπως (που παντα ετσι ηταν αλλα τελευταια το συνεδεσα με αυτο και τωρα εχω πιστει πως κατι εχω).Ξερω πως το πιθανοτερο ειναι πως ειναι ολα στο μυαλο αλλα αμα σου μπει η εμμονη δεν βγαινει ευκολα
-
Παιδιά τα καταλαβαίνω ολα γιατί εχω περασει απο αυτα τα σταδια. Giannislaa ειλικρινά απο που να σου πεταξε καποιος αίμα??? Πως βρεθηκε δλδ? Δε γίνεται αυτο αν ήταν έτσι θα φοβομασταν να βγούμε να κυκλοφορησουμε στο δρόμο. Θα φοβομασταν να ακουμπησουμε οπουδήποτε. Εγω φοβομουν συνέχεια τετοια κουλα, μηπως εκεί που επιασα ειχε αίμα και δεν το ειδα, μήπως κατι που με τσιμπησε ηταν βελόνα και δεν πηρα χαμπάρι... Άγχος, άγχος, άγχος. Ανοητο άγχος. Έφτανα να επινοω σενάριά στο μυαλό μου, μηπως, μηπως, μηπως... Μου χε πει ενας ψυχίατρος τότε, θα φτασεις να βλέπεις αιμα χωρίς να υπάρχει, θα το δημιουργεί το μυαλό σου και αυτο ειχα φτάσει να κανω. Όμως έτσι σταματας πλέον να ζεις. Παρε αγωγη μην την φοβασαι... Μικρή δοση, ισα ισα να σε βοηθησει να εισαι σταθερός και λειτουργικος.
-
Ακριβως το ιδιο lloullou πριν γινει αυτο με το αντισηπτικο,καθημερινα με φοβιζαν διαφορα,οπως ενα κλαδι που ειχε μπει στα ματια μου ενα μπουκαλακι νερο που ειχα παρει να πιω και νομιζα οτι δεν ακουσα το ανοιγμα ,και μετα δεν ξερω αν πιστευεις και κατι αλλο που με επιασαν τυψεις και ντροπη μονο που το σκεφτηκα για το διαβασα καπου,ωσπου εγινε αυτο με το αντισηπτικο και με γονατισε εντελως γιατι αρχικα δεν ηταν δικο μου και δευτερον λεω αν δεν ηταν απο το αντισηπτικο
-
Μετα καθομαι και σκεφτομαι ακριβως αυτο,απο που να μου πεταξε καποιπς αιμα και να μπηκε και στο ματι,μπροστα μου δεν καταλαβα καποιον να κανει τιποτα,μετα λεω για να γινει αυτο πρεπει καποιος να κοψει φλεφα κατι που θα το καταλαβαινα,καθομαι και σκεφτομαι μηπως υπαρχει αλλος τροπος.
-
Οχι, κανένας αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Δεν εγινε κανα εγκλημα διπλα σου και δεν πηρες χαμπάρι. Εγω παλι σκεφτόμουν ποσα πράγματα πρέπει να συμβουν μαζι και ταυτόχρονα ωστε να συμβεί αυτο που φοβάμαι. Π.χ.σε σενα τωρα να πεταχτηκε αιμα, να μην σκοτωθηκε ο ιος απο το αντισηπτικό, να ειχε αρκετη ποσοτητα ωστε να σε μολυνει, να μπηκε στο ματι, και το αιμα να ανηκε σε οροθετικο. Για σκεψου, ενα πράγμα απο ολα αυτα να μην ισχύει, τερματίζεται ο φόβος σου. Εσυ σκεφτεσαι οτι ισχυουν οοοοολα τα παραπάνω και συνεβησαν ταυτόχρονα. Να παμε να παίξουμε κανα τζοκερ, πιο πολλες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε
-
Στα λέω γιατί τετοιες σκεψεις έκανα μεχρι και πριν λίγο καιρό κι εγώ. Μα ακριβώς ίδιες
-
lloullou00 σημερα με επιασε να παω να κανω εξετασεις,ενω πηγα στο διαγνωστικο και ημουν στο ταμειο,ρωταω κατι την κοπελα και μου λεει κατσε να παρω τηλ την γιατρο,και εκει που την πηρε μου την δινει εκει εγω φοβηθηκα ννα ακουμπησω το τηλ εν τελει ομως μιλησα,εκει ομως που περιμενα να κανω τις εξετασεις που μου ειπαν θα σε φωναξουμε εμφανιστηκε ενας κυριος και λεει στο ταμειοβποτε θα ειναι ετοιμες οι εξετασεις μου,και τον ρωτανε για τι πραγμα και λεει για τον hiv rna,εκει εγω τα εχασα μαυρισαν ολα ωσπου με φωναζει η κοπελα να μου παρει αιμα,και αρχιζω και την λεω εχω ψυχολογικο και ακουσα οτι πριν εδωσε αιμα καποιος με hiv πιθανων και φοβαμαι να κατσω και στη καρεκλα,και μου λεει ολα τα καθαριζουμε και πηρε ενα σπρει και το εριξε και σκουπησε τη καρεκλα,μετα πανω στη ταραχη μου ομως δεν εοδα την διαδικασια της ενεσης,δεν μου πηρε αιμα με απλη συριγγα αλλα με ενα πραγμα που λεγετε βακουταινερ εμαθα εν τελει,μην στα πολυλογωτο μετανιωσα που πηγα εν τελει και με επιασε τρελα χαλι μαυρο απο το οτι εκατσα στη καρεκλα στο οτι μπηκα εκει μεσα στο οτι για αυτο το βακουταινερ
-
Βρε συ ωπα, ένα ενα. Τι τρελαθηκες??? Μεσα σε γιατρους και ειδικούς ήσουν. Απλα είσαι ψυχολογικά πολυ φορτισμενος κι εχουν θολωσει τα παντα. Κι εγώ οταν είχα πολυ άγχος μαυριζαν τα παντα μπροστά μου και με εκοβε κρυος ιδρωτας.. Τίποτα κακο δε συνεβη, σκεψου οτι αυτοί οι άνθρωποι μερα νυχτα κανουν αυτη την διαδικασία. Παιρνουν αιμα και κουβαλάνε αίματα του καθενός. Για να σε καθησυχασει απολυμανε μεχρι και την καρεκλα. Πηρε το δειγμα κ ολα καλά. Θα σου δώσουν και το αποτέλεσμα γρηγορα και τέλος. Ποτε σου ειπαν? Δεν κατάλαβα τι σε αγχωσε τόσο πολύ...
-
Μου ειπαν τα αποτελεσματα θα βγουν σε 5 μερες περιπου,θα μου τα στειλουν με email,με τρομαζει οτι πριν απο μενα ειχαν παρει αιμα απο οροθετικο,και οτι δεν ειδα την διαδικασια που εβγαλε την ενεση.Εχω τρελαθει με το σημερινο και μετα που εφυγα φοβομουν να ακουμπησω και τα πομολα μεσα στο εργαστηριο,με εχει πιασει φοβος πανικος δεν ειμαι καλα
-
Το καταλαβαίνω, κι εγώ ετρωγα και συνεχίζω να τρωω φρικες με τετοια περιστατικά, αλλα βαλε τη λογικη σου μπροστά. Το γεγονός οτι πηγε ο άλλος πριν από σένα δε σημαίνει ντε και καλά ότι ηταν οροθετικός. Κι εσυ για την ιδια εξέταση πηγες, έτσι έπρεπε να αντιδράσει ο επόμενος απο σένα? Αν δεν τον ακουγες, δε θα ηξερες καν. Οι γιατροί που του πηραν το αιμα και μετα το εξετασαν λες να φοβούνται τοσο? Η διαδικασία είναι η ίδια σε ολα τα διαγνωστικα. Τελειωνουν, πετανε συριγγα, ανοιγουν καινουργια. Οι γιατροί τα κανουν πλέον μηχανικα ολα αυτα, με την ιδια σειρά. Κι ας ακουμπησες οπουδήποτε. Γιατί να κολλήσεις? Ειδες αιμα καπου και ειχες ανοιχτή πληγη? Οχι. Τοτε πως?
-
lloullou00 δρν ξερω παω να τρελαθω,ειμαι χαλια απο χθες με εχει πιασει τρελη φοβια,ειχα καποια ξεσπασματα με κλαματα,ολη την μερα αυτο σκεφτομαι,το πρωι πονουσαν τα χερια μου μετα με πονουσε η κοιλια δεξια,που ολα αυτα τα λεει οτι υπαρχουν σαν συπτωματα,δεν αντεχω αλλο αυτη τη κατασταση,θελω μονο να κοιμαμαι ειναι αβασταχτο ολο αυτο πςνω απο μενα,δεν ξερω πραγματικα
-
Το ξέρω, το εχω περάσει απειρες φορες!! Ψυχραιμία και σκεψου λιγο, πως θα κολλησες? Απο αντισηπτικό κιολας που θα σκοτωνε επιτοπου τον ιό?? Απο το διαγνωστικο που υποτίθεται πηγες να εξεταστεις γιαυτο?? Οοοοοολο αυτο είναι μεσα στο μυαλό σου και στο γιγαντωνει η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή. Είναι κολαση, αλλα δε θα σταματήσουν οι σκεψεις χωρις αγωγη και ψυχοθεραπεία, επιμένω!
-
lloullou00 ξεκινησα αγωγη,δεν ειναι το θεμα μου η αγωγη,δεν εχω θεμα ουτε ταμπου,αλλα σκεφτομαι μεσα μου οκ ξεκινησα αν εχω κολλησει ομως πιο το νοημα,ειναι στιγμες που το νιωθω τοσο πολυ ουι εχω κολλησει που λεω δεν γινεται να μην ειναι αληθινο
-
Τα ίδια σκεφτομουν κι εγώ. Τι νόημα εχει ελεγα. Ματαια ολα. Περίμενε να αρχίσει να λειτουργεί το λαντοζ, θέλει τουλάχιστον 1 μήνα και περισσότερο.. Κανε υπομονή, θα δεις πως τίποτα από αυτά που φοβασαι δε θα συμβεί. Εδω ημαστε και θα το δεις!
-
Το ladoze ξεκινησα και εγω,τι να πω μακαρι,αυτο που λες ματαια ολα,με εχει τρελανει μην εγινε λαθος στο εργαστηριο,δεν προσρξα καθολου την διαδικασια
-
Και γιατί να προσέχουμε την διαδικασία δεν κατάλαβα. Όταν ήμασταν παιδιά μας ελεγαν κοίτα αλλου όταν μας έπαιρναν αιμα. Ή μηπως ο κάθε γέρος και γριά που πηγαινουν στο διαγνωστικο προσεχουν και ξέρουν τι γίνεται? Παλιότερα ουτε που κοιτουσα τι έκανε ο γιατρός. Τη δουλειά τους την ξερουν, δεν είναι ερασιτέχνες. Εμείς τρελαινομαστε με βλακειες που αλλος δε θα σκεφτοταν καν.
-
Εχεις δικαιο lloullou παλιοτερα ουτε που κοιταζα,δεν ξερω γιατι γινεται αυτο τωρα,ολα τα βλεπω καχυποπτα ολα ομως,σημερα πχ ημουν με ενα γνωστο μου και ετρωγα εγω μια μπαγκεντα και εκει που ετρωγε και αυτος κατι πεταχτηκε μια απειροελαχιστη σταγονα ως τιποτα στον αερα και αμεσως εκανα σκεψη και αν μπηκε στο φαγητο μου,εν το μεταξυ νιωθω τον λαιμο μου περιεργο μια περιεργη γευση μπορει να ειναι απο το αγχος,και αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ μου κανει παιχνιδια το μυαλο μου και λεω μηπως εγινε κατι το οποιο δεν πηρα χαμπαρι μεσα στο διαγνωστικο,προσπαθω να θυμηθω τις κινησεις μου.Αληθεια δεν ξερω πως και τι θα γινει,ειναι στιγμες που το παιρνω πιο ηρεμα και λεω ενταξει αν το εχεις θα το εχεις ισα ισα θα το βρεις και νωρις και θα παιρνεις την αγωγη σου,ειναι αλλες στιγμες ομως που με πιανει τρελα οπως μερικες φορες στον υπνο μου μεσα με πιανει ενα αισθημα σαν να κανω κατι κακο,κατιι το οποιο με βαζει σε κινδυνο
-
Το ξερω οτι ολο αυτο ειναι ψυχολογικο,το καλο ειναι αυτο το αναγνωρισω γιατι δεν ξερω για σενα πως ησουν εγω εεναι στιγμες που φοβαμαι μεχρι και να φαω απο εξω,βλεπω πως τι θα πιασει καποιος αυτο που προκειται να φαω οπως ακομα και τον καφε,τα βλεπω ολα καχυποπτα,που δεν ημουν ευσι μια ζωη ετρωγα και απο κατω το φαγητο μου αν επεφτε,αλλα υπαρχει φοβος,πιανομαι συνεχεια πιανω τον λαιμο μου παρακολουθω μηπως κανω κανενα απο τα πιθανα συπτωματα του hiv,εχω μαλωσει με τους δικους μου με το δικιο τους δεν το αντεχουν τπυς φαινετε τρελο,μακαρι να ειναι 100%ψυχολογικο και τουλαχοστον μημ εχεο γινει τιποτα τι αλλο να πω
-
Τίποτα δε θα έχεις. Με την ΙΨΔ φτάνεις στο σημείο που ειπες, να τα βλέπεις ολα καχυποπτα. Παλιοτερα μεθουσαμε και ξερνουσαμε σε τουαλετες βρωμικες απο κλαμπ, κοιμομασταν σε καταστρωματα πλοιων μεσα στη βρωμια, σε ξαπλωστρες στην παραλια, στα χωματα και στα γρασιδια. Η ιψδ σε κανει να σκεφτεσαι πως οπου ακουμπας υπάρχει αιμα, βελονες που σε τσιμπησαν, διάφορα επικινδυνα υγρα. Πως ζουσαμε τοσα χρονια τοσο ριψοκινδυνα? Και τελικα ειδες? Δεν παθαμε τιποτα. Και θα πάθουμε απο το σταγονιδιο που πεταχτηκε κι απο το μικροβιολογικο με ολα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει το μυαλό μας και να μας τρελανει. Αν ηταν ετσι θα ημασταν ΟΛΟΙ φορείς. Ποιος κάθεται να προσεχει τετοιες λεπτομέρειες και να σκεφτεται ετσι!! Μονο οι ψυχαναγκαστικοι. Γιαυτο χρειαζόμαστε βοήθεια. Καποια στιγμή δυστυχώς γυρισε το μυαλό και σε εμένα κι αρχισε να παίρνει αλλες περιεργες στροφες. Σιγα σιγα το επαναφερω.. Όσο μπορω!
-
lloullou00 χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω τα μηνύματά σου και που αισθάνεσαι καλύτερα.
Έκανες και ψυχοθεραπεία παράλληλα με την αγωγή; Σε βοήθησε;
-
Ναι εκανα πανω απο χρονο. Δεν ξέρω κατα ποσο με βοηθησε η ψυχοθεραπεία, σιγουρα με βοηθησε το λαντοζ που το καθιερωσα και δεν το σταματησα οπως έκανα παλιά απο φοβο μην εθιστω. Με διαβεβαιωσε πολλες φορές ο γιατρός και ειδα κ μονη πως έτσι μονο γίνεται δουλειά. Ακομα μπορει να φρικαρω καμια φορα, αλλα ειμαι πολυ πιο ψυχραιμη και μου περναει γρηγορα...
-
Μακαρι lloullou,αυρο ακριβως που λες προσπαθω να σκεφτω,οτι τοσα χρονια ζουσα χωρις να σκεφτομαι τι θα ακουμπησω αν θα πλυνω τα χερια μου αν θα ακουμπησω το προσωπο μου,πριν εποχη covid δεν ηξετα τι παει να πει αντισηπτικο,κοβομουν με κοπιδια στη δουλεια δεν με ενοιαζε,ετρωγα οτι σαβουρα υπηρχε,εβγαινα και επινα μεσα στα αστικα που κοιμομουν μερικες φορες στα βρωμικα καθισματα και ξαφνικα τωρα τα φοβαμαι ολα δεν ζω,αλλα πιστευω θα με καταλαβεις ειναι αυτο που λες ναι το μυαλο το κανει αλλα αν εγω ειμαι επισης η εξαιρεση και συναιβει,αυτη τη στιγμη νιωθω οτι το εχω δεν μπορεις να καταλαβεις πως νιωθω...εσυ lloullou νομιζες οτι ειχες συπτωματα;και σκαω το κεφαλι μου απο που απο που να με μπηκε υγρο οροθετικου στο ματι μου,τα παιρνω ενα ενα,λεω κολπικο μητρικο υγρο δεν γινεται οπως με μητρικο γαλα,μετα μενει το σπερμα που και αυτο λεω αποκλειεται,και λεω μετα γινεται να μου επεσε απο καπου αιμα,τι να πω δεν ξερω,δεν ξερω αν το ενιωθες και εσυ καποιες στιγμες νιωθω οτι το χανω και εννοω οτι φοβαμαι μην εχω κανει τιποτα και δεν το θυμαμαι