Originally Posted by
Macgyver
Tο αρχικο θεμα του θρεντ ειναι ' δεν αντεχω αλλο 'οχι τι φοβαμαι ........σε αυτο γραφω ,........
ο ενας δεν αντεχει που δεν μπορει να πιει μπυρες , η δεν βλεπει κινηση στους δρομους , η αλλη που δεν μπορει να παει σε κεντρο αισθητικης , και δεν παει βολτα , αλλη που δεν μπορει να γυμναστει , αλλη που εχει αρρωστο τον πατριο της και την μανα της , δεν καταλαβα , και δουλευει 8ωρο, ποιος θα παει τον σκυλο βολτα ? εγω εχω την σχεδον 20ετη κτθλψη που μουχει αφαιρεσει ουσιαστικα την ζωη , δεν με νοιαζει το lockdown αφου και να μην ειχε , εχω 18 χρονια να κανω ανθρωπινα χριστουγεννα , και ηρθε τον 7 /2020 η επιληπτικη κριση να με αποτελειωσει , 1 μηνα νοσοκομειο , 15 μερες στην εντατικη διασωληνομενος , εφυγα με με λειψη μνημη, ακομα δεν θυμαμαι πολλα πραματα , πονους στις κλειδωσεις , αρα ουτε γυμναστικη ( !) , αλλα ουτε και καλος υπνος αμα πονας ακομα και στον υπνο σου ..... οχι , δεν σας ειρωνευομαι για τα προβληματα σας .... τι να πω ομως στην κοπελα που μιλαγα προ 4-5 ετων και ηταν απο τα 24 της καθηλωμενη σε αναπηρικο καροτσι , και με τα δυο ακρα παραλυτα , χωρις ελπιδα αναρρωσης ..... τι να πει κι αυτη στον Στιβεν Χωκινκς ( ο συγχρονος Αινσταιν για τους μη γνωριζοντες ) σε αναπηρικο καροτσι για 50 χρονια και μιλουσε με ειδικη συσκευη που ' κουμπωνε ' στο λαιμο ( εξωτερικα ) που εχει μεινει στην ιστορια για τις επαναστατικες θεωριες του πανω στην αστρονομια .......παρα τις αναπηριες του ......
τελικα το προβλημα του καθενος ειναι το μεγαλυτερο ?
δεν ξερω .......... στην ζωη αυτη ζουμε ολοι στην ..................Ζωνη του Λυκοφωτος ......................