Originally Posted by
jetakias
Καλησπέρα,
Ο λόγος που γράφω αυτή την μικρή περιπέτεια που βιώνω είναι εκτός από το ότι θέλω να το βγάλω από μέσα μου, να με βοηθήσατε βλέποντας τα πράγματα από μια πιο γενική ματιά να αποφασίσω τι είναι το καλύτερο για μένα.
Πριν 4 μήνες γνώρισα μια κοπέλα, και οι δύο 31 ετών. Την κοπέλα αυτή την ήξερα φυσιογνωμικά πολλά χρόνια και πάντα μου άρεσε. Τα έφερε λοιπόν έτσι η ζωή και έτυχε να γνωριστούμε στα πλαίσια της δουλειάς. Εγώ έδειξα από την αρχή τον ενδιαφέρον μου αλλά εκείνη από την πλευρά της μου ξεκαθάρισε ότι έχει σχέση, οπότε μου κόπηκαν τα φτερά και δεν συνέχισα την επικοινωνία για λίγες μέρες. Το θέμα είναι ότι συνέχισα να βλέπω ενδιαφέρον από την πλευρά της, και χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα μπήκα σε ένα παιχνίδι διεκδίκησης. Μετά από λίγες μέρες ξεκινήσαμε να βγαίνουμε κρυφά και αν και "παράνομα" αισθανόμουν πολύ άμορφα μαζί της, και το ίδιο έδειχνε και εκείνη. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και η κοπέλα χώρισε το αγόρι της, όποτε και ζούσαμε φυσιολογικά. Μείναμε μαζί ένα μήνα.
Μετά από ένα καυγά που είχαμε της ζήτησα να χωρίσουμε. Ένιωθα σαν να καταπιέζομαι, ότι δεν είναι αυτό που θέλω τελικά. Είχα επηρεαστεί και από ένα φίλο που δεν θεωρούσε ότι είναι κατάλληλη για μένα. Χαθήκαμε για λίγο καιρό και την είδα έξω με τον πρώην της χεράκι χεράκι. Στο μεσοδιάστημα το είχα ήδη μετανιώσει. Όταν το είδα αυτό πάγωσα, ένοιωσα σαν να τρώω μαχαιριά. Μάζεψα τα κομμάτια μου και συνέχισα. Μετά από ένα μήνα βρεθήκαμε στα πλαίσια της δουλείας. Έδειχνε πάλι ενδιάφεραν, ή έτσι νόμιζα και της ζήτησα να μιλήσουμε. Μου είπε ότι είναι καλά με την σχέση της και ευτυχισμένη. Μου είπε ότι θέλει να κάνουμε παρέα. Δεν με βλέπει φιλικά αλλά θα ήθελε να μιλάμε σαν παρέα και μόνο. Εγώ συνεχίζω να της δείχνω το ενδιάφεραν μου και εκείνη είναι δεκτική, δεν με απομακρύνει, δείχνει ότι της αρέσει.
Το πρόβλημα είναι ότι την θέλω ακόμα και όλο αυτό δεν μου φαίνεται σωστό. Αντιλαμβάνομαι ότι έκανα μεγάλο λάθος που μπήκα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ πλέον. Την έχω καψουρευτεί, την σκέφτομαι συνέχεια.
Εκείνη τι θέλει όμως πραγματικά από μένα? Την παρέα μου για ποιο λόγο αφού δεν με βλέπει φιλικά? Μήπως θέλει επιβεβαίωση? Μήπως θέλει να είμαστε μαζί αλλά φοβάται να ξανακάνει το ίδιο λάθος? Μήπως είμαι η καβάτζα? Μήπως πρέπει να το αφήσω και να πάω παρακάτω?...Δεν ξέρω τι να κάνω..