Originally Posted by
Macgyver
εδω θα συμφωνησω απολυτως ........η ασθενεια κτθλψη μπορει να εξακολουθει να υπαρχει αλλα οποιος εχει υποχρεωσεις η προβληματα επιβιωσης καλυτερα , οιουδηποτε τυπου , ειναι πολυτελεια γι αυτον η κτθλψη...........
θα παραθεσω παραδειγμα , για να γινω κατανοητος , ο οργανισμος μπορει να διαχειριστει μονο μια δυσαρεστη κατασταση ανα φορά , αποβαλλοντας την κατ αυτον υποδεεστερη , την κτθλψη δλδ. ...... οταν νοσηλευομουν στο νοσοκομειο, τον 7/20 , ειχα παθει επιληπτικη κριση/εγκεφαλιτιδα , αφηνω κατα μερος οτι εκ τυχης ανεκτησα επαφη με την πραματικοτητα ( την ειχα χασει για για 1 βδομαδα ) , που σημαινει οτι βιωνα μια εξαιρετικα δυσαρεστη κατασταση, του τυπου, ( αφηνω κατα μερος το οτι εκ τυχης παρεμειν ζωντανος , κυριολεκτικα ) ειχα συγχυση/αμνησια , δεν μπορουσα καν να θυμηθω που μενω , το τηλεφωνο του σπιτιου μου , το νοσοκομειο που νοσηλευομουν ( τοχα γραψει σενα χαρτι , για να το θυμαμαι ) , κουναγα το δεξι μου χερι ρυθμικα οταν παθαινα κριση χωρις να μπορω να σταματησω , δεν μπορουσα να περπατησω ευθεια , ουτε καν να σταθω στα ποδια μου, τομαθα ξανα με φυσιοθεραπειες , με σηκωνε η νοσηλευτρια για να παω τουαλετα ουτε αυτο δεν μπορουσα να κανω , πονους ισχυρους στις αρθρωσεις κλπ. ......δεν ηξερε κανεις αν θα συνερχομουν απο αυτην την κατασταση .....ε, λοιπον τοτε δεν αισθανομουν κτθλψη , ειχε να διαχειριστει το μυαλο τις συνεπειες της επιληπτικης κρισης ......και ποσο αυτες θα κρατουσαν , και αν θα συνερχομουν ......αρα αν ο οργανισμος εχει να διαχειριστει την πεινα και την κτθλψη, προφανως θαπεβαλλε την κτθλψη ....οταν γυρισα σπιτι, αρα την γλυτωσα απ την επιληπτικη κριση, ( βεβαια η αμνησια συνεχιζε, οπως κι οι πονοι στις αρθρωσεις , που ταχω και τα δυο ακομη , η μνημη εχει βελτιωθει πολυ ) ξαναενιωσα την κτθλψη ......δεν φοβομουν μην ξαναπαθω επιληπτικη κριση, ουτε θυμομουν τα δυσαρεστα του νοσοκομειου, δεν μενδιεφεραν, δεν ειμαι φοβικος , απλα επασχα και πασχω απο την ασθενεια κτθλψη ....
η οικον. ανεση ειναι αδιαφορη, μπροστα στο να μεινεις ουσιαστικα αναπηρος ......και δεν ειμαι κακομαθημενος , απλα εχω μαθει να ζω χωρις αναπηριες .....λογικη απαιτηση .....