Μπέρδεμα θα ήθελα της απόψεις σας κορίτσια...
Μπέρδεμα θα ήθελα της απόψεις σας κορίτσια...
Είμαι 1,5 χρόνο παντρεμένος όχι και στα καλύτερα ο γάμος μου τον τελευταίο χρόνο η γυναίκα μου κάνει πολύ παρέα με την κοπέλα του πρώτου της ξαδέρφου την πρώην κοπέλα δηλαδή από τότε που χώρισε κάνουν πολύ παρέα σχεδόν κάθε μέρα σπίτι περνάμε πολύ χρόνο όλοι μαζί το τελευταίο 6 μηνο έκατσα και την μίλησα για τα δυνατά αισθήματα που έχω για αυτήν και μου είπε πως δεν θέλει ούτε να μαλώσει μαζί μου ούτε να χαλάσει την σχέση που έχει με την γυναίκα μου και φυσικά να μην εκτεθει το όνομα της στον κύκλο της γιατί έχουμε και αρκετούς κοινούς γνωστούς το τελευταίο 3 μηνο την έδωσα ένα μπουκέτο και μια καρτουλα το μπουκέτο δέν το δέχτηκε με είπε να το δώσω στην γυναίκα μου την κάρτα όμως την κρατησε παρόλο που ξέρει πλέον τα αισθήματα μου συνεχίζει κανονικά να έρχεται να μιλάμε να γελάμε να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον να με ακουμπάει έτσι όπως κάθεται να την ακουμπάω δεν έχω κάνει την κίνηση να την φιλήσω αλλά όσες φορές πλησίασα τόσο κοντά δεν τραβήχτηκε.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ
ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΑΤΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ