Και να σκεφτεις οτι ημουν το πιο γρηγορο σπερματοζωαριο......
Εχω σιχαθει τον εαυτο μου και την υπαρξη μου, νιωθω και μαλλον ειμαι γενετικο σφαλμα.
Νιωθω beta male, μου το ειπαν πολλοι αυτο που εχουν δει την φωτογραφια μου η με εχουν δει απο κοντα. Ακομη και η φωνη ειναι θηλυπρεπης παροτι ειμαι αντρας 100%. Οχι μονο δεν γεννηθηκα ομορφος που ξεπερνιεται αλλα γεννηθηκα και αντρας, οχι βητα, αλλα ωμεγα διαλογης που χρειαστηκε να φτασει τα 23 για να φιλησει γυναικα (και δεν θα ξαναβρω αλλη).
Δεν γεννηθηκα εξυπνος και αυτο εχει ως αντικτυπο οτι δυσκολευομαι πολυ με ολες μου τιε δραστηριοτητες, οπως στο να μαθω μια ξενη γλωσσα η να μαθω κατι σχετικα με το pc η κομη να δεσω τα γαμημενα κορδονια μου. Απορω πως περασα ιατρικη, ισως ημουν τυχερος επειδη εκεινη την χρονια διναμε μονο τεσσερα μαθηματα, αν διναμε και μαθηματικα σιγα μην περναγα.
Ειμαι σεξουαλικα ανικανος. Ναι, ντρεπομαι πολυ για αυτο και νιωθω κομπλεξ μεγαλο. Την εχω μικρη, ουτε 12 αλλα αυτο ελδεν ειναι τιποτα. Πλεον δεν μου σηκωνεται λογω των φαρμακων, ουτε ερεθισμο δεν νιωθω, δυσκολευομαι ακομη και μια φορα την εβδομαδα να αυνανιστω. Και σαν να μην εφτανε αυτο δεν μπορω και να "μπω" μεσα στο αιδοιο, το προσπαθησα δυο-τρεις φορες και απετυχα, μονο που δεν πονεσα. Τοσο omega male...
Πιστευω οτι η κοινωνια θα πρεπει να χορηγει στα φαρμακεια χαπια αυτοκτονιας για σκουπιδια η εστω μετριοτητες σαν κι εμενα για να απαλλασεται η κοινωνια απο την μιζερη υπαρξη τους.
Εάν σου αρέσει η διδασκαλία, τότε η φυσική αξίζει, γιατί η διδασκαλία είναι σχεδόν το μόνο που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα. Μη σε αποθαρρύνει το ότι δεν έλυσες κάποια άσκηση, αφού έχεις να ασχοληθείς πολύ καιρό με το αντικείμενο. Κι εγώ έχω να ανέβω πάνω σε ποδήλατο εδώ και δεκαετίες και ενώ το ποδήλατο είναι κάτι που δεν ξεχνιέται, θα πέσω σίγουρα την πρώτη φορά που θα το ξαναπροσπαθήσω. Το μόνο που χρειάζεται είναι επανάληψη και εξάσκηση.
Την ιατρική την τελείωσες; Μέχρι ποιο έτος έφτασες;
Quote:
Originally Posted by
Χάλια Μαύρα
Δεν περασα ουτε το πιο ευκολο μαθημα του πρωτου εξαμηνου μου, οχι γιατι πηγα και δεν εγραψα καλα, αλλα επειδη ειχα απελπιστει και δεν πατησα καν το ποδι μου στην εξεταστικη. Το εκανα και στις πανελληνιες αυτο στα μαθηματικα, μονο που τοτε τα μαθηματικα δεν ηταν απαραιτητα για την ιατρικη. Το εκανα και στο γυμνασιο οταν μου εκαναν μπουλινγκ και δεν πατουσα στο σχολειο και κοντεψα να μεινω απο απουσιες...
Τα μαθηματικα ηταν παντα το χειροτερο μου μαθημα ηδη απο το δημοτικο. Παιζει στο δημοτικο (πρωτη δημοτικου) να ημουν το μονο παιδι που ειχε Β στα μαθηματικα. Τα μαθηματικα τα σιχαινομαι, ειναι η αληθεια, τα θεωρω απροσωπα και βαρετα αλλα δυστυχως ειναι η γλωσσα της φυσικης και ολων των επιστημων... Στο λυκειο προτιμουσα την χημεια απο την φυσικη γιατι ειχε λιγοτερα μαθηματικα. Μου αρεσει το μπλα μπλα, η θεωρια, και οχι οι εξισωσεις η οι γραφικες παραστασεις . Το ξεχνω λοιπον για φυσικος...
Από τι είχες απελπιστεί και δεν πήγες να δώσεις;
Κοίτα να δεις που η περίπτωσή σου μου θυμίζει την περίπτωση του Αινστάιν. Κι εκείνος δεν αγαπούσε τα μαθηματικά και πίστευε πως θα αποτύγχανε στις εξετάσεις. Με τη διαφορά ότι δεν τα παράτησε ποτέ. Πάλεψε. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ, πρέπει να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια, όχι να τρέχεις μακριά. Τι είναι αυτά; Διάλεξε κάτι που να σου αρέσει και επικεντρώσου στον στόχο. Κι αν αποτύχεις αρχικά, δεν πειράζει, αντίθετα. Κατά έναν περίεργο τρόπο, εγώ όποτε αποτύγχανα κάπου, μετά γινόμουν η καλύτερη σε αυτό. Κι εμένα μου έκαναν μπούλιγκ στο δημοτικό, αλλά οι βαθμοί μου δεν έπεσαν. Πρέπει να επιμείνεις, σου λείπει η υπομονή και η επιμονή. Επηρεάζεσαι πολύ από εξωτερικούς παράγοντες, άλλαξε στάση.
https://www.washingtonpost.com/news/...o-failed-math/