Originally Posted by
giorgos panou
Ελη, εαν τα εχετε βρει και συζητηει στο να ζητε ετσι κρυφα για λιγο ολα καλα.Αν ομως ειναι δικη σου αποφαση και ο συντροφος σου δεν συμφωνει καλα θα κανεις να το ξανα σκεφτεις το θεμα, διοτις σε θεματα αγχους και ντροπης ο δικος σου νομιζω οτι εχει μεγαλυτερο προβλημα απο εσενα! αρα πρεπει να το ξανα δεις.
Θα σου πω μια προσωπικη μου εμπειρια ομοια με την δικη σου .Ειχα σχεση και υπηρξαμε πολυ ερωτευμενοι μαζι με μια κοπελα οπου ηταν παντρεμενη με 3 παιδια αλλα σε δυασταση με το συζηγο της.Η συμπεριφορα του απεναντι της ηταν αθλια! της φεροταν λες και ηταν ζωο, την κερατωναι, την προσβαλε συνεχως και γενικα απο τοτες που εκαναν το τελευταιο παιδι μεταμορφοθηκαι σε εναν αλλο ανθρωπο. Στο προσωπο μου λοιπον βρηκε ολα αυτα που ειχε ξεχασει πως υπαρχουν, την αγγαλια ,τον σεβασμο την παρεα εκτως απο το σεξ και γενικα τον ερωτα. Περνουσαμε υπεροχα! Ζουσαμε σαν ονειρο ,ηταν εποχη που ειχαν κλεισει τα σχολεια και τα παιδια της ηταν σε ενα παραθαλασσιο θερετρο , οι γονεις της ελειπαν μακρια στην επαρχια-διοτις στην Αθηνα μενουν απεναντι - και ο συζηγος της ηταν σε επαγγελματικα -γκομενικα ταξιδια στην Β.ελλαδα. Το διαζυγιο δεν ηταν ευκολο να βγει λογο του οτι υπηρχε και μια ιοκογενειακη επιχειρηση στην μεση με πολλα λεφτα,αρα ηταν μπλεγμενα τα πραγματα.Αυτη συμπαρασταση δυστυχως περα απο την αδελφη της και μια κολλητη της δεν ειχε, ο γονεις της μπορει να την αγαπουσαν αλλα της ελεγαν συνεχως πως πρεπει να παραμηνει στο "σπιτικο της" οτι ο ανδρας της θα βαλει μυαλο και πανω απο ολα οτι πρεπει να σκεφτει τα παιδια της! Βεβαια η αληθεια ηταν οτι ο πατερας της επειδη ασχολουταν και με την πολυτικη ηθελε να εχει ενα προφιλ αρκετα καθος πρεπει αρα δεν ηθελε να ακουγετε οτι η κορη του γυρναει με τον καθε ενα ,χωρησμενει με 3 παιδια . Οσο καιρο λοιπον ειμασταν μονη μας Αθηνα, εκεινο το καλοκαιρι ζησαμε ονειρικα! επειδη δεν ειχε ζησει την ανεμελια της νιοτης της εβλεπα στα ματακια της μια γυναικα 34 χρονων να ζει, να κινητε και να χερεται οπως μια 20χρονη κοπελα! Καθε σουκου πηγαιναμε αλλου, παρα το οτι δουλευαμε και οι δυο ολη την υπολοιπη ημερα ειμασταν αγγαλια! δεν αφησαμε λεπτο που να μην τοχαρουμε διοτις γνωριζε οτι δεν θα ειναι ετσι οταν ερθει το φθινοπορο. οταν ανοιξαν τα σχολεια και οταν γυρησαν οι γονεις της Αθηνα η ζωη μας αλλαξε μονο μιας, οπως δυστυχως και η συμπεριφορα της. Στην αρχη την παρεξηγουσα, αλλα οταν καταλαβα τον πολεμο οπου δεχοταν οταν ακομα και η τοτες κολητη της απ τα παιδικα της χρονια - το λεω διοτις πλεον δεν ειναι ευτηχως για αυτην δλδ- ακομα λοιπον και αυτη της ελεγε οτι ο λογος που εγω την θελω ειναι επειδη ειχε αρκετα λεφτα, επισης εκανε μια κινηση , μια επενδιτικη κινηση εκεινη την περιοδο μεταφεροντας μεγαλο χρηματικο ποσο εκτος οικογενειακης επιχειρησης και λογαριασμων, αυτο τρανταξε ολη της την οικογενεια και στο ματι του κυκλονα μπηκα εγω! ολοι ελεγαν οτι της εβαλα λογια και οτι την επιρεασα, σε συνδιασμο με το οτι εψαχνε να αγορασει ενα μεγαλο σπιτι στα νοτιοανατωλικα της Αττικης , ολα αυτα λοιπον μαζι με κατις αλλα εξοδα που ειχαμε κανει μαζι σαν διακοπες τα εψαξε και τα βρηκε ο συζηγος της.Εγινε χαμος, εβαλε να ψαξουν για εμενα και σαν βρηκαν τα προβληματα που ειχα στο μακρινο παρελθον με τον νομο ργινε νας χαμος! επειδη δεν της τα ειχα πει ολα αυτα και τα εμαθε απο αλλου φανταζεσαι το τι επακολουθησαι. Εψαξαν και εμαθαν για εμενα ,οτι ειμαι πολυτοξικομανης σε αναρωση! ετσι την απειλουσαν με τα παιδια της!
θα ειναι κακο να συζησω με 3 παιδια οπου τα 2 ειναι ηλικιας γυμνασιου! παρα το οτι το σπιτι που θα μαιναμε ηταν γυρο στα 580τ.μ.με ξεχωριστα κτυρια.
Δεχοταν ανελειτο πολεμο, το ενιωθα ! μονο η αδελφη της την στηριζαι, ολο εκλεγαι. Οταν λοιπον εισαι ερωτευμενος με καπια γυναικα, δεν μπορει να εισαι εγωιστης! ο ερωτας προς ενα προσωπο νομιζω οτι πανω απο το δικο μας "θελω" πρεπει να ειναι το καλο του ατομου που αγαπαμε! ακομα και η θυσια θα πρεπει να ειναι πραξη αγαπης.Αυτο λοιπον και εκανα, αυτο που κανω παντα! θυσιασα λοιπον τα δικα μου θελω! το να τηνεχω διπλα μου, στην αγγαλια μου, να ζω μαζι της , με το ομορφο κορμακι της για το καλο το δικο της και των παιδιων της! Αυτο για μενα σημαινει αγαπη! χεστηκα για τα λεφτα, για τις βιλες ,τις πισηνες, τα αμαξια! ξερω πολυ καλα οτι αλλος στην θεση μου θα εκανε το αντιθετο εξαλλου πολλοι με ειπαν βλακα , οτι εχασα ευκερια ζωης και τετοια, οτι σημερα ζω με πειδομα και θα μπορουσα να ειμουν στην σπιταρονα παραθαλασσια, μου τα κοπανανε ακομα μερικοι! αλλα δεν με αγγιζουν! ξερω οτι εκανα το σωστο , αυτος ειμαι και ετσι θα "φυγω"
Θα μου πεις γιατι στα γραφω ολα αυτα Ελη, στα αναφερω για δυο λογους.Πρωτα απο ολα για να καταλαβεις οτι ο συντροφος σου ενδεχεται να βιωνει μεγαλο πολεμο απο πολλες μεριες και να μην στα λεει για να μην σε αγχωνει ,αρα να τον δικαιολογεις και να τον συγχωρεις πιο ευκολα σαν ειναι καμια φορα λιγο νευριασμενος και δευτερον για να δειξω ποσο στιγνη , ποσο σκλυρη και κακη μπορει να γινουν οι ανθρωποι γυρο μας, επεμβαινωντας ακομα και στα πιο προσωπικα μας θεματα!