Τι να κάνω με τον κολλητό μου;
Είμαι άνδρας 40 ετών.
Με τον φίλο μου κάνουνε παρέα τα τελευταία 10 χρόνια.
Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά.
Από πέρυσι άρχισε να γίνεται σιγά σιγά πιο λεπτομερής σχετικά με την σεξουαλικη του ζωή. (πως το κάνει με τη γυναίκα του, το βοηθήματα χρησιμοποιεί, τι να αγοράσει κλπ)
Μπήκα και εγώ στο τριπακι και ανοιχτηκα (σημειωτέον έχω προηγούμενες εμπειρίες με άντρες πριν παντρευτώ).
Άρχισα και εγώ να του λέω τι κάνω, πως το κάνω.
Με τα λίγα με τα πολλά σχεδόν οπότε το κάνουμε μετά το συζητάμε. Και οκ μέχρι εδώ κουβέντα να γίνεται να περνάει η ώρα να φτιάχνει και η διάθεση.
Κάποια στιγμή μου έδειξε φωτογραφίες από το πουλί του όταν είναι σηκωμένο (του έδειξα και εγώ)
Εκεί άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις.
Έπειτα από μερικούς μήνες μόνο κουβέντας μου πρότεινε να δούμε πορνο. Και όντως βρεθήκαμε στο μαγαζί του και είδαμε αρκετό πορνο και απλά σχολίαζαμε (ωραία φάση και από μόνη της)
Μέχρι στιγμής εγώ δεν του ειχα προτείνει τπτ γιατί τον είχα στο μυαλό μου ως str8. Κάποια στιγμή όμως σε μια κουβέντα που είχαμε του είπα ότι τον έχει μεγαλύτερο και εγω μικρότερο και αφού τον έβγαλα έξω μέρα από λίγο τον έβγαλε και αυτός. (αλλά τπτ παραπάνω)
Από εκείνη τη στιγμή μου μπήκαν ιδέες. Όχι για σεξ και τπτ πίπες κλπ αλλά για πιο απλά πράγματα. Καυλοκουβεντα και μαλακία παρέα. Ο καθένας το δικό του αντε και το πολύ πολύ να τον πιάσει ο ένας του άλλου (που δεν με καίει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν με χαλάει κιόλας)
Το πρόβλημα είναι πως όταν του το πρότεινα, ψιλοκοκκινησε και μου είπε ότι ντρέπεται να τον παίξει μπροστά σε άλλους.
Απο την άλλη πιστεύω (από αυτά που μου χει δείξει) ότι θα γούσταρε μεν αλλά το φοβάται μη και καλά απατήσει τη Γυναίκα του με αυτό τον τρόπο. Επίσης έχει κάποια θέματα στυτικα και μπορεί να νιώθει άβολα πχ αν δεν του σηκωθεί εντελώς.
Εγω θα ήθελα να γίνει κάτι (έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς Σχετικά με την γυναίκα μου, Αλλά εφόσον δεν θα υπάρξει σεξ είμαι πιο χαλαρός)
Ο λόγος που το θέλω να γίνει κάτι είναι γιατί μου έχει μείνει σαν απωθημένο η ομαδική μαλακία (που δεν είχα την ευκαιρία σαν έφηβος) και επίσης επειδή δεν έχω δει ποτέ ενα μεγάλο πουλί από κοντά σηκωμένο.
Δεν θέλω ούτε να προχωρήσει το θέμα ούτε μου λείπει κάτι γιατί τα έχω ζήσει και με αφήνουν σχεδόν αδιάφορο (σεξ δλδ η σχέση με άντρα)
Εσείς τι πιστεύετε;
Υπάρχει κάτι να κάνω για να τον βγάλω από την άβολη θέση;