Quote:
Originally posted by Sofia
Η Arsi ειναι ενα μελος με απο οτι βλεπω 746 μηνυματα. Απο την σταθερη σχετικα παρουσια μου σ αυτο το φορου, εχω δει να ανοιγει θεματα σπανιως...Σε ολα εχω βρει κατι κοινο: διαθεση για μια καταγραφη μιας πιο εσωτερικης αληθειας της, κατι σαν ημερολογιο...Μαλιστα σε καποια αισθανθηκα οτι δεν εχω δικαιωμα να ακουμπησω πολυ, τοσο ευθραυστα μου φανηκαν τα λογια αυτα...
Βρισκω τουλάχιστον ατυχη την επιθεση και στο συγκεκριμενο θεμα που το βρισκω ξεχωριστο κ διαφορετικο, κ στο προσωπο της Αrsi επισης.
Εχοντας μια παρουσια εδω περιπου τρια χρονια κ εχοντας διαβασει θεματα για ποδοφιλους, προσωπικες λεπτομερειες, ανευ ουσιας, κουτσομπολια, υποθεσεις αγαπημενων σηριαλ, αλληλοβρισιδια, ειρωνιες, ακομα κ ΑΠΕΙΛΕΣ ακομα κ να βγαινουν στη φορα δημοσια u2u, βρισκω παραλογο κ αποριας αξιο πώς ΤΕΤΟΙΟ θεμα πεφτει στην πυρρα!
Σε οτι αφορα για αξιολογα μελη που εχουν φυγει, δεν απορω γιατι ο καθενας δεν εχει την ιδια αναγκη να συνομιλει μεσα απο δω. Παντως σιγουρα πολλα απο τα αξιολογα μελη που εφυγαν θα προβληματιζονταν στο συγκεκριμενο θεμα, παρα θα το χλευαζαν. Κ ευτυχως το forum ανατροφοδοτειται κ με αλλα νεοτερα αξιολογα...
Πριν βγαλουμε τοσο ευκολα το συμπερασμα για το ποιος θελει να κανει chat, ας δουμε το πώς μιλαει κ συμπεριφερεται στα αλλα μελη κ μετα ας το πεταξουμε κ σαν \"κατηγορια\".
Κ στην τελικη μακαρι τα chat να εχουν παντα χωρο για την αναπτυξη τετοιων θεματων. Αλλωστε η συμμετοχη ειναι απολυτως προαιρετικη!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ