Βρήκα τον παιδικό μου έρωτα, μετά από 18 χρόνια
Γεια σας! Καλώς σας βρήκα στο φόρουμ. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου... Όπως λέει και ο τίτλος, βρήκα τον παιδικό μου έρωτα μετά από πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια, τον είχα βρει και νωρίτερα, αλλά ποτέ δεν είχα κάνει το βήμα να του μιλήσω. Μου μίλησε αυτός, λοιπόν... Μένει εξωτερικό κι εγώ Ελλάδα. Αυτό ήταν το πρώτο αρνητικό γιατί θέλαμε τόσο πολύ να βρεθούμε, αλλά λόγω της κατάστασης δεν μπορούσα να πάω. Ξεκίνησε, λοιπόν, μια επικοινωνία πολύ έντονη και καθημερινή με μηνύματα, βιντεοκλήσεις, φλερτ έντονο και αναπόληση του παρελθόντος. Εγώ είχα πέσει στα πατώματα, έκανα όνειρα πως θα τον δω κάποια στιγμή και θα πέσω στην αγκαλιά του... Ας ήταν και για μια φορά, μου έφτανε. Όσο θερμά ξεκίνησε η επικοινωνία, τόσο ψυχρά έληξε μετά από 5 εβδομάδες.... ήδη, στο ενδιάμεσο μαλώναμε καθώς μου έκανε πολλές φορές παράπονα, και από την αρχή κιόλας, ότι αισθανόταν αδιαφορία, ότι με ήθελε πολύ αλλά δεν άντεχε που ήμασταν μακριά, εγώ φουλ παρορμητική. Όταν δε μου έγραφε κανά δυο μέρες του έστελνα μηνύματα γεμάτα με ένταση και τον ρωτούσα τι συμβαίνει και πάει λέγοντας... Κάποια στιγμή, διακόψαμε μετά από ένα ξέσπασμά μου, εφόσον έβλεπα πως μου απαντούσε μονολεκτικά και, πάνω που πήγα να τον ξεχάσω, εμφανίζεται ξαφνικά. Αρχίζει πάλι καθημερινη επικοινωνία για τρεις μέρες όπου μου έλεγε πόσο με θέλει και να πάω εκεί, αλλά εγώ του έλεγα δεν μπορώ να φύγω έτσι στα καλά καθούμενα και να έρθω εκεί να μείνω σπίτι σου. Γιατί αυτό μου πρότεινε κι εκεί μάλλον ξενέρωσε. Άρχισε να αραιώνει, του έστελνα καληνύχτα και μου απαντούσε μετά από πέντε ώρες, δεν έστελνε εκείνος μηνύματα και μια μέρα του είπα τέλος, κουράστηκα... Μου είπε οκ και έπαθα σοκ που απάντησε τόσο εύκολα. Προφανώς, είχε βρει άλλη, αλλά όταν τον ρωτούσα έλεγε τάχα πως, αν συμβεί κάτι θα μου το πει... Τον γούσταρα πολύ και αυτός, αφού με γέμισε ελπίδες, στο τέλος με άφησε στα κρύα του λουτρού... Έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω και ακόμη τον σκέφτομαι... Θέλω πολύ να τον ξαναπροσεγγίσω, αλλά την τελευταία φορά, δεν απάντησε μιας και τον είχα διαγράψει κιόλας.... Είχε απαντήσει νωρίτερα μόνο λέγοντάς μου ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε ένα δεν έρθω εκεί ποτέ έστω και για βόλτα... Τι πήγε λάθος; Πώς να το χειριστώ τώρα; Υπάρχει περίπτωση να με εκδικήθηκε επειδή, στο δημοτικό, πριν χωριστούμε, με κυνηγούσε και εγώ δεν ανταποκρινόμουν σε κάποια φάση, καθώς έπρεπε να ξεκόψω αναγκαστικά; Μήπως είχε απωθημένα από την απόρριψή μου; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.