Τελικά, προσπαθούμε ακόμη και δεν.. και νιώθω άσχημα πλέον, έχω αγχωθεί τρομερά.. προχθές ήρθε μόνος του με άρπαξε κι ενώ ήθελε πολύ ήταν η πρώτη φορά που δεν σηκώθηκε καν! ΑΥτό δεν έχει συμβεί ξανά εδώ και πολύ καιρό. Ένιωσε κ ο ίδιος πάρα πολύ άσχημα γιατί δεν κάναμε τίποτα τελικά.. ενώ άλλες φορές τουλάχιστον γινόταν. Νομίζω έχει αγχωθεί κ αυτός πάρα πολύ γιατί ενώ προσπαθεί να χαλαρώνει κ μένα που του λέω ότι έχουμε θέμα και αν τραβήξει κ άλλο αυτό θα με χωρίσει κλπ (ανασφάλεια), το συζητάμε κάθε μέρα κ μετά από αυτό το τελευταίο συμβάν εκει που προσπαθούσα να τον ηρεμήσω ότι εντάξει δεν έγινε κ κάτι μια φορά να μη σηκωθεί, μου είπε ότι όπως το πάμε ''καταστρεφόμαστε σεξουαλικά'' κι ενώ μετά μου είπε ότι ήταν υπερβολικός στη δήλωσή του αυτή, ξ'ερω ότι για να το είπε το πιστεύει ή το φοβάται. Πλέον φοβόμαστε να κάνουμε σεξ. Εγώ δε, στα ίδια. Λίμνη Πλαστήρα. Και σκεφτόμουν, να πάμε σε κάποιο ψυχολόγο - σεξολόγο; να δοκιμάσει κάποιο φυτικό χάπι; κι εδώ ήθελα να σε ρωτήσω, είδα σε παλιο ποστ που είχες γράψει για αυτό το θέμα... Μπορείς να μου πεις ποιο είναι με χωρίς παρενέργειες; έχουν άμεσο και σίγουρο αποτέλεσμα; επίσης, δρουν τα φυτικά σκευάσματα αμέσως ή θέλουν κάτι σαν θεραπεία; έψαξα λίγο βρήκα πολλά, τύπου Netra κλπ αλλά δεν ξέρω ποιο να του προτείνω... αν του προτείνω κάτι εγώ θα δεχτεί να δοκιμάσει, μόνος του δεν πρόκειται να ψάξει ποτέ.
Και θέλουμε να τα καταφέρουμε μερικές φορές να αναθαρρήσουμε αν με καταλαβαίνεις..
Το ποστ που λέω είναι αυτό
https://forum.psychology.gr/threads/...PqSqVucDRD-Qxg