Καλησπέρα σας.ειμαι 40 ετών από Θεσσαλονίκη και διατηρώ 1 χρόνο τώρα μια "σχέση" εξωσυζυγική κάτι το οποίο δεν με κάνει περήφανο αλλά δε μπορώ και να το σταματήσω.η κοπέλα είναι αρκετά μικρότερη 24 ετών.και δεν είναι Ελληνίδα ούτε μένει Ελλάδα. Πήγα στη χώρα της και όλα πήγαν καλά.η επιστροφή σπίτι με έχει ξενερώσει όπως φαντάζεστε περασα 7 μέρες ανανέωσης σε ξένη χώρα με μια κοπέλα .δε ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια.το πρόβλημα μου είναι ότι μερικά χρόνια και κυρίως τώρα δε δίνω σημασία στην γυναικα μου .δεν έχουμε παιδιά αλλά δεν αλλάζει κάτι αυτό πιστεύω.απλα είμαι εντελώς άλλου όλο αυτόν τον καιρό και νιώθω άσχημα συγχρόνως που το κάνω όλο αυτό.δε θα τελείωνα αυτόν τον γάμο για μια άλλη κοπέλα πιστεύω.το κακό είναι ότι νιώθω καλύτερα μόνος ισως σε οτιδήποτε κάνω και γενικά το νιώθω αυτό πολύ πριν γνωρίσω την άλλη κοπέλα.η γυναίκα μου φυσικά και εκείνη πλέον σίγουρα έχει τις υποψίες της και με το δίκιο της.νιωθω άσχημα απέναντι της.πιο πολύ θέλω να καταλάβω τι θέλω για εμένα περισσότερο.να χωρίσω να μείνω μόνος η το φοβάμαι?η εξωσυζυγική σχεση με επηρέασε?η όλα μαζι?Επίσης νομίζω ότι με το που πάτησα τα 40 με έχει πάρει και λίγο από κάτω και τα κάνω όλα αυτά ίσως και από ανασφάλεια η κριση ηλικίας αν μπορώ να το θέσω ετσι.ευχαριστω