Παιδια και προχθες και σημερα κρηση πανικου.Και πριν μια ε=βδομαδα τα ιδια.δλδ τι σκατα περνω τα φαρμακα?με εχει γονατησει το ριμαδι.οκ τα εχω κανει ολα .εχω αποδεκτη οτι πασχω απο διαταραχη πανικου κ οτι δεν θα πεθανω ουτε θα τρελλαθω.Εχω βρει δουλεια,κανω γυμναστικη,εχω παρεες περναω υπεροχα.Μπορειτε να μου πειτε γιατι συνεχιζει να με χτυπαει ανελειτα αυτος ο διαολο δαιμονας?Πηγα να κοιμηθω η αμοιρη και αμεσως ετρεξα τουαλτε και αδιασα το εντερο μου,προσπαθησα να κσαπλοσω ,.με επιασε τρομερη δυσπνια η καρδια μ χτυπαγε γρηγορα και συνατα.Δηλαδι τι αλλο πρεπει να κανω για να ζησω επιτελους να ανθρωπος και εγω?Και τι δεν θα εδινα για την ζωη π ειχα πριν με βρει αυτο το πραγμα.Η γιατρος μ ειπε να περνω ζανξ σε πολυ δυσκολες στιγμες.Πανω π το ελατωσα και το εκοψασε 20 μερες και λιγοτερο παλυ πηρα πριν λιγο.ε δεν γινοταν αλλιως.ενιωθα σαν να επαθα και νευρικο κλονισμο μαζι.μου ερχοταν να τεντοθω μεχρι να διαλισω.ελεος!!!!αν ειναι δυνατον.τι εχω κανει να υποφερω τοσο?σκοτωσα κανεναν,τι?εχω αρχισει κ απελπιζομαι πραγματικα.ΑΙΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΓΙΑ ΚΡΗΣΕΙΣ!!