Διακοπή αντικαταθλιπτικων
Παιδιά πως νιώθετε μετα την διακοπή την αντικαταθλιπτικων; Αναφέρομαι σε ένα δυο μήνες μετά. Δυστυχώς νιώθω ολα τα συμπτώματα μα επιστρέφουν. Δυσφορία, τρομερή κόπωση, αίσθημα παλμών, ζαλαδες, δυσπνοια κτλ. Με βοήθησαν πολύ πέρυσι που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από κρεβάτι λόγω εκτακτων και ταχυκαρδιων. Και εδώ και 2 εβδομάδες νιωθω πραγματικά πολύ χάλια και σκέφτομαι σοβαρά να τα ξεκινήσω παλι παρα τις παρενέργειες τους. Τα σταμάτησα σταδιακά εντός ένα μήνα με καθοδήγηση γιατρού...
Τα έκοψα σε πανω απο ενα χρονο
Εγω τα επαιρνα 11 χρονια και τα έκοψα με την βοηθεια ενός γκρουπ στο φβ παρα πολυ σιγά μετρώντας τις μπιλιτσες μεσα στην κάψουλα.
Δεν μπορω να πω οτι ημουν καλα ομως καλυτερα απο τωρα. Περασα covid και ειμαι ακομη χαλια. Εχω και ειχα προβλημα με πονοκεφάλους απο τον σβέρκο, τωρα ειναι καθημερινό. Το στομάχι μου με σφίγγει, με ποναει λιγο, μου ερχεται πολυ χαλια. Σκεφτομαι να τα αρχίσω παλι κι εγω, δεν μπορω αλλο να ειμαι ετσι. Ολο μούδιασμα τα εχω εδω κι εκει, πόνους σε ολο το σώμα ή και σε συγκεκριμένα σημεία, με πιανει κατάθλιψη με αυτη τη δυσφορία. Μην ανησυχεις δεν θα πάθεις τιποτα, ομως ξερω οι ενοχλήσεις ειναι τοσο έντονες που πεθαίνουμε μεσα μας σιγά σιγά. Και κανενας δεν καταλαβαίνει.