ο ανθρωπος μπορει να κανει το μεγαλυτερο καλο και το μεγαλυτερο κακο
γυναικα στα 31-αντρας στα 35
1.5 χρονος σχεση -
εμεινα εγκυος στον πρωτο μηνα γνωριμιας μας, πολυ νωρις για κατι τετοιο αναγκαστικα δεν προχωρησε
ερωτας, αγαπη, ηταν τελειος, ο αντρας που ολες οι γυναικες θα ηθελαν διπλα τους, εφταιξα.. πληγωθηκε και με αφησε
περιπου 1 χρονος διακοπη -
5μηνες επανασυνδεσης -
την επιδιωξα, γυρισα μετανιωμενη, δεν μπορουσα να προχωρησω μπροστα αλλου, ηθελα να ξαναζησω ευτυχισμενες στιγμες αλλα εκεινος δεν ειχε, ειχε χάσει την εμπιστοσυνη του, προσπαθησα..
εμεινα πάλι εγκυος (δεν το εκανα μονη μου, επανειλημενες φορες δεν ''εφευγε''..)
τωρα ηταν κατι που το ηθελα, το αισθανομαι μεσα μου πια, νομιζα οτι ηταν ο ανθρωπος αυτος
δεν του το ειπα αλλά του εβαλα το ηπερηχογραφημα στην τσαντα του ειπα να το κοιταξει μονος του να το σκεφτει μια μερα και μετα να μιλησουμε
κι αυτο γιατι το ειχαμε συζητησει γενικα και ειχε εκφρασει οτι δεν ηταν η καταλληλοτερη εποχη λογω οικονομικων
περναει μια βδομαδα απουσιας και ουτε τηλεφωνο
ο χρονος με πιεζε.. επρεπε να αποφασισω..
παω πρωι σπιτι του και τον βρισκω να γυρναει με μπαγκαζια απο ταξιδακι με μια αλλη
αρχικα ειχα πληγωθει απτην αδιαφορια και την αναισθησια των τοσων κενων ημερων
αλλα οταν ειδα οτι ηταν και με αλλη με επιασε θυμος (βαριες κουβεντες ακουστηκαν)
αναγκάστηκα να το ριξω το ιδιο πρωινο..
''δεν μουχεις φερθει κ καλυτερα''
μονο μια γυναικα θα με καταλαβει
υπαρχει καποιος αντρας να μπορει να αισθανθει πως αισθανεται μια γυναικα σαυτην την περιπτωση;
υπαρχει κατι χειροτερο απαυτο που εκανε εκεινος;
εγω δεν τον αφησα εγκυο παρατημενο μονο του 6 μερες και 6 νυχτες και να παω με εναν αλλο που;ταξιδακι;να σκεφτω;τι;αν θελω να γινω γονιος;αν με καλυπτει αυτη η σχεση;με τον αλλο διπλα;
ποσο ευθυνοφοβος ανωριμος και καθολου αντρας μπορει να γινει καποιος
ποσο προκαλεσα εγω αυτη τη συμπεριφορα
ποσο εξιδανικευουμε καποιον
ποσο ο ίδιος ανθρωπος τελικα μπορει να κανει το μεγαλυτερο καλο και το μεγαλυτερο κακο