Quote:
Originally posted by sunset
και εχω να πω πολλα..και θα καταλαβετε και ετσι καποια αλλα που εχω γραψει..εγω ημουν παντα ηρεμη γενικα αλλα με καποια ξεσπασματα νευρικοτητας οπως ολοι ας πουμε...πριν καποια χρονια γνωρισα τον ανθρωπο της ζωης μου ..με γνωρισε ετσι..ομως με τον καιρο αρχισα να γινομαι πολυ δυναμικη δεν ξερω αν ειμαι διχασμενη πρ.συμφωνα με εσας και εκανα καποια πραγματα ψιλοασχετα για τα παλια μου δεδομενα....ο δικος μ το βλεπε και αφου αγαπιομαστε μου λεει ολα κ φυσικα..καποια στιγμη γνωρισα την πρωην του εγω την εψαξα και φυσικα δεν το βαλα κατω μιλοουσα μαζι της μσν οχι εκεινος γιατι ηθελα να εχω επαφη κουλο εεε?και εκεινη πολυ πολυ δυναμικη....καποια στιγμη το εστειλε μαιλ γιοα το πως απαντησα σε κατι και οτι τον δουλευω φυσικα κι γενικα γιναν καποια πραγματα του στυλ δεν αντεδρασα συμφωνα με αυτο που ειμαι αλλα οπως ημνουν πιο παλια και αυτο εγινε απλα απο αγχος και αλλα πραματα και θεωρησε ο δικος μου οτι τον δουλεω και φυσικο ειναι.. δεν θα χωρισουμε θα πεθανουμε εχουμε μια ιδιατερη σχεση απλα επαθε σοκ ...φυσικο κιολας αλλα μου λεει οτι να ρωτησω ειδικο μηπβς νομιζω ειμαι κατι αλλο απο αυτο που ειμαι ..εγω απλα θελω να βγαλω και αλλα που εχω μεσα μ δεν τ εχω καταφερει ακομα οπως πολλοι κιολας και το βλεπει ετσι αλλα εγω δεν θελω να αρχισω τις ηττοπαθειες αααα τωρα ειμαι το φλωρακι θα μαι ετσι ευχαραιστω που διαβασατε ολο αυτο εβγαλα αρκετα..
σαν....σόρι, μπορεί εσύ να είσαι φορτισμένη ή εγώ να έχω λαλήσει στη δουλειά, αλλά το μόνο που κατάλαβα είναι πως μίλαγες με την πρώην του, (στο λάκκο με τα φίδια δηλαδή), και πως εκείνη του είπε πως εσύ υποκρίνεσαι απέναντι του και δείχνεις μια άλλη απ\' αυτό που είσαι?