Quote:
Originally posted by antara
Ρε παιδιά μην πανικοβάλλετε την chrissy!!!!
γλυκιά μου
1ον : αν σε πονούσε η καρδιά σου θα πήγαινες σε ορθοπεδικό;; μα γιατί τις παίρνουν τις ρημάδες τις ειδικότητες βρε;; ψυχιατρούλης για θεραπεία και φαρμακάκια. ραντεβουδάκι ΑΜΕΣΑ!
20ν : μίλησε στον άντρα σου γι αυτά που νιώθεις και αν σου πει \"είναι βλακείες , φαντασιώσεις κλπ, δεν χρειάζονται φάρμακα, μόνη σου θα το ξεπεράσεις\" πες του ότι τον κατανοείς που δε σε καταλαβαίνει αφού τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζουν μόνο οι ευφυείς άνθρωποι.
3ον: ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ...ακόμη και αν παίρνεις χάπια...άσε τι λένε .φυσικά και το ιδανικό είναι να αποφεύγεις τελείως το αλκοόλ...αλλά άνθρωποι είμαστε , όλο και κάπου θα βρεθούμε. ένα ποτηράκι πού και που δεν είναι και το τέλος του κόσμου. ( εγώ δηλαδή που πίνω και στα 10 χρόνια που παίρνω φάρμακα, έπρεπε να ήμουν φάντασμα τώρα!) . ειδικά το ζάναξ θέλει προσοχή με το αλκοόλ , αλλά αν πιεις το βράδυ που θα βγεις ενα ποτηρι κρασι ή καμια μπύρα -δεν στο συνιστώ - αλλά ΑΝ , εκ πείρα ςσου λέω ότι δεν είδα καμία διαφορά. όσο για τις ταχυπαλμίες σου μάλλον από άγχος ήταν εκτός αν κατέβασες κανα μπουκάλι, που δεν το νομίζω εε;;
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ΜΗ ΜΑΣΑΣ..!