Καταθλιψη μετα τον χωρισμο
Καλημερα σας....
Ηθελα να σας πω την ιστορια μου και αν μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες.
Εχω χωρισει μετα απο 2,5 χρονια σχεσης. Πριν χωρισω ομως δεν ενιοθα ικανοποιημενη με τον εαυτο μου , απο αποψη δουλειας, οικογενειας, σχεσης.. Νοιωθω πως τα χρονια περνανε και δεν εχω καταφερει τιποτα στη ζωη μου. Θα θελα να εχω οικογενεια , παιδια, συζυγο.. ολα αυτα τα πραγματα που εχουν τοσοι ανθρωποι.
Αντιθετα ενιωθα αχρηστη και αποτυχημενη. Με ολα αυτα ηρθε και ο χωρισμος μου απο την σχεση μου. Μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει ποσα σημαινε για μενα. Ηρθε περιεργα στη ζωη μου , και νομιζα πως θα ειμαστε για πολυ καιρο μαζι.
Υστερα απο εναν χαζο καυγα μας του ειπα χωριζουμε, και την επομενη στιγμη το ειχα μετανοιωσει κιολας, γιατι το ειπα μες στα νευρα μου, και ζητησα και να με συγχωρεσει. Δεν με συγχωρεσε. Αντιθετα εγινε πολυ παγωμενος και δεν νοιαζοταν καθολου για εμενα. Εκλεγα συνεχεια, και ενιωθα πως βουλιαζα ολο και πιο πολυ στην μελαγχολια μου.
Εχουμε συναντηθει αλλες 3 φορες απο τοτε, εγω τον αγαπω αλλα δεν θελει σχεση. Και καθε φορα υστερα που τον βλεπω ειμαι χειροτερα, γιατι νιωθω πως ειναι μια μονομερης αγαπη.
Το αποκρυφωμα ηταν προχτες, γιατι με ειδε η μητερα μου να κλαιω για αυτον , και με εβαλε με το ζορι να κλεισω ραντεβου με ψυχολογο και πως δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτη η κατασταση.
Με εχουν πιασει ημικρανιες, δεν εχω ορεξη να τρωω, ουτε να βγενω, και δεν εχω και ατομα να μιλησω. Αυτο μου λειπει πιο πολυ η παρεα και να εχω καποιο ατομο διπλα μου.