Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by panikoula
.δεν ξερω πως ηρθαμε σε αυτο το σημειο αλλα απο την στιγμη π αρχηζε πραγματικα να με σκιλοβριζει εγω τον θελω σαν τρελλη.ειναι κουκλος τον εβλεπα ψαμ καθε μερα.τετιον αντρα δεν πυστευα ποτε οτι θα εχω.τελικα πυστεω οτι εχω προβλημα.κατι κανω κατι λεω π κανει τους αντρες ενω στην αρχη με θελουν τρελλα μετα να με σιχενονται ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανω?τεσπα μ ειπε να μην τον ξαναενοχλησω ποτε κλπ ,εγω ομως τον σκευτομαι πολυ κ τον θελω.δλδ η εγω εχω σοβαρο προβλημα η ολοι οι αντρες εχουν παθει μαλακιση εγκεφαλου.
Πανικούλα, Απο ότι κατάλαβα, κάτι μέσα σου, θέλει την βρώμικη και υποτιμητική συμπεριφορά απο τον άντρα.
Οκ, βίτσιο και καπέλο σου.
ΑΛΛΑ....
Εϊναι άλλο να έχετε συμφνωνήσει έστω και χωρίς λόγια, να έχετε ρόλους εξουσίας και υποταγής μεταξύ σας,
κι άλλο ο άλλος, χωρίς να σε ξέρει, να σου φέρεται υποτιμητικά.
Πιστεύω δηλ οτι πρέπει να του κάνεις σαφές, οτι μπορεί να κάνετε dirty talking για να περνατε καλά, μπορεί στο κρεβάτι να έχετε διάφορους ρόλους, αλλά μέχρι εκεί. Κατα τα άλλα, ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Στα λέω αυτά, γιατί βλέπω ( μπορεί να κάνω και λάθος) οτι θέλεις να χωρέσεις το σεξουαλικό σου κομμάτι μέσα σε μια σχέση με σεβασμό και κατανόηση και οι ορμές και ιδιαίτερες ορέξεις που εμπεριέχει ( το σεξουαλικό σου στοιχέιο) μοιάζεουν φαινομενικά να συγκρούονται με τις έννοιες της δεσμευσης και του σεβασμού.
Ενα καλό ξεκαθάρισμα του τί θέλεις και πως να το εξωτερικεύεις είναι απαραίτητο πιστεύω...
Απο πιό σημείο και μετά άρχισε να σε γράφει?