Σημερα νιωθω περιεργα πραγμα π σημενει οτι μαλλον θα με πιασει καμια κρισουλα.Το εχω αποφασισει οτι δεν θα παρω ζαναξ.Θα το παλεψω!!!!!Δεν θα με νικησει!!1,5 xrono εχω φτυσει αιμα με αυτο το ριμαδι.δεν το αντεχω αλλο πια.θα το ξερηζοσω απο μεσα μου.
Printable View
Σημερα νιωθω περιεργα πραγμα π σημενει οτι μαλλον θα με πιασει καμια κρισουλα.Το εχω αποφασισει οτι δεν θα παρω ζαναξ.Θα το παλεψω!!!!!Δεν θα με νικησει!!1,5 xrono εχω φτυσει αιμα με αυτο το ριμαδι.δεν το αντεχω αλλο πια.θα το ξερηζοσω απο μεσα μου.
Δεν έχω καταλάβει κάτι. Τα ξαναξ τι είναι? κουφετάκια? Δηλαδή σου έχει δώσει κάποιος γιατρός οδηγίες να τα παίρνεις όταν δεν αισθάνεσαι καλά? Εμένα μου έχει κάνει καλό να ακολουθώ την θεραπεία μου βασιζόμενη στην πειθαρχία. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτά τα ξαναξ...
να μην παλεψεις τιποτε.χαλαρωσε οσο μπορεις κι οτι γινει.
το ξερεις οτι δεν προκειται να παθεις τπτ σοβαρο,απλα αν συμβει θα ταλαιπωρηθεις.
απλα ταλαιπορουμε πολυ καιρο.κουραστικα.ειναι κριμα απο τον θεο δεν εχω βλαψει κανεναν.βινς ειναι κατι σαν ηρεμιστικα χαλαρονουν τους μυες και το σωμα κ το μυαλο.ας πουμε οταν εχω κρηση σφυγγονται τοσο οι μυες μ π δεν αφηνουν τα πνευμονια μ να ανασανω και εχω δυσπνια.
βινς σου ευχομαι ποτε μην σε πιασει κρηση πανικου.δεν μπορεις καν να φανταστεις τι φρικη ειναι
φυσικα και δεν εχεις βλαψει κανεναν,ουτε εχει να κανει με τον θεο,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
ειναι κατι που μπορει να τυχει σε οποιονδηποτε κι απλα ετυχε σε σενα.
ειναι λογικο να σε εχει κουρασει.
ισως φυγει οπως ηρθε,καποτε
εσυ προσπαθησε να μη θυμωνεις γι αυτο και να μη του εναντιωνεσαι.
προσπαθησε να αδιαφορεις οταν μπορεις.
ναι αυτο πυστευω οτι τελικα πρεπει να κανω,να αδιαφορω για τα συμπτωματα οπως και να ειναι.αφου δεν εχω παεθ κατι σοβαρο απο αυτα.
Ξέρω άλλες φρίκες...Quote:
Originally posted by panikoula
βινς σου ευχομαι ποτε μην σε πιασει κρηση πανικου.δεν μπορεις καν να φανταστεις τι φρικη ειναι
μακαρι να ειχα ψευδεσθησεις να ακουγα ανηπαρκτες φωνες παρα αυτο το πραγμα π με κανει να τρεμω απο φοβο.Quote:
Originally posted by vince
Δηλαδή νομίζεις πως με τις ψευδαισθήσεις δεν φοβάσαι?Quote:
μακαρι να ειχα ψευδεσθησεις να ακουγα ανηπαρκτες φωνες παρα αυτο το πραγμα π με κανει να τρεμω απο φοβο.Quote:
Originally posted by vince
φοβασαι αλλαοχι ετσι πυστευω.αυτος π νιωθω ειναι ενας βαθυς εσωτερικος φοβος π βγενει απο τα τρισβαθα του ειναι μου δλδ βγενει απο εμενα την ιδια.εγω ξερεις τη ωρα θα κοιμηθω παλι σημερα?κατα της 3 γιατι νιωθω ετημη να διαλισω.
πανικούλα πρόσεχε τί εύχεσαι πουλάκι μου!
συμφωνώ απόλυτα με ρεμεντυ
τρωω στη μαπα 10 χρόνια τις κρίσεις αλλα΄μην τρελενεσαι!
παίρνε κανα ζαναξ αν δεν την παλεύεις καθόλου
και μην θυμώνεις τόσο , να το παλεύεις..γιατί παλεύεις με τον εαυτό σου..δεν είνα κάποιου ξένου οι κρίσεις..εσύ τις προκαλείς! αποδέξου τς και αστες να κάνουν τη δουλειά τους που για κάποιο λόγο την κάνουν!
πάρε ένα βιβλίο \"οι παγίδες της ευτυχίας\"
δε θα σε γιατρέψει αλλά ίσως τις δεις με άλλο μάτι και καταλάβεις ότι δεν μπορείς ούτε να τις ελέγξεις όύτε να τις παλέψεις. είναι κομμάτι σου και αποδέξου το , όσο και αν σε πονάει!
περνω ζαναξ ενα μηνα τωρα απο μονη!!θα παθω εθισμο στο τελος.δλδ μονο με αυτα θα κομαμαι σαν ανθρωπος?καθε βραδι με πιανει κρηση.
όταν λες από μόνη τα συνταγογράφησες στον εαυτό σου ;; ποιός γιατρός σου τα έδωσε για να κοιμάσαι; δεν είναι υπνωτικά , είναι αγχολυτικά και συνήθως παίρνονται το πρωι! και εν πάσει περιπτώσει εγώ δηλ που παιρνω σχεδον δυο χρονια πρεπει να ειμαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΖΑΝΚΙ! στο ενδιάμεσο τα είχα κόψει ήδη σταδιακά χωρίς συμπτωματα εξάρτησης.
τελος:
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ , ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΑΣΙΚΑ ΧΑΠΙΑ!
DOES NOT WORK LIKE THIS !!
http://web4health.info/el/answers/bio-alpr-dosa.htm
* Η αλπραζολάμη προκαλεί έξη.Μπορεί να προκαλέσει φυσική και ψυχολογική εξάρτηση.Δεν πρέπει να λαμβάνετε μεγαλύτερη ποσότητα του φαρμάκου αυτού ή για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια απ\'ότι σας συνέστησε ο γιατρός σας. Συμπτώματα απόσυρσης μπορεί να παρουσιαστούν αν η αλπραζολάμη διακοπεί ξαφνικά μετά από συνεχή χρήση κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.Ο γιατρός σας μπορεί να σας συστήσει μια σταδιακή μείωση στη δοσολογία.
panikoula μη μασας οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο το λεει και το τραγουδι αλλα ο antaras εχει δικιο προσεχε τι ευχεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!και προσεχε μιν ε8ιστεισ επερνα και γω και ειχα ε8ιστει μιλα με καπιον ειδικο μιπωσ η κλοναζεπαμη ειναι καλυτερη
Αναρωτιέμαι τι νόημα έχει η γνώση αν δεν μπορούμε να την ανακαλύψουμε από μόνοι μας..
oxi bre παιδακια μ τα εγραψε γιατρος ενοειτε.απλα επειδη εχω συνεχια κρησεις κ ξερω ο γιατρος οτι θα μ πει να παρω ζαναξ για μερικες μερες περνω απο μονη μου.πηρα τον γιατρο κ μ πε καλα κανω αλλα να μην ιπερβω τον ενα μηνα.ειναι πολ μικρη δωση εξαλου 0.25.μγκ.βινς ολα αυτα τα εχω διαβασει,εχω διαβασει κ βιβλια σχετικα ξερω τα παντα απο αυτο π πασχω αλλα δεν μπορω ν το ξεπερασω.
VINCE :
έχεις διαβάσει τις οδηγίες των αντιβιοτικών;;; όλα τα φάρμακα έχουν τεράστιες παρενέργειες για αυτό και δεν τα παίρνουμε μόνοι μας , αλλά υποτίθεται υπάρχει ενας ΡΗΜΑΔΟΓΙΑΤΡΟΣ που συνυπολογίζει σχέση κόστους -οφέλους και σου δίνει ένα φάρμακο , παρά τις παρενέργειες για να αντιμετωπισει μια ασθένεια που σου προκαλει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ!
μην πανικοβαλλετε τον κοσμο! υπαρχουν οι ΓΙΑΤΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!! !!!!
ανταρα αυτα τα διαβασα πριν 1,5 χρονο τα ξερω ειδη.ο βινς δεν το εκανε αυτο για κακο σκοπο.ειναι ακτι π γνωριζω ειδη κ ξερω οτι τοσο μιρη δοση δεν θα με βλαψει.καιμην βλεπω θαυμαστικα γιατι εχει ειδη ανεβει η αδρεναλινη μου και παω για κρηση.
Σαφώς..ότι δεν φτιάχτηκε από την μαμά φύση έχει αφύσικες παρενέργειες...
ααααααααααααααααααααααααα αααα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο.
5 χρόνια παίρνω Risperdal.....δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά την χρήση ψυχοφαρμάκων αν και υπάρχουν διαφορές μεταξύ αυτών..
vince παρεμαι αγκαλια να ηρεμησω λολολ ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!
συγνώμη που θα στο πω κιόλας , αλλά αυτή η δόση που παίρνεις όχι μονο δε θα σε βλάψει αλλά είναι η ιδέα σου ότι σε βοηθάει! αν είχες το απόλυτο άγχος δε κοιμόσουν με ένα ζαναξ των 0,25!!!σε ηρεμεί η σκέψη ότι πήρες το φάρμακο και ξεπερνάς μόνη σου το πρόβλημα! είμαι σίγουρη ότι αν σου έδινα ένα τικ τακ και σου έλεγα ότι είναι ζαναξ ,παλι θα ηρεμούσες.. !
(υ.γ, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο απαίσια νιώθεις παρά το όσα έχεις διαβάσει , σου δίνω συμβουλές εκ του ασφαλούς τώρα, όταν θα με πιάσει εμένα να μου πεις τα ίδια!!!χαχα!θες να αλλάξουμε τελείως θέμα ;;
ποιός ήταν ο πιο αηδιαστικός γκόμενος που είχες ποτέ; και τι εκανε; αν σε αγχώνει το θέμα ας βρούμε ένα άλλο!)
Βέβαια αν το πάθαινα σε παλαιότερη εποχή (πριν τα 90s) θα μου είχαν δημιουργηθεί ισχυρές βλάβες από τα αντιψυχωσικά παλαιού τύπου...η τα ηλεκτροσοκ...ή ότι άλλο υπήρχε τότε..(λοβοτομές κτλ)
vince ...επειδή δεν έχουμε γνωριστεί, εγώ είμαι η αντάρα που τα έκανε μαντάρα, πρεσβευτής της κοινής λογικής και της επιστήμης! εσύ πιστεύεις στην ομοιοπαθητική, ανθοιαματα, βαλεριανες ή στον παραδοσιακό μπάφο , για να συνενούμαστε δηλ όταν μιλάς για μητερα φύση!
E TOTE aman einai etsi na ksanaparo miso ton 0.25 e?
i omiopa8itikh einai mapa.farmaka dinoun k autoi
βρε βινς παρεμαι μια αγκαλια αν σου σηκονεται λολ,με τα φαρμακα ενοω.και εγω δνε εχω ορεξεις πια.αχχαχανα πω καμια βλακια να ξεγελαστω.
είτε το πάρεις είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα , αυτό προσπαθώ να σου πω! γιατί δεν κάνεις ένα πείραμα σήμερα που είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..μην το πάρεις να δεις τι θα γίνει και επικεντρωσου στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στη λοβοτομή του βινς, στον απάλευτο...!
Θα έλεγα πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τα έχει κάνει μαντάρα κάποιες φορές στην ζωή...πρέπει όμως να προχωράμε με βάση των πραγμάτων που μας κάνουν χαρούμενους..Quote:
Originally posted by antara
vince ...επειδή δεν έχουμε γνωριστεί, εγώ είμαι η αντάρα που τα έκανε μαντάρα, πρεσβευτής της κοινής λογικής και της επιστήμης! εσύ πιστεύεις στην ομοιοπαθητική, ανθοιαματα, βαλεριανες ή στον παραδοσιακό μπάφο , για να συνενούμαστε δηλ όταν μιλάς για μητερα φύση!
Ο παραδοσιακός μπάφος δεν μου είναι άγνωστος στην εφηβική μου ηλικία αλλά από τότε που έπαθα την ψύχωση δεν ασχολούμαι με αυτόν (μια φορά μόνο στο Άμστερνταμ έκανα την εξαίρεση..).
Γενικά πάντως πιστεύω πως οι χαρές της ζωής βρίσκονται στα απλά πράγματα..:)
χαααχχα .ο βινς κανει την παπια ομως.ελα βρε πες καμια βλακια να γελασω.υποφερω.ειδη πηγα τουαλετα 3 φορε ς και αδιασα ο εντερο μοτυ τη τυχη μου!δεν θα παρω ζαναξ το υποσχεθηκα στον εαυτο μου.ας κοιμηθω κ 4 σημερα.μετα π παω τον μικρο στο σχολειο εξαλου ξανακοιμαμε μεχρι της 11.30 κ μετα παω για δουλεια.
Την τρώω την πάπια...δεν την κάνω..Quote:
χαααχχα .ο βινς κανει την παπια ομως.ελα βρε πες καμια βλακια να γελασω.υποφερω.ειδη πηγα τουαλετα 3 φορε ς και αδιασα ο εντερο μοτυ τη τυχη μου!δεν θα παρω ζαναξ το υποσχεθηκα στον εαυτο μου.ας κοιμηθω κ 4 σημερα.μετα π παω τον μικρο στο σχολειο εξαλου ξανακοιμαμε μεχρι της 11.30 κ μετα παω για δουλεια.
με πορτοκαλι?νιωθω λιγο καλυτερα.παθενουν συσπασεις οι μυς μ εχω ταχιπλαμοδυσπνια αλλα την παλευω.
μακαρι να ηταν ο παλικρινο εδω να με τσατισει να ξεχαστω χαχχα
πανικουλα , ξεκολα αυτη τη στιγμη απο τον ευατο σου και δες το βινς...η αληθεια ειναι οτι το προβλημα του ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις διαρροιες και την κριση ! ας το παρουμε χαλαρα ομως ! (και αυτό γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση)
βινς τελικα αν παρεις αγκαλια την πανικουλα για να τη χαλαρωσεις , πιστευεις οτι θα σου σηκωθει , οπως ρωτησε η πανικουλα , η τα χαπια σε μπλοκαρουν ; ή μηπως θα σεβαστεις την ευαλωτη θεση της και θα συγκρατηθεις; η δε θα συγκρατηθεις και θα γινεις αβυσσαλεος;;
με αυτες τις αποριες θα μεινω...
βρε παιδια λετε να φταιει το βιβλιο π διαβαζω?τα παιδια της γης λεγεται και καπια στιγμη χθες συγκινι8ικα κ ενιωσα ενα ομπο στο λαιμο αλλα συγρατιθικα κ δεν εκλαψα.διαβαζα ενα θλιβερο κομματι του βιβλιου.
Quote:
Originally posted by antara
πανικουλα , ξεκολα αυτη τη στιγμη απο τον ευατο σου και δες το βινς...η αληθεια ειναι οτι το προβλημα του ειναι πολυ πιο σοβαρο απο τις διαρροιες και την κριση ! ας το παρουμε χαλαρα ομως ! (και αυτό γιατι αλλιως δεν παλευεται η κατασταση)
βινς τελικα αν παρεις αγκαλια την πανικουλα για να τη χαλαρωσεις , πιστευεις οτι θα σου σηκωθει , οπως ρωτησε η πανικουλα , η τα χαπια σε μπλοκαρουν ; ή μηπως θα σεβαστεις την ευαλωτη θεση της και θα συγκρατηθεις; η δε θα συγκρατηθεις και θα γινεις αβυσσαλεος;;
με αυτες τις αποριες θα μεινω...
χαχαχαχααχαχαχχαχαχχα.καλ� �οοο.σιγα το σοβαρο π εχει η κατασταση του βρε.ειναι ελαφριας μορφης νομιζω.ο καθενας βεβαι α ξερει το πονο του καλυτερα,.....αραγε θα του σηκοθειλιγο?πολυ?η καγκελο?ιδου η απορια.
Τι κακές που είστε...
Έχω σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.