Πρόβλημα με τους γονείς της κοπέλας μου
Καλησπερα, ειμαι με μια κοπελα 5 μηνες. Εγω ειμαι 26 και αυτη 18 (τωρα εδωσε πανελληνιες). Μπορει να φανω mainstream και να το λενε ολοι, αλλα η κοπελα κουβαλαει τα μυαλα τα δικα μου, εννοω δεν ειναι παιδακι και ταιριαζουμε πολυ.Αν ηταν παιδακι δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια γιατι δεν θα με ενδιεφερε κιολας. Γενικα τα βρισκουμαι ειμαστε ολα μια χαρα, εχω σκεφτει οτι θα παω και μαζι της οπου περασει εχω την δυνατοτητα και ας το πουμε το παμε σοβαρα. Ας το πουμε οτι ειμαι η πρωτη της σοβαρη σχεση. Το προβλημα τωρα ειναι οι γονεις της. Ξερουν τα παντα για μενα ξερουν οτι βγαινουμε οτι ειμαστε μαζι τοσο καιρο λενε οτι δεν εχουν προβλημα ενω τις εχουν πει καποια πραγματα οπως το οτι δν ειναι και "τοσο σωστο" αυτο που κανει γτ χαραμιζει τα καλυτερα της χρονια σ σχεση σοβαρη και ισως της λειψουν αργοτερα πραγματα και θα το μετανιωσει. Παρολα αυτα δεν θελουν να με γνωρισουν, γιατι λενε οτι δεν χρειαζεται, δεν την παιρνω απο το σπιτι αλλα απο την γωνια( ενω το ξερουν)δεν την αφηνουν να ερθει πχ να κοιμηθει σπιτι μου, η να παω ενα διημερο καπου. παρα μονο να βγαινουμε καθε μερα αντε και καμια μονοημερη. Εγω απο αυτο πιεζομαι και την πιεζω και αυτη χωρις να φταιει βεβαια.Εγω ειμαι 26 και δεν μου αρκουν αυτα οπως ειναι λογικο. Αυτη επειδη τα περναει πρωτη φορα εχει προβλημα αλλα ενταξει δεν την πειραζουν (καταβαθος παντα) και τοσο γιατι ειναι για ολα πρωτη της φορα και περναει καλα. Και εχω φτασει σε αδιεξοδο και δεν ξερω τι να κανω. Μας το χαλανε τοσο πολυ που δεν αντεχω νομιζω αλλο. Η κοπελα για μενα αξιζει πολλα. Κ βλεπω και την ιδια ανταποκριση.Κανει συχνα συζητησεις με τους γονεις της για τα θεματα, μεχρι που εκανε και πριν λιγες μερες και της ειπαν οτι αφου αυτο θελει θα την στηριξουν σε αυτο. Εγω δεν βλεπω καποια στηριξη. Ισως εχουν στο μυαλο τους οτι οταν φυγει θα το τελειωσουμε.... Τι να κανω...Να περιμενω? Δεν βλεπω να αλλαζουν συμπεριφορα οι δικοι της και φοβαμαι οτι μπορει να περασουν μηνες ακομα πιεσης η και χρονος η και χρονια που λεει ο λογος και να εχουμε ακομα τα ιδια. Δεν ειναι κριμα να την "σβησουμε" για τετοιο λογο? Απο την αλλη ισως πρεπει κιολας...