Δεν μπορώ να γλυτώσω..βοήθεια
Υποφέρω σχεδόν απ τα 17 μου. Είμαι 33 πλέον. Η ιδψ μου δεν έχει να κάνει ούτε με καθαριότητα ούτε με θρησκείες κτλ. Εξαιτίας της διαταραχής ούτε μπόρεσα να έχω μια κανονική επαγγελματική καριέρα ούτε σχέση ούτε φιλίες κτλ. Το είδος της ιψδ έχει να κάνει με την μνήμη σε κάθε φάσμα της. Π.χ μπορεί να ακούσω μια λέξη από ένα πρόγραμμα (πχ αναφανδόν) έτσι μια λέξη που δεν χρησιμοποιείται πολύ στη καθημερινότητα και μετά από ένα τέταρτο να την ξεχάσω, μέχρι να την ξαναθυμήθω περνάω κρίσεις πανικού,καπνίζω σχεδόν ένα πακέτο δεν βγαίνω έξω δεν τρώω και αυτά όλα για μια λέξη. Δεν είναι μόνο η λέξεις το θέμα. Μπορεί πχ να περπατάω στο δρόμο και να δω κάποιων που να των έχω συναντήσει κάπου ή έστω ο συγκεκριμένος να μοιάζει με κάποιον άλλον. Μέχρι να βρω που τον είδα ή σε ποιον μοιάζει κυριολεκτικά υπάρχω σαν φυτό και δεν ζω. Μπορει μόλις ξυπνησω να μου έρθει η φάτσα κάποιου αγνώστου στο μυαλό ( που να τον έχω δει μια δυο φορές στη ζωή μου κάπου) και μετά να περνάει όλη η μέρα στο καναπέ ή στο κρεβάτι με ταχυκαρδία τσιγάρα ιδρώτα κτλ μέχρι να βρω που τον ειχα δει και να ησυχάσω. (Αυτό το είχα πάθει πέρσι και μ πείρε σχεδόν 1 μηνα μέχρι να βρω την απάντηση, κάθε μέρα πονοκέφαλος 1 πακέτο τσιγάρο κρίσεις πανικού) Περιττό να σας πω ότι μόλις βρω την απάντηση η αίσθηση είναι σαν να πηδαω σε παγωμένα νερά από καυτή άμμο. Όλα αυτά μπορεί να συμβαίνουν παραπάνω από μια φορά την ημέρα. Δλδ μπορεί να βρίσκω το ένα και μετά από μισή ώρα να μου κολλάει κάτι άλλο στο μυαλό. Όλα τέλος πάντων έχουν να κάνουν με το ότι αν κολλήσει κάτι στο μυαλό πρέπει να βρεθεί..
Εξαιτίας όλων αυτών που περνάω αποφεύγω να βγαίνω έξω για καφέ να έχω μια κανονική ζωή κτλ γιατί υπάρχει ο φόβος αν με πιάσει αυτό εκείνη τη στιγμή που ειμαι μέσα σε κόσμο τι θα κάνω;;;
Έχω πάει σε αρκετούς ιατρούς, ψυχοθεραπείες φάρμακα κτλ αλλά δεν περνάει. Δώστε μου μια γνώμη τι κάνω ρε παιδιά πως να το χειριστώ πια ;; Σχεδόν 17 χρόνια πάνε και κυριολεκτικά χαραμίζεται ή ζωή μου.