Originally Posted by
VictoriaSkG
Γιατι βρε κοριτσι μου δεν ακολουθεις τη συμβουλη του γιατρου και δεν νοσηλευεσαι για ενα χ μικρο διαστημα σε καποια κλινικη ? ειμαι σιγουρη πως θα σου κανει πολυ καλο .Αυτο μου ελεγε σημερα ο δικος μου ψυχολογος , ολα ειναι μια συνεχης προσπαθεια στη ζωη . Οσο καλυτερα το συνειδητοποιησουμε τοσο πιο ευκολο θα γινεται . Δυστυχως η ευτυχως λεω εγω στην ηλικια που εφτασα , δεν μπορουμε να στηριζουμε τα ονειρα και τις ελπιδες μας αμιγως πανω σε ενα αλλο ατομο και να εξαρταται η ευτυχια μας απο εκεινο αποκλειστικα . Μονο για τα παιδια μουπλεον επιτρεπω στον εαυτο μου να αισθανθει ετσι και αυτο με μετρο ωστε να μην τολμησω και να καταπνιξω αθελα μου , ομως ειναι ενα γεγονος , χωρις την υπαρξη τους η ζωη μου θα διαλυθει , ομως αυτο ειναι ευλογο και αναποφευκτο καθως ειμαι μητερα . Απο εκει και περα ομως , οποισδηποτε αλλος δεν επιτρεπω να μου προξενησει αυτο το συναισθημα. Θα πρεπει να καταλαβεις πως τη μεγαλυτερη αξια θα πρεπει να εχει η "κοπελ" δεν ξερω το ονομα σου οποτε σε αποκαλω με το νικ νειμ , εκεινη θα πρεπει να μαθει να ειναι ευτυχισμενη σαν μοναδα και σαν προσωπικοτητα . Να μπορει το πρωι που ξυπναει να αισθανεται κυμματα αισιοδοξιας , ευτυχιας , αγαπης χωρις να εχει να περιμενει κατι απο καποιο ετερον ημισυ. Να πιανει την ημερα απο τα μαλλιά και να αδραξει καθε ευκαιρια . Να αγαπησει τον εαυτο της και νοιωθει ομορφα με αυτο . Οι αντρες κοριτσι μου ερχονται και φευγουν στη ζωη μας , ακομα και εκεινος που θα κανουμε αντρα μας παντα υπαρχει περιπτωση να την κανει τη στραβη , χωρις βεβαια να φτασουμε στο αλλο ακρο και δεν τολμαμε να εμπιστευτουμε ουτε τη γατα μας , ομως ειναι σημαντικο να μαθουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι πρωταρχικα με τον εαυτο μας και επειτα να αντλουμε και απο τους αλλους . Ναι ειναι υπεροχο να ειμαστε ερωτευμενοι , να ξυπνουμε διπλα στο αντικειμενο του ποθου μας και να περναμε τη ζωη μας στηριζοντας και αγαποντας ο ενας τον αλλο . Ομως επισης υπεροχο ειναι να ανακαλυψουμε και τι πραμγατικα κανει ευτυχισμενους εμας σαν μοναδες , συνειδητοποιωντας ολοενα και περισσοτερα πραγματα για μια προσωπικη ευτυχια. Σου ειπε ο συντροφος σου πανω στον ενθουσιασμο και την καψουρα του ενα σωρο μεγαλα και ωραια λογια , τα οποια γοητευουν και δενουν περισσοτερο μια σχεση , μπορει και να τα εννοουσε οταν τα ελεγε , ομως οπως φανηκε δεν ειχανε διαρκεια , για αυτο και αποφασισε πως χρειαζεται την ελευθερια του . Φανταζεσαι να ειχατε παντρευτει σε μερικα χρονια και να το ελεγε τοτε ενω θα ειχατε κανει και κανα παιδακι ?χειροτερη δεν θα ηταν η θεση σου ? εφοσον αυτος ο ανθρωπος ειχε την αναγκη να μεινει μονος και να ζησει οπως πανω κατω ολοι καναμε στην ηλικια αυτη δεν μπορουμε να τον σταματησουμε . Αλλα και εσυ πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο σου . Θα σου πω το κλισαρισμενο , ενας χωρισμος δεν ειναι το τελος του κοσμου . Προσπαθησε σε παρακαλω να ηρεμησεις . Επισης θα σου πω το κλισαρισμενο , εκει εξω εχεις ενα σωρο ερωτες να ζησεις και πολλες αγαπες να αγαπησεις . Παιδακι μου εισαι 19 ετων , η ζωη ολοκληρη ειναι μπροστα σου και εσυ εισαι παρα πολυ νεα για να απελπιζεσαι για αντρες .
Οταν με ειδε η κορη μου να κανω το πρωτο μου τατοο , ρωτησε αμα μπορουσε και εκεινη να κανει ενα , της ειπα οτι ειναι μια αποφαση που πρεπει να παρει οταν θα ειναι αρκετα ενηλικη ( εγω γεραα εφτασα 45 για να το αποφασισω) διοτι θα βρισκεται στο δερμα της για ολοκληρη τη ζωη της , μονο ενα πραγμα δεν θα χτυπησεις , της ειπα , το ονομα καποιου αγοριου , εστω και αμα ειναι ο αντρας σου :)