Να τον αφήσω ή όχι πρώτη σχέση, ομοφυλόφιλος
Καλησπέρα σας!! Γράφω πρώτη φορά σε forum οπότε μπορεί να είμαι λίγο παραπάνω φλύαρος. Καταρχάς ειμαι 18 χρονών αρσενικού γένους και αυτήν την χρόνια τελείωσα το λύκειο αλλά χωρίς να μπορέσω να περάσω σε κάποια σχολή με αποτέλεσμα να ξανά προσπαθήσω . Φέτος (3η εβδομάδα του Αυγούστου) έκανα την πρώτη μου σχέση ή οποία ήταν ομοφυλοφιλική και πρόσφατα τερματίστηκε (τέλος Σεπτέμβρη) (δλδ είχε διάρκεια 5 εβδομάδες και ) . Είχα σχέση με ενα αγόρι (απο εδω και περα θα αναφέρεται ως Π.) που είμαστε σχεδόν 3 χρόνια φίλοι (απο την 1η λυκείου). Μπήκε στην παρέα μου με δυσκολίες καθώς μάθαμε πως ήταν αμφιφυλόφιλος (δεν είχαμε πρόβλημα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του απλός συνέβη κάτι αλλο που αφορούσε αυτό) και είχαν συμβεί και άλλα που δεν είναι άξια αναφοράς. Γενικά η παρέα μας αποτελείτε από άλλα 6 άτομα που είμαι φίλος μαζί τους απο την 1η γυμνασίου (δλδ 6 χρόνια φιλίας) . Φέτος το καλοκαίρι ήρθα πιο κοντά με τον Π.(όχι κατι πονηρό ακόμα). Αρχίσαμε και κάναμε αγκαλιές (για άσχετο λόγο και ήταν κάτι που κανένας δεν έκανε πριν). Μετά απο μερικές μέρες μου είπε πως του άρεσε ένα αγόρι απο την παρέα μας. Εκείνη την μέρα στεναχωρήθηκα, τότε κατάλαβα οτι έτρεφα αισθήματα για αυτόν. Και μετά απο την συμβουλή μιας καλής φίλης του μίλησα και τελικά καταλήξαμε να είμαστε μαζί. Και στους δυο μας άρεσε που ήμασταν μαζί και περνάγαμε καλά (δεν εννοώ το κομμάτι του σεχ καθώς ο Π. εχει κανει περισσότερες σχέσεις στο παρελθόν και με τα δυο φύλα οπότε πιστεύω πως μπορεί να ήθελε περισσότερα απο αυτά τα λίγα που κάναμε). Το θέμα στην σχέση μας ήταν οτι κανένας άλλος δεν ήξερε για αυτήν (ούτε η παρέα μας δλδ τα αλλα 6 παιδια μόνο η καλή φίλη που ανέφερα νωρίτερα) οπότε οταν βγαίναμε έξω όλοι μαζί έπρεπε να προσποιούμαστε οτι είμαστε πιο μακριά απο οτι ήμασταν πραγματικά δλδ να κάνουμε τους φίλους ενω είμασταν κατι πολυ παραπάνω. Και μονοι μας μέναμε πολύ σπάνια για να έχουμε την συμπεριφορά που αναλογεί σε ενα ζευγάρι.
Το θέμα είναι πως ο Π. πέρασε στην σχολή που ήθελε και εγώ θα μείνω πίσω. Και αυτός ηταν ο κύριος λόγος που χωρίσαμε η καταραμένη η απόσταση, που δεν είναι πολύ μεγάλη κανα 2ωρο συν για να πάω στο σπιτι του.
Απλός εγώ συνεχίζω και τον σκέφτομαι, το τι θα κάναμε αν ήμασταν μαζί, τι θα του έλεγα κλπ. Μου λείπει και θέλω να είμαι μαζί του. Δεν ξέρω αν και αυτός σκέφτεται το ίδιο. Έχω σκεφτεί και του έχω εκφράσει πως θα προσπαθήσω να περάσω σε κάποια σχολή κοντά του έτσι ώστε να μας δώσουμε αλλη μια ευκαιρία αν ήμαστε και οι δύο ελεύθεροι.(εγώ μαλλον θα είμαι γιατί δεν κάνω εύκολα σχέσεις, το θέμα είναι εκείνος)
Και επειδή θέλω βοήθεια και δεν έχω σχεδόν κανέναν να μου πει τι να κάνω θέλω να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς αν ήσασταν στην θέση μου. . Θα ξανα προσπαθούσατε πιο μετά; Θα τον ξεχνάγατε;
Θέλω κάποια συμβουλή γιατί ενώ έχουν περάσει 12 μέρες απο τοτε που χωρίσαμε (ήμουν και λίγο προετοιμασμένος για τον χωρισμό γιατί ήξερα που πέρασε και οτι θα ήταν δύσκολο να πηγαίνω συνέχεια να τον βλέπω) και τον σκέφτομαι ακόμα.
Όλες οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ και μόνο που διαβάσατε !!!